Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky,
vy které vlastníte tento kočárek nebo znáte někoho kdo ho má, mohly byste mi poradit jestli si ho pořídit či ne, brouzdám po internetu a nevím jaký sporťák pořídit, padl mi do oka zrovna tenhle
Není to zrovna levná záležitost a tak uvítám Vaše recenze, pomohla by mi i reálná fota. Moc děkuji ![]()
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@x-tina Mame 2013 a nemenila bych!!! Drandime i v narocnem terenu a nema chybu. Rozhodne te investice nelituji ![]()
@x-tina mame kocarek 2014 zatim teda korbu a nemenila bych, sem SP okojena, skvele se ovlada. Kamoska ma 2013 a taky ne spokojena
A nemáte někdo prosim zkušenost, jestli jdou na x move 2014 starší korbičky určené na x move? Chtela bych nový sporťák, ale zkombinovat s trochu levnější korbou. Děkuji
Ahojte… používám x-move 2 měsíce a už od začátku mi trochu rachtá levé přední kolo, pokud jezdím na trochu nerovném povrchu. Teď jsem ho poslala na reklamaci, ale nejsem si jistá, jestli s tím něco udělají, protože jsem zkoušela stejný kočár na prodejně a tam to kolečko dělalo stejný zvuk, když jsem s ním zakvrdlala. Opravdu si neumím představit s tímhle zvukem jezdit další 2 roky :/
Nemáte s tímto prosím některá z vás zkušennost?