Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych Vás požádat o doporučení wellness hotelu na Slovensku v Tatrách nebo v termálech. Ideálně 4* nebo kvalitní 3*, ne moc opuštěné místo, aby tam bylo co dělat.
http://www.hotelzochovachata.sk
Nesplňuje požadavek na umístění, ale je to tam moc pěkný.
Děkuji za reakci. Vypadá to moc hezky a je to blízko ČR hranic. Jen se mi zdá, že je to dost v opuštěném místě, tak vyžití mimo hotel asi minimální, ne?
Záleží, jaké vyžití očekáváš, je fakt, že tohle je spíš na relax.
Ale je to 30 km od Bratislavy, takže „civilizace“ kousek
.
A kousek od toho ve vesničce Modrá je jedna z nejlepších slovenských restaurací.
tady jezdí kámoška a já bych jela ráda taky a na jaře i na podzim tam mají akce
je tam několik hotelů a penzionů stačí si jen vybrat
V Tatrách jsem byla jen v hotelu Kempinski, krása, ale trošku drahé.
Hotel Chopok, to je přesně **** hotel a wellness a je i baby frendly
@ChZuzka - tady jsme byli taky. A jedeme zas - hotel alexandra luxus. Uplne nove. Pro deti jak delane. Nuda v tom miste urcite nehrozi
@xmad V blizkosti zminovane Zochovy chaty je napr. Smolenicky zamek, jaskyna Driny, Modra - vino, Pezinok - vino, Senec - aquapark, hrad Cerveny kamen, Bratislava.
Mrkni na www.avena.sk nabízí několik hotelů a penzionů, všechny s wellnes. My byli v aveně a ve fimu a moc se nám tam líbilo.
Děkuji všem za tipy, vše prozkoumám ![]()
Jinak koukala jsem ještě mimo Tatry, které jsem si původně představovala a našla jsem v Piešťanech Grand hotel Sergijo 4*, měl by někdo osobní zkušenost?
@AAA02 píše:
@ChZuzka - tady jsme byli taky. A jedeme zas - hotel alexandra luxus. Uplne nove. Pro deti jak delane. Nuda v tom miste urcite nehrozi
já právě přemlouvám přítele na týden do penzionu Jurika
za 4500 pro dva na týden ![]()
Dobrý je taky hotel Máj v Piešťanech. Jsou tam různé wellness procedury - vyhřívaný bazén, perličkové a vířivé koupele, masáže, parafínové a rašelinové obklady. Jídlo je tam taky dobré.