Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A nechces to zkusit znovu a zaplatit kartou? Merzinarodni platba vyjde draho.
No, než to udělám tak bych právě chtěla vědět, jestli to jde třeba zaplatit i na ten český účet. Kdysi jsme to tak platili, ale už jsou to skoro 2 roky. ![]()
Platim vzdy kartou, ale podle me by se melo platit podle me podle pokynu v mailu.
Jeste bych mozna zkusila zavolat nebo napsat email na zakaznicke centrum a zeptat se tam
Otevřite standardní internetový kárty (Visa/Master card), a nebudete mít žádné problémy.
Bohužel ted už to zaplatit kartou nejde, když jsem navolila bankovní přeovd…proto se tu ptám!! Navíc platba kartou je o pár stovek dražší. Na linku wizzairu bych ráda zavolala, ale z mobilu mám tyhle drahé hovory bohužel zablokované.
Pokus máš v mailu njaké instrukce, tak by ses měla řídit těma, tzn. platit na zahraniční účet, ne český. Já bych to dnes zkusila zarezervovat znovu a zaplatila kartou…
Taky mam Mbank a bez problemu kupovala jsem letenky jak pres Jet2 tak i Ryanair a bez problemu a nejlepsi reseni je si to zaplatit paypalem…
Ahoj holky, tak napíšu, jak to dopadlo, kdyby to někdo někdy třeba hledal. Kartou to samozdřejmě zaplatit jde, ale cena je o několik stovek vyšší, což mi příjde zbytečné, když jsem to mohla zaplatit normálně převodem. Navíc jde u nich udělat jen jedna předběžná rezervace, takže pokud se ta předchozí nezaplatí a nebo se sama nezruší, pokud jí nezaplatím, tak další rezervace udělat nejde. Takže jsem to riskla, zaplatila na to české číslo účtu, které mají na stránkách a včera už mi přišlo potvrzení a na jejich stránkách mám taky, že platba je potvrzena. Takže to normálně jde, jen do pokynu posílají asi nějaké univerzální číslo, které je pro všechny země stejné. ![]()
@Tarfinka píše:
Ahoj holky, tak napíšu, jak to dopadlo, kdyby to někdo někdy třeba hledal. Kartou to samozdřejmě zaplatit jde, ale cena je o několik stovek vyšší, což mi příjde zbytečné, když jsem to mohla zaplatit normálně převodem. Navíc jde u nich udělat jen jedna předběžná rezervace, takže pokud se ta předchozí nezaplatí a nebo se sama nezruší, pokud jí nezaplatím, tak další rezervace udělat nejde. Takže jsem to riskla, zaplatila na to české číslo účtu, které mají na stránkách a včera už mi přišlo potvrzení a na jejich stránkách mám taky, že platba je potvrzena. Takže to normálně jde, jen do pokynu posílají asi nějaké univerzální číslo, které je pro všechny země stejné.
Dobrý den,
mohu se zeptat na číslo českého účtu? A kam zadávám Swift kod.
Děkuji
Dobrý den,
mohu se zeptat na číslo českého účtu? A kam zadávám Swift kod.
Děkuji
Ahojte,
neviem, ci nemate podobny problems Wizzair, ale uz ma nenapada, kam sa mam obratit. Rezervovala som si let a aj ho zaplatila a stale som neobdrzala potvrdzujuci email, ze platba bola prijata, aj ked mi peniaze uz odisli. Skusala som volat na call centrum, ale neda sa tam dovolat a taktiez najst nejaky fungujuci mail je zazrak. Ak by ste mi s tym vedeli nejako poradit, bola by som velmi rada. Vdaka vopred.
Ahoj
Prosím, můžete mi poradit, jestli někdo lítáte s touto společností? Zarezervovala jsem si letenky a dala jsem platba bankovním převodem. Jenže ten převod je mezinárodní (mám Mbank) už kdysi jsem si přes ně letenky kupovala a ty jsme uhradili normálně na český účet. Nyní mi poslali pokyny k platbě a tam je účet pouze ten mezinárodní, ale ja na jejich stránkách našla i účet český..nevíte prosím někdo jestli se to dá uhradit i na ten..moc se totiž v těch mezinárodních platbách nevyznám a dneska jsem byla na kiosku a pán mi řekl, že mi může akorát poradit, ale platbu se mnou provést nemůže, jenže mi neporadil skoro nic
Tak jestli někdo kupujete takhle letenky, nebo s tím máte zkušenosti, tak budu ráda, když mi poradíte.
Děkuji