Výběr nové antikoncepce - YAZ, Qlaira, Zoely

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mista1
2.3.20 11:44

YAZ, Qlaira, Zoely...

Ahojte ženy, řeším výběr nové antikoncepce, po téměř roce. Chci zkusit některou z výše jmenovaných, jinak řečeno těch modernějších, šetrnějších, ano, vím, že je to všechno sviňstvo, ale peosím, nepište mi, že nejlepší HA je nehormonální, kondom atd. Chci slyšet názor těch, které braly zmiňované, příp. podobné, stejného složení atd. :) vím, že si to nakonec budu muset vyzkoušet sama, ale chtěla bych jít k doktorce už s nějakým „nástřelem“ a názorem :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
608
2.3.20 11:52

Mela jsem kdysi Yaz a absolutne mi nesedl.
Pak jsem mela asi 5 let Qlairu a sedla mi skvele. Jen se s ni neda braz bez pauzy a odsouvat krvaceni. Az dokojim pujdu si opet pro ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
2.3.20 11:53

Brala jsem YAZ 6 měsíců, zvolila jsem jí na doporučení dr jako velmi šetrnou. Bohužel mi naprosto nevyhovovala, protože jsem po ní úplně ztratila citlivost při sexu, jako bych to měla dole dřevěné, orgamus téměř nemožný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
2.3.20 12:41

Brala jsem několik let Zoely, bohužel na podzim měla výpadek a nesehnala jsem jí…jestli už jí mají nevím, mám místo toho Daylette, vyhovuje mi a je i levnější než Zoely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
2.3.20 13:09

Ty jo, to jsem nečekala, že na YAZ budou tak špatný ohlasy, právě té jsem byla asi nakloněná nejvíc.

• Citovat
  • Upravit
19981
2.3.20 13:43

Ja měla YAZ cca 9let temer v kuse a sedla mi. Žádny problémy nic. Klidně bych si ji kupovala zas, ale z rd je mi líto těch peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí