Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím doporučte mi ubytování v Jeseníkách na letní dovolenou - Ramzová, Ostružná, Lipová-lázně, Kouty nad Desnou atd. Nějaký penzion nebo apartmán nejlépe se snídaní nebo polopenzí (dobré jídlo), s nějakým vyžitím pro děti. Díky všem za tipy
My máme rádi penzion Pacifik na Ramzové, je tam nádherně, ale nevaří se tam…
Koukni na stránky Karlovy Studánky - jsou to lázně, ale zkuste, my se tam vracíme ![]()
@21.6.2014 Dívala jsem se, jenom nevím které ubytování vybrat, můžete mi doporučit?
Hotýlek U Kance v Lipové. Ubytování super, klidná lokalita (alespoň tedy v době, kdy jsme tam byli my), obsluha také v pohodě. Jídlo také dobré.
My jezdime do Horní Lipové penzion Pod smrkem
http://www.podsmrkem.cz/cze/uvod.html
@esterka.z.brna píše:
@21.6.2014 Dívala jsem se, jenom nevím které ubytování vybrat, můžete mi doporučit?
tentokrát jsme my bydleli v hotelovém domě „U lesa“, měli jsme psa. tohle je nejlevnější ubytko, ale je tam čisto. na jídlo se teda musí pěšourem, ale nám to nevadilo. jediné, co mi vadilo byla velikost sociálek, ty byly pidi. my měli pokoj pro 2+přistýlka - ten byl lepší, ale třeba dvojlůžák byl menší, i ty sociálky.
Pak jsme bydleli v Bezruči, tam to bylo větší, novější. ale myslím, že se dá vše vykomunikovat. je tam i ubytko 4*.ale to jsem neviděla.
Doporučte mi hotel nebo penzion v Jeseníkách nejlépe s vnitřním bazénem na podzimní dovolenou. Díky
Výborně, velmi milá obsluha a pan majitel. Dcera je vegetariánka a pan kuchař vždycky něco vykouzlil. Zahrada je k nezaplacení, prostě super dovolená. Vřele doporučuju. My jsme tam totiž byli v roce 2007 a letos znovu - celkem 8 rodin.