Wobenzym - jaké máte zkušenosti?

Anonymní
15.9.20 13:11

Wobenzym zkušenosti

Dobrý den, trpím často na záněty močových cest, gynekologické záněty atd. Zkusila jsem již všechno i preventivně různé vitamíny atd. Nic nepomohlo a není to úplně levná záležitost brát dlouhodobě takové vitamíny. Četla jsem že Wobenzym doopravdy pomáhá. Máte nějaké zkušenosti? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1827
15.9.20 13:22

Mám vlastní velmi dobré zkušenosti s wobenzymem. Po operaci poměrně velkou zanícenou ránu pomohl vyléčit. Doma nasazujeme i při dlouhodobějších nemocech, např. když už bereme druhé antibiotika po sobě a tak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
15.9.20 13:47

S Wobenzymem mám jen pozitivní zkušenosti… Brala jsem ho kvůli opakovaným infektům dýchacích cest… Je potřeba ho brát ale důsledně… Manžel ho kdysi bral kvůli nějakému zánětu v ruce a též mu pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.20 21:43

Wobenzym bylo nejhorsi rozhodnuti v zivote. Zpusobil mi autoimunitni onemocnění. Autovakcinu jsi zkousela?

• Citovat
  • Upravit
1266
15.9.20 21:46

Teď ho dobiram a můžu říct, že na chronické gynekologické záněty opravdu pomohl. Je fakt, že je dražší, ale za mě se to vyplati. Jenom je třeba ho brát pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.9.20 22:17

Jak dlouho to berete? Měsíc? A kolikrát ročně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.10.21 19:58

Ahoj, můžete mi někdo říct, za jak dlouho jste na sobě pozorovali účinky Wobenzymu? Už víc jak dva týdny užívám 3× denně 5 tbl (na podporu imunity), ale nějak mi nepřijde, že bych na sobě pozorovala nějaké zlepšení… spíš mi to přijde obráceně, protože v průběhu užívání jsem chytla nějakou rýmu+ kašel, asi viroza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
14.10.21 20:26

@Ylaria Mně doktorka říkala, že se účinek dostaví nejdřív po měsíci. Já to teda měla na ženské problémy, ale opravdovou úlevu jsem pociťovala až po třeba dvou měsících.
Ale přestala jsem ho užívat a spíš jsem se zaměřila na stravu, spodní prádlo atd. Zdálo se mi to taky docela drahé, když bych to měla jíst celý rok i s udržovací dávkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.10.21 20:36

@Malineka No uf! Dva měsíce… A jaké jsi měla dávkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
14.10.21 20:45

@Ylaria No ze začátku jsem si to nasadila snad taky na 3×5 a pak jsem si dávala svoji udržovací dávku 2×4. Ale jak říkám, docela se to pak prodraží. Moje doktorka to podporovala a zase u jiných lékařů jsem se setkala s odporem k Wobenzymu :D Prostě jak to není nějak podložené, tak se tomu nevěří.
Každopádně ať to bylo placebo nebo ne, ženské problémy se mi pak už vyhýbaly a doteď i vyhýbají. Nemívám je tak často, ale teď už ten Wobenzym v těle asi vůbec nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
14.10.21 20:46
@Ylaria píše:
Ahoj, můžete mi někdo říct, za jak dlouho jste na sobě pozorovali účinky Wobenzymu? Už víc jak dva týdny užívám 3× denně 5 tbl (na podporu imunity), ale nějak mi nepřijde, že bych na sobě pozorovala nějaké zlepšení… spíš mi to přijde obráceně, protože v průběhu užívání jsem chytla nějakou rýmu+ kašel, asi viroza…

Někde jsem četla že v začátku užívání je možné, že se příznaky zhorší. A to je prý dobře, protože bude fungovat.
Já na něj nedám dopustit, několikrát do roka jsem měla zánět dutin. Od té doby klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
14.10.21 21:04

Ono chvilku trvá, než si člověk placebo vsugeruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
14.10.21 21:18

Davate to nekdo i detem?
Me bylo doporuceno 9 tablet denne, ale pokud mu mam davat vigantol, jodid, magnesium a vitamic c, nechci to zas jako prehanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.21 21:22

Wobenzym je super, ale z Německa. Dřív jsem kupovala wobenzym plus, ten uz není. Opravdu je rozdíl Německo a tady.

• Citovat
  • Upravit
454
15.10.21 00:36

Vůbec mi nefungoval. Brala jsem ho po operaci a žádné pozitivní účinky to nemělo. Žádná rychlejší regenerace, menší bolestivost nebo krvácivost, vlastně přesný opak, spíš to jen nezabralo. Je to akorát velmi drahé placebo v tom předepsaném dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí