X- LANDER - zkušenosti s výrobcem

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2237
1.9.07 12:08

X- LANDER

Mamky kdo je výrobcem kočárku X- LANDER. Díky Anulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3420
1.9.07 12:15

Anul Baby-point,bývalý Deltim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
18.12.14 11:31

Ahoj holky, nevíte co za typ a rok výroby je tento X lander? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.12.14 11:34

@Avocadka Je to XA a rok 2008. Mám ho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
18.12.14 11:36

@Fima Děkuji! A jsi spokojená? Přemýšlím zda koupit z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.12.14 11:47

@Avocadka Jsem. Já ho kupovala taky z druhé ruky, už byl po dvou dětech a já v něm teď vozím svoje druhé dítě, takže už odjezdil v podstatě čtyři děti. Pořád drží a pořád jezdí. :D Kupovala jsem ho pro staršího, když měl nějakých 16 měsíců, vyrostl mi ze sporťáku od trojkombinace a hledala jsem prostorný sporťák. X-lander je v tomto fajn, sporťák je opravdu velký a pohodlný, vešel se tam ještě ve 3 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.12.14 12:46
@Fima píše:
@Avocadka Jsem. Já ho kupovala taky z druhé ruky, už byl po dvou dětech a já v něm teď vozím svoje druhé dítě, takže už odjezdil v podstatě čtyři děti. Pořád drží a pořád jezdí. :D Kupovala jsem ho pro staršího, když měl nějakých 16 měsíců, vyrostl mi ze sporťáku od trojkombinace a hledala jsem prostorný sporťák. X-lander je v tomto fajn, sporťák je opravdu velký a pohodlný, vešel se tam ještě ve 3 letech.

jj, tu prostornost sporťáku můžu potvrdit, to jsou všechny x-landery. já jsem teda měla trochu problém, že se mi brzy nevešel do korby (to se mi naopak zdá, že ta korba je prostě malá - ale to asi u většiny dnešních kombinovaných kočárků) a šel na sporťák asi v 7 měsících, tak mi tam jezdil tam a zpátky do stran, kloktal mi tam, i když pak seděl, zpočátku mi řipadalo vysoko madlo, neustále do něj byl zakousnutý. Kvůli tomu jsem si koupila užší golfky, než mi dorostl do sporťáku. Naopak co je větší a zvlášť teď na zimu s fusakem, tak oceňuju prostornost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
18.12.14 13:11

@Avocadka Ahoj, určitě je to typ XA asi 2009. Zrovna ho prodávám jen v barvě limetka a vypadá nachlup stejně jako na fotce. Za mě velká spokojenost je to držák a projel všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
18.12.14 13:18

@renda micro @marrlinka @Fima Díky holky!! Zní to všechno skvěle, půjdu do něj. Měl by být po jednom dítěti, korbička nepoužitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí