Wizzair - platba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tarfinka
26.8.12 11:52

Wizzair - platba

Ahoj

Prosím, můžete mi poradit, jestli někdo lítáte s touto společností? Zarezervovala jsem si letenky a dala jsem platba bankovním převodem. Jenže ten převod je mezinárodní (mám Mbank) už kdysi jsem si přes ně letenky kupovala a ty jsme uhradili normálně na český účet. Nyní mi poslali pokyny k platbě a tam je účet pouze ten mezinárodní, ale ja na jejich stránkách našla i účet český..nevíte prosím někdo jestli se to dá uhradit i na ten..moc se totiž v těch mezinárodních platbách nevyznám a dneska jsem byla na kiosku a pán mi řekl, že mi může akorát poradit, ale platbu se mnou provést nemůže, jenže mi neporadil skoro nic :twisted:

Tak jestli někdo kupujete takhle letenky, nebo s tím máte zkušenosti, tak budu ráda, když mi poradíte.

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35735
26.8.12 12:08

A nechces to zkusit znovu a zaplatit kartou? Merzinarodni platba vyjde draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.8.12 12:15

No, než to udělám tak bych právě chtěla vědět, jestli to jde třeba zaplatit i na ten český účet. Kdysi jsme to tak platili, ale už jsou to skoro 2 roky. :think:

• Citovat
  • Upravit
2282
26.8.12 12:19

Platim vzdy kartou, ale podle me by se melo platit podle me podle pokynu v mailu.
Jeste bych mozna zkusila zavolat nebo napsat email na zakaznicke centrum a zeptat se tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.12 12:24

Otevřite standardní internetový kárty (Visa/Master card), a nebudete mít žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.8.12 12:30

Plat kartou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.8.12 12:34

Bohužel ted už to zaplatit kartou nejde, když jsem navolila bankovní přeovd…proto se tu ptám!! Navíc platba kartou je o pár stovek dražší. Na linku wizzairu bych ráda zavolala, ale z mobilu mám tyhle drahé hovory bohužel zablokované.

• Citovat
  • Upravit
26.8.12 13:54

Jestli mate Paypal zkuste zaplatit paypalem a ne kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
27.8.12 15:28

Pokus máš v mailu njaké instrukce, tak by ses měla řídit těma, tzn. platit na zahraniční účet, ne český. Já bych to dnes zkusila zarezervovat znovu a zaplatila kartou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 16:35

Taky mam Mbank a bez problemu kupovala jsem letenky jak pres Jet2 tak i Ryanair a bez problemu a nejlepsi reseni je si to zaplatit paypalem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
29.8.12 08:00

Ahoj holky, tak napíšu, jak to dopadlo, kdyby to někdo někdy třeba hledal. Kartou to samozdřejmě zaplatit jde, ale cena je o několik stovek vyšší, což mi příjde zbytečné, když jsem to mohla zaplatit normálně převodem. Navíc jde u nich udělat jen jedna předběžná rezervace, takže pokud se ta předchozí nezaplatí a nebo se sama nezruší, pokud jí nezaplatím, tak další rezervace udělat nejde. Takže jsem to riskla, zaplatila na to české číslo účtu, které mají na stránkách a včera už mi přišlo potvrzení a na jejich stránkách mám taky, že platba je potvrzena. Takže to normálně jde, jen do pokynu posílají asi nějaké univerzální číslo, které je pro všechny země stejné. 8)

• Citovat
  • Upravit
3491
29.8.12 13:19
@Tarfinka píše:
Ahoj holky, tak napíšu, jak to dopadlo, kdyby to někdo někdy třeba hledal. Kartou to samozdřejmě zaplatit jde, ale cena je o několik stovek vyšší, což mi příjde zbytečné, když jsem to mohla zaplatit normálně převodem. Navíc jde u nich udělat jen jedna předběžná rezervace, takže pokud se ta předchozí nezaplatí a nebo se sama nezruší, pokud jí nezaplatím, tak další rezervace udělat nejde. Takže jsem to riskla, zaplatila na to české číslo účtu, které mají na stránkách a včera už mi přišlo potvrzení a na jejich stránkách mám taky, že platba je potvrzena. Takže to normálně jde, jen do pokynu posílají asi nějaké univerzální číslo, které je pro všechny země stejné. 8)
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezamaresh
1.2.13 16:35

Dobrý den,
mohu se zeptat na číslo českého účtu? A kam zadávám Swift kod.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1.2.13 16:48

Dobrý den,
mohu se zeptat na číslo českého účtu? A kam zadávám Swift kod.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreahladapomoc
5.6.13 09:51

Problem s rezervaciou

Ahojte,
neviem, ci nemate podobny problems Wizzair, ale uz ma nenapada, kam sa mam obratit. Rezervovala som si let a aj ho zaplatila a stale som neobdrzala potvrdzujuci email, ze platba bola prijata, aj ked mi peniaze uz odisli. Skusala som volat na call centrum, ale neda sa tam dovolat a taktiez najst nejaky fungujuci mail je zazrak. Ak by ste mi s tym vedeli nejako poradit, bola by som velmi rada. Vdaka vopred.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix