Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Prosím poraďte chci si koupit něco na posílení imunity, pořád jsem nějaká unavená a vše na mě leze:dumbom: Přemýšlím mez těmito přípravky máte zkušenosti? Je mi 40 let
AHoj Petuno,
mám dost nemocnou mámu, wobenzym vyzkoušený nemáme.. ale geriavit si nemůže vynachválit.. má ho uz 2 roky /mámě je 47/.
Fik
Ahoj, my používáme Preventan,je i forma pro děti, celkem spokojenost. Proti únavě by to chtělo možná nějaké vitamíny (stačí ze stravy) a režimová opatření… Já jsem si jeden čas dokonce koupila takové lehké prášky na podporu spánku - padala jsem na ústa, ale večer jsem usnout nemohla, v noci se probudila a už neusnula… byla jsem taková pořád napružená, že budu muset vstát a jít něco řešit, i když děti už spaly celou noc. Vzala jsem nakonec asi jen tři a stačilo to - spím zase dobře.
Tak držím palce, Eva
Wobenzym je na zanetliva onemocneni, geriavit je vlastne smes vitaminu na podporu imunity, ale pokud mas caste zanety napr. hornich cest dychacich, tak ti asi nepomuze. Wobenzym je dost drahy a prijde mi dost desne davkovani - vetsinou je to 8-10 tablet 2× denne a to nejmene dve hodiny po jidle - nejlepe na lacno, me osobne po tom bylo dost spatne a byl to duvod proc jsem s tim sekla. Geriavit bere manzel a chvali si ho, ja ho neberu, je v nem hodne vitaminu B a po nem je hlad = tloustne se.
Tak jsem ti moc neporadila.
bubina
Já beru proti únavě Bioaktivní Q10, není tak drahý jako Wobenzym a jsem s ním spokojená. Většinou na něj „dojde“ na podzim a na jaře.
Spis bych ti poradila Imunoglukan kapsle nebo moje mama jedla jeden cas neco co melo Q v nazvu, zeptam se ji a napisu ti to. Silene moc si to chvalila. Moji zname zase nejvic pomohl ten Imunoglukan http://www.lekarnaparizska.cz/…-p-3805.html?…
Já i přítel máme slabou imunitu aoba bereme na její podporu Wobenzym a jsem s ním velice spokojení. Doporučuji