Westernový park Boskovice
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Westernový park Boskovice
Ahojky,narazila jsem na odkaz westernového parku Boskovice.Zajímalo by mně,zda tam někdo byl s dětma a jak vás to tam bavilo.Holkám je 5 a 3 roky a ta starší miluje indiány a vše okolo nich.Koukala jsem na jejich stránky,ale nikde jsem nenašla,zda je o prázdninách otevřeno i v týdnu,kdy neměly napsaný žádný program a co se tam dá podniknout,nebo to má člověk za hodinu projité a jede domů.moc díky za informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
my jsme z toho byli docela nadšení. Byli jsme tam v květnu, bylo teplo a nádherně. byli jsme tam s 2letou holčičkou a ta byla psokojená. Je tam velký koutek pro děti se spoustou hraček, farmička se zvířátky, to bude holky bavit, jsou tam pro ně stanoviště, krocení divokách koní, hraje kapela..jako nám se to líbilo moc. Posílám nějaké fotky pro představu. Ale pozor, není to nic obrovského, je to docela malé, myslím, že to je tak na 2-3 hodinky, dá se tam najíst v sallonu, není to na celý den od 10 do 17h narvané programem, to ne! My jsme tamy byli tušíám na zahájení sezony, byla to dost náhoda. Já program našla - jak je to s tím týdnemm, to nevím ale :http://www.westernove-mestecko.cz/…ve-akce.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přítelova dcera se tam bála když bylo třeba přepadení banky a stříleli a nebo práskali byčem ale pokud nejsou tvoje děti ze všeho vystrašené líbit se jim tam bude program tam začíná ráno a končí večer nevím jaký je letos jezdila jsem tam s přítelem loni… http://www.westernove-mestecko.cz/ jinak jsem od někoho slyšela že leší je šikulův mlýn ale tam jsem ještě nebyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně se nám tam líbilo. Starší dcera se vyřádila a fajn byl i program. Chceme zkusit i Šiklův mlýn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme tam s 20 mesicnim synem na zahajeni sezony..A byli jsme z toho nadseni.
Puvodne jsme to chteli jen projit a odpo na hrad ale nakonec jsme tam ztvrdli cely den..Letos tam maji poprve otevreno lanove centrum pro deti,to vypada moc dobre.Je tam i ztraceny svet dinosauru a koutek pro deti.Uprostred mestecka je velky piskoviste s hrackami pro deti.Vstupne do mestecka je zdarma,platis potom jednotlive atrakce pokud chcete..Ja ani partner nejsme zadni nadsenci do divokeho zapadu ale tohle se jim vazne povedlo..Byl to moc prijemne straveny den a urcite se tam jeste vratime.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marketta1 píše:
Byli jsme tam s 20 mesicnim synem na zahajeni sezony..A byli jsme z toho nadseni.Puvodne jsme to chteli jen projit a odpo na hrad ale nakonec jsme tam ztvrdli cely den..Letos tam maji poprve otevreno lanove centrum pro deti,to vypada moc dobre.Je tam i ztraceny svet dinosauru a koutek pro deti.Uprostred mestecka je velky piskoviste s hrackami pro deti.Vstupne do mestecka je zdarma,platis potom jednotlive atrakce pokud chcete..Ja ani partner nejsme zadni nadsenci do divokeho zapadu ale tohle se jim vazne povedlo..Byl to moc prijemne straveny den a urcite se tam jeste vratime..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.westernove-mestecko.cz/program.html
http://www.westernove-mestecko.cz/vstupne.html
Hele my tam byli ted poprve,psali tam na cedulich ze se driv platilo 250 kc na osobu ale ze od ted je to zdarma,platis jen za ty akce a ruzny aktivity,treba strileni z luku nebo tetovani..A kdyz jsme tam byli my tak se tam nestrilelo a nepraskalo bicem..My tam byli prvni den co meli otevrino,tak mozna proto jsme to meli bez strilecek.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chystáme se navštívit s dětmi western. městečko Boskovice, ale z jejich webovek moc moudrá nejsem. Píšou, že už se neplatí vstupné, ale dál nic nepíšou o tom, že třeba platíš akce, které využiješ, na kolik přijdou apod. taky jsme chtěli navštívit dinopark, ale ani o tom jsem toho moc nenašla. Nebyla jste tam některá nedávno. že byste poradila? Díky:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka @nataluska @Katka.1101 teď ještě není sezóna, takže se tam dá jen tak projít, je to zadarmo a nic se tam neděje. Sezóna začíná 1.května a platí se jen akce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam byla v létě. Platí se jednotlivé atrakce např
Lukostřelba, projížďka na koni atd
vstup se neplatil. Program začínal v 10 a byl do 17 kouzelník, přepadení, koňská show atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za info. @marvcel Tzn., že když tam pojedem na Velikonoční víkend, tak se tam můžeme jen projít, ale nic vyzkoušet? A nevíš, jestli Dino park bude otevřený?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mischelinka @Katka.1101 přesně tak, teď je tam mrtvo. Dinopark se bude myslím rušit, takže ani tam se nedostanete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.