Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Máte někdo tip na ubytování s miminkem? Chci partnerce k 40. narozeninám koupit nějaký wellnes pobyt, kde bychom vzali s sebou i miminko. Syn bude mít v dubnu 1 rok. Jsme z Beskyd, chtěli bychom dojezd do 200km…
Ok, tak se zeptám jinak. Tip na ubytování s dítětem, v rámci ubytování a nebo poblíž možnost bazénu nebo sauny ( s hlídáním dítěte se máme v plánu prostřídat). Neplánujeme ani tak válecí se pobyt jako výletování po okolí spojené s bazénem. Prostě změna prostředí. Na netu je možnost s dítětem spousta, ale chtěl jsem nějaké tipy, s kterými máte případně zkušenosti. děkuji.
Příspěvek upraven 04.01.26 v 17:56
@Radek91 píše: Více
Wellnes s miminem? Nebude lepší sehnat hlídání a pořádně si to užít?
@arinecka píše: Více
přesně, do všech wellnes, kde jsem byla, je vstup od 16 let,
@Radek91 takže jste srozuměni s tím, že jeden bude sám ve wellnes a druhý bude hlídat dítě?
@stinga píše: Více
Přijde mi to hodně divný. To můžou zůstat rovnou doma a napustit si vanu ![]()
@JancaS84
No my chtěli ty narozeniny spojit i s mými, takže jsme chtěli ten pobyt spolu. Samozřejmě vím, že největší dárek by byl dát ji alespoň pár dní klid, ale sama ani jet nechce. Proto tedy chceme jet spolu s tím, že se pokusím ji co nejvíce dopřát klidu od malého ![]()
Ahoj,
dávej pozor kde můžete. Wellness je kupodivu hodně bez dětí a i procedury volte tak, aby jsi mohl hlídat - jinak to wellness není a je to jen honička za dítětem ![]()
na aby vás vůbec ubytovali jinak koukni na farma jeruzalém ale nevím jak s dětmi
Ok, tak se zeptám jinak. Tip na ubytování s dítětem, v rámci ubytování a nebo poblíž možnost bazénu nebo sauny ( s hlídáním dítěte se máme v plánu prostřídat). Neplánujeme ani tak válecí se pobyt jako výletování po okolí spojené s bazénem. Prostě změna prostředí. Na netu je možnost s dítětem spousta, ale chtěl jsem nějaké tipy, s kterými máte případně zkušenosti. děkuji.
Hotel Horal Velké Karlovice, hotel Vitality Vendryně, Wellnes hotel Ala Bystřice pod Pernštejnem
Příspěvek upraven 04.01.26 v 18:02
@Radek91 Alexandra wellnes hotel Liptovský Ján - ale byla jsem tam v roce 2018, super a hodně věcí v okolí, které můžete navštívit, procházky úžasné
Co tak Hotel Gołębiewski Wisła? Je baby friendly a i když si roční dítě aquaparku moc neužije, třeba by aspoň žena mohla. Sauny, bazény, vířivky a všechno podobné mají. A není to daleko ![]()