Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, zrovna tento týden se chystáme malovat schodiště a já za boha nevím jak to vymyslet… máte nějaké pěkné návrhy nebo něco co samé doma máte???šup sem s fotkama pokud možná ![]()
Pokud to schodiště spojuje viditelně dvě místnosti, tak bych vycházela z barev, co tam máte (nebo budete mít). Pokud je to pouze vstupní chodba, tak bych nechala bílou, nebo jinou neutrální barvu. My máme dřevěné obložení a jinak bílou.
Než jsem se nastěhovala k příteli tak tchán nám vymaloval… Je hodnej a myslel to moc hezky, ale máme vše oranžové. Co bych dala za bílou…
Taky bych volila buď klasicky bílou, maximálně nějakou béžovou nebo šampaň (tu máme a ta se mi líbí).
Schodiště + chodby mám žluto-fialové. Už téměř 4 roky a stále se nám to líbí ![]()
My mame chodbu dole bilo-fialovou a schodite do dalsiho patra bile, aby to pekne navazalo a nebylo preplacane. Nevim, jak to mate u vas, melas lepe popsat nebo hodit foto
Máme to dole vše otevřené a schodiště je vidět do obýváku a a je tam velká chodba, vše je sladěné do šeda.. bílou tam ale nechci.. spíš nějaké pěkné vzory…