Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mamky kdo je výrobcem kočárku X- LANDER. Díky Anulka
Ahoj holky, nevíte co za typ a rok výroby je tento X lander? Děkuju.
@Fima Děkuji! A jsi spokojená? Přemýšlím zda koupit z druhé ruky.
@Avocadka Jsem. Já ho kupovala taky z druhé ruky, už byl po dvou dětech a já v něm teď vozím svoje druhé dítě, takže už odjezdil v podstatě čtyři děti. Pořád drží a pořád jezdí.
Kupovala jsem ho pro staršího, když měl nějakých 16 měsíců, vyrostl mi ze sporťáku od trojkombinace a hledala jsem prostorný sporťák. X-lander je v tomto fajn, sporťák je opravdu velký a pohodlný, vešel se tam ještě ve 3 letech.
@Fima píše:
@Avocadka Jsem. Já ho kupovala taky z druhé ruky, už byl po dvou dětech a já v něm teď vozím svoje druhé dítě, takže už odjezdil v podstatě čtyři děti. Pořád drží a pořád jezdí.Kupovala jsem ho pro staršího, když měl nějakých 16 měsíců, vyrostl mi ze sporťáku od trojkombinace a hledala jsem prostorný sporťák. X-lander je v tomto fajn, sporťák je opravdu velký a pohodlný, vešel se tam ještě ve 3 letech.
jj, tu prostornost sporťáku můžu potvrdit, to jsou všechny x-landery. já jsem teda měla trochu problém, že se mi brzy nevešel do korby (to se mi naopak zdá, že ta korba je prostě malá - ale to asi u většiny dnešních kombinovaných kočárků) a šel na sporťák asi v 7 měsících, tak mi tam jezdil tam a zpátky do stran, kloktal mi tam, i když pak seděl, zpočátku mi řipadalo vysoko madlo, neustále do něj byl zakousnutý. Kvůli tomu jsem si koupila užší golfky, než mi dorostl do sporťáku. Naopak co je větší a zvlášť teď na zimu s fusakem, tak oceňuju prostornost ![]()
@Avocadka Ahoj, určitě je to typ XA asi 2009. Zrovna ho prodávám jen v barvě limetka a vypadá nachlup stejně jako na fotce. Za mě velká spokojenost je to držák a projel všechno
@renda micro @marrlinka @Fima Díky holky!! Zní to všechno skvěle, půjdu do něj. Měl by být po jednom dítěti, korbička nepoužitá.