Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
prosím Vás o radu, pročítala jsem starší diskuze, ale stále nevím, uvažuji o koupi golfek Peg Pérego,
a jediný rozdíl mezi Centrem a Plikem P3 jsem našla , že Centro má spojenou rukojeť a plastový pultík před mimi.
Co myslíte je lepší spojená rukojeť nebo každá zvlášť?
A nezabírá ten pultík moc místa?
A také jestli má cenu je kupovat již teď , když náš Kubík ještě sám nesedí, teď máme Hoco Big foot ( dá se polohovat ),
nebo je mám koupit až po zimě?
Je to naše první mimi, tak nemám tolik zkušeností
Poradíte mi někdo, kdo některé z těchto golfek máte, jak jste s nimi spokojené?
Předem moc díky Vavryska ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...ahojki, já měla plika s rukojetí nespojenou, chvilku jsem si na to zvykala a „učila“ řídit, hlavně třeba v obchodě jednou rukou nebo když držíš deštník apod., ale zvykla jsem si. Rozhodně se líp jezdí se spojenou, ale zas tam nepověsíš žádný tašky apod., jelikož košík je malý, a já jezdila často pořádně ověšená, hlavně ty nákupy ![]()
S nákupem bych počkala na jaro. Aspoň já to tak udělala, mám holku dubnovou 2005 a s těmahle golfkama jsem vyrazila v březnu 2006, tenkrát byla ta dlouhá zima, tak jsem musela dýl čekat. Pokud bude sníh, tak se s kolečkama jako mají golfky strašně blbě jezdí. A dneska bych to udělala zrovnatak, tak bych Ti radila zimu přečkat v tom co máte a na jaro si udělat radost ![]()
Tak ja mela pro zmenu Centro a troufam si rict, ze bych tam (kdyz se divam na tvuj metrik) pulrocni dite s klidem polozila. Da se dat uplne do lehu - tedy do roviny a je krasne polstrovany. Ja ho porizovala pro 8 mesicni mimi loni v cervenci a vzhledem k letosni zime jsme jiny kocarek nepotrebovali. Ale v tomto tezko radit, ja bych ho urcite chtela hned ted
, ale pristi rok je muzou zas trochu vylepsit, pridat nove barvy a snizit ceny ![]()
Pultik vepredu rozhodne nezabira zadne misto navic, naopak skvele poslouzil na odkladani krabicky s jidlem
a navic se da sundat a je pod nim jeste normalni madlo.
Jinak ted mam klasicky golfac a rozdil mezi rukojeti? Kdyz prsi a v jedne ruce mas destnik a v druhe kocar, tak se sice ridit da, ale najezdy na obrubniky nezvladnes. Na druhou stranu - pri vetsi zatezi kocaru se lip ovlada klasicky golfac - je to o poloze rukou a o tom, jakou vyvijis paku.. no snad je to trochu srozumitelny
Kdybys chtela treba videt foto toho max. polohovani, muzu Ti je poslat na mail
Ahoj holky
Teda vy jste mě zas nahlodaly. My máme doma devítiměsíční holčičku a kočárek máme čtyřkombinaci s nafukovacíma kolama. Bydlíme na vesnici, takže pro nás super, na ty naše cesty a výlety do lesa. Ale na skládání do auta a cestování nic moc, zabere celý kufr. Tak jsem si chtěla na cesty do města a výlety pořídit něco lehčího a skladnějšího. Nakonec jsem se po dlouhém a dlouhém vybírání rozhodla pro Peg Perego Centro Completo. Pliko se mi líbí taky, ale radši bych si tu spojenou rukojeť. No a teď váhám, jestli ho mám kupovat ještě na zimu nebo radši počkat na jaro.
Na tohle období si myslím, že by byl super, malá v kočárku hodně často spí a tenhle jde polohovat až do lehu, je krásně polstrovaný, ideální sportovní kočárek pro menší dítě. Ale zas nevím jak by se s ním jezdilo v zimě ve sněhu, teda pokud nějaký bude. No a když budu čekat do jara, tak to už malá bude dávno chodit a v kočárku už třeba tak spát nebude, a to bych si pak mohla koupit fakt jen nějaký skladný golfky, ne sporťák. Tak zas nevím… Myslíte, že jde s Centrem vydržet po celý zbytek kočárkování?? ![]()
Karolína
Karolino,
s kazdym kocarkem se da vydrzet az do konce kocarkovani
Zalezi jen na mamine, co je ochotna vozit…
U nas byla situace ponekud nestandartni, ja vydrzela s Centerm jezdit do 20mesicu ditete, jezdila bych klidne i dal, ale tatinek se zhlidl v jinem modelu
(pravda je, ze jsem mu ho nejdriv ukazala, jako ze to nevypada zle, ale on se toho chytil a dotahl to dokonce
)