Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Měla bych otázku na ty, kteří bydlí v centru Prahy (Malá Strana?). Prostě, jaké to je?
Sháníme jeden takový byt a proto se chci zeptat na pár věcí. Jak řešíte nemožnost výměny podlah, topení, absence klimatizace (byli jsme se podívat v červenci v jednom takovém bytě - je tam nedýchatelně)? Jde to nějak obejít? Co parkování na ulici (v tom baráku nejsou garáže, takže pěkně venku
)? Hledáte každý den místo, nebo s parkovací kartou tam vždycky nějaké je? Ruší vás hodně tramvaje, auta, turisti (je třeba rozdíl mezi prvním a posledním patrem, nebo je to dost slyšet všude)?
Díky ![]()
Ahoj, ja bydlela na Snemovni ulici, ale pouze v podnajmu takze co se tyce rekonstrukce ci vymeny podlah neporadim
ale ue to super co se tyka nocniho zivota
v podstate vzdy se dostanes domu a kolikrat i pesky ![]()
Tramvaje jsme nemeli v dosahu. Ale i stim mam zkusenost z jine casti (4) a zvykla jsem si v pohode… Tak hodne stesti! ![]()
Díky
já si právě taky myslim, že si člověk zvykne. My máme dvě malé dcery takže co se týče toho nočního života tak bychom právě ocenili trošku klidu ![]()
Jo no tak s detma nevim no
to my tam bydleli jeste v dobe „mladeznicke“
ale urcite zalei napresnem miste… Jak jsem psala, na Snemovni jsme tram fakt neslyseli ale v nudlich jo, meli jsme tam vozovnu takze to zas ake bylo dobry ze vecer tam jedilo spoustu tramvaji
samozrejme pokud budete bydlet nekde na staromaku tak tam to proste frci turisty no
ale je spousta ktasnych zakouti kde je absolutni klid ![]()
Ja jsem se narodila na Male Strane, bydlela jsem v Mostecke ulici, primo u Karlova mostu. Bylo to jeste za komancu, bydleli jsme tam do roku 1995, do mych 16 let a bylo to nejlepsi misto na svete:-) Dneska uz to tak neni, puvodni obyvatele se z velke casti odstehovali (byli vystehovani majiteli domu), vsude jsou hotely, turisti, zmizely puvodni obchody a jsou tam kramy s cetkama a davy turistu. Takze dnes uz Mala Strana neni co byvala. V dobach meho detstvi to bylo nahderny misto k ziti. Velmi romanticke a melo to takovy bohemsky nadech. Bydlelo tam dost umelcu, muj tata je vytvarnik, mela jsem to tam moc rada a prozila zde nadherne detstvi. Pak jsem bydlela na Praze 1, na Narodni tride a pak kousek od Myslikove ulice. Bydleni v centru je super pro mlade lidi, ale s detma to chce trosku vic klidu, i kdyz i v centru jsou krasna klidna mista. Ted bydlime na Vinohradech, mame 2 male deti a jsme spokojeni. Muj muz je ze Smichova, takze jsme prazaci kazdym coulem ![]()
Urcite stokrat lepsi bydlet v centru nez nekde na sidlisti v panelaku, to je pro me nepredstavitelny ![]()
Ja bydlim s manzelem sest let v Nemecku a prave se vracime do ČR, respektive budeme zit stridave. V Nemecku mame dum, zahradu, takze to bude i tak narocne. A bydlet v Čechach sice v dome ale 30 kilometru od centra se nam nechce.
@Luisa79 tak to muselo byt nadherne
me byly za revoluce 2 roky, takze si tu fakt nepamatuju
no manzel prave rika ze bydlet v panelaku pro nej neznamena bydlet v Praze ![]()
Co zkusit lokalitu jako Ujezd, kolem Petrina, ci Nove Mesto?
Mala Strana neni uplne nejidealnejsi s detma!