Wellness při nachlazení

Anonymní
22.10.23 10:05

Wellness při nachlazení

Zdravím holky, potrebuju se poradit. Ve čtvrtek mě nějak semlela rýma a přidal se kašel nebo spis vykaslavani. Od včera se cítím podstatně lépe, ale ne 100%, občas ještě zakaslu a trochu mě bolí dutiny. Teplotu jsem neměla celou dobu. Máme s manželem voucher za velké peníze do wellness a dnes je poslední den využití, bohužel nám to vyšlo takhle. Nikdo jiný jet nemůže a prodat se nepodařilo. Propadnout to za 2000 nechci nechat. Jeli byste i v tomto případě? Myslíte, ze se mi muže nějak víc pritizit? Nějak nemám s wellness moc zkušeností. Jak byste řešili vy prosím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66505
22.10.23 10:08
@Anonymní píše:
Zdravím holky, potrebuju se poradit. Ve čtvrtek mě nějak semlela rýma a přidal se kašel nebo spis vykaslavani. Od včera se cítím podstatně lépe, ale ne 100%, občas ještě zakaslu a trochu mě bolí dutiny. Teplotu jsem neměla celou dobu. Máme s manželem voucher za velké peníze do wellness a dnes je poslední den využití, bohužel nám to vyšlo takhle. Nikdo jiný jet nemůže a prodat se nepodařilo. Propadnout to za 2000 nechci nechat. Jeli byste i v tomto případě? Myslíte, ze se mi muže nějak víc pritizit? Nějak nemám s wellness moc zkušeností. Jak byste řešili vy prosím?

asi bych jela, vlhko, teplo by ti mohlo na dutiny udělat dobře, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
22.10.23 10:24

Pokud na sobe citis, ze z te akutni faze uz jsi ve fazi „na ustupu“, tak by ti to i mohlo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.10.23 10:44
@Anonymní píše:

Já bych třeba nejela. Raději oželím peníze, ale byla bych v klidu, že se mi to nezhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
22.10.23 12:40

No to bych nejela. 2000 mi tak velký peníz nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
22.10.23 12:41

Mě sauna pri nachlazení dorazila.
Hlavně si přečti jejich provozni rád, jestli jsi viditelne nemocná tak tě tam ani nemusí pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
22.10.23 12:55

Ja bych jela…samozrejme zalezi jak se citis ty 😀.nekdo s kaslem umira a jiny je schopny jit na snezku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
22.10.23 13:21
@Petra0009 píše:
Ja bych jela…samozrejme zalezi jak se citis ty 😀.nekdo s kaslem umira a jiny je schopny jit na snezku

Ano, přesně. Každý sneseme jinou zátěž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast