Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mela jsem kdysi Yaz a absolutne mi nesedl.
Pak jsem mela asi 5 let Qlairu a sedla mi skvele. Jen se s ni neda braz bez pauzy a odsouvat krvaceni. Az dokojim pujdu si opet pro ni
Brala jsem YAZ 6 měsíců, zvolila jsem jí na doporučení dr jako velmi šetrnou. Bohužel mi naprosto nevyhovovala, protože jsem po ní úplně ztratila citlivost při sexu, jako bych to měla dole dřevěné, orgamus téměř nemožný..
Brala jsem několik let Zoely, bohužel na podzim měla výpadek a nesehnala jsem jí…jestli už jí mají nevím, mám místo toho Daylette, vyhovuje mi a je i levnější než Zoely…
Ty jo, to jsem nečekala, že na YAZ budou tak špatný ohlasy, právě té jsem byla asi nakloněná nejvíc.
Ja měla YAZ cca 9let temer v kuse a sedla mi. Žádny problémy nic. Klidně bych si ji kupovala zas, ale z rd je mi líto těch peněz.
Ahojte ženy, řeším výběr nové antikoncepce, po téměř roce. Chci zkusit některou z výše jmenovaných, jinak řečeno těch modernějších, šetrnějších, ano, vím, že je to všechno sviňstvo, ale peosím, nepište mi, že nejlepší HA je nehormonální, kondom atd. Chci slyšet názor těch, které braly zmiňované, příp. podobné, stejného složení atd.
vím, že si to nakonec budu muset vyzkoušet sama, ale chtěla bych jít k doktorce už s nějakým „nástřelem“ a názorem