Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ![]()
Premyslim o koupi kocarku X lander XT, potrebovala bych ale nejak vyresit brzdu. Novy se tento kocar prodava bez brzdy, ale v bazarech jsem ho s brzdou videla… da se sokoupit jako prislusenstvi, nebo jak jste to resily?
Jak to myslis, ze se prodava bez brzdy? Ma nozni brzdu na zadni kola…aspon co vim…
Bez brzdy?? To není možný
Já xt měla a děkuji, už nééé
, ale třeba ti bude vyhovovat, asi jsem náročná
Ale brzdu má ![]()
Ahojky
Janinko,muzes mi prosim te rict co ti na tom kocarku tak vadilo?
Jen tak ze zvedavosti ![]()
Ja ho totiz mam a zatim jsem maksimalne spokojena.
Jo,a brzdu samozrejmne ma.Nevim o kocarku kterej by nemel brzdu. ![]()
Ahoj Oxi ![]()
Můžu, ale dopředu chci napsat, že jsem zřejmě měla asi vadnej kus, na každým kočárku může být něco a taky nemusí. Žádnej nevychvaluju.
Jak jsou na madle ty klouby, tak mě pořád přeskakovaly, nemohla jsem se ani lehce opřít o kočár, aniž by se mi ty stupně nepozměnily.
Pak mi vadilo, že když malej ležel, tak zboku mu tam foukalo, udělaly se z boku dost velký průduchy. Nebyla tam látka.
A pak polohování opěrky zad jak je na ty popruhy. Je tam na to ten systém, uvolnilo se mi péro a z jedný strany podhlavník sám sjížděl.
Tak to byly moje trable s kočárkem, teď už může být vše jinak, měla jsem kolekci 05.
Diky Jani,ja mam kolekci 2007,jezdime zatim kratce takze v poho.No,uvidime. ![]()
holky, ja myslela rucni brzdu, ne tu na nohu.. tu ma samo kazdej kocar ![]()
Daval nekdo brzdu na tento kočárek? Koupili jsme ho a chtela bych ji tam pridelat tak zda to jde.