Dobrý den mam dotaz ohledně antikoncepce

Anonymní
29.2.20 08:42

Dobrý den mam dotaz ohledně antikoncepce

Zdravím vás. Mam dotaz. Mam poprvé HA (Ayreen) a chci se zeptat kdy jsem tedy chráněna. Začala sem ji brát 22.2.2020 což byl muj 3 den Menstruace. S přítelem bysme chtěli dnes zkusit bez kondomu. Myslíte že můžeme nebo to stale nebude fungovat?

Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
29.2.20 08:47

A proč jsi ji začala brát 3. den menstruace? Začíná se od prvního dne, což ti určitě řekl doktor i lékárník. A neco ti poradím, v té krabičce máš takový kus papíru, jmenuje se to příbalový leták a tam se dočteš spoustu zajímavých věcí. Třeba jak tu ha brát nebo od kdy jsi chráněna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.2.20 08:56
@terien píše:
A proč jsi ji začala brát 3. den menstruace? Začíná se od prvního dne, což ti určitě řekl doktor i lékárník. A neco ti poradím, v té krabičce máš takový kus papíru, jmenuje se to příbalový leták a tam se dočteš spoustu zajímavých věcí. Třeba jak tu ha brát nebo od kdy jsi chráněna.

To vím ale doktor mi řekl ze mám právě začít brat od třetího dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
29.2.20 09:06

@Terkkaaa tak bývá to tak, že jsi chráněná po týdnu, já bych radši pro jistotu ještě pár dní počkala.. a jak pise terien, koukni se do pribalovyho letáku a máš jasno ;) btw na netu se dá taky najít pribalovek leták, stačí si to vygooglit na netu podle názvu antikoncepce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
29.2.20 09:30
@terien píše:

mě dr taky vždycky říkal že mám začít brát až 3.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.2.20 10:07
@Ravedd píše:
mě dr taky vždycky říkal že mám začít brát až 3.den

Já to teda nikdy neslyšela, ale budiž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.2.20 10:11

@terien možná jiný druh HA? V letáku mám 1. Den, jiné dny ani neuvádí :think:

• Citovat
  • Upravit
34473
29.2.20 11:14
@Lalelale píše:
@terien možná jiný druh HA? V letáku mám 1. Den, jiné dny ani neuvádí :think:

Nevím, v ha jedu přes 20 let a nikdy jsem ani neslyšela, že by se brala jinak, než od 1. dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
29.2.20 12:23
@terien píše:
Nevím, v ha jedu přes 20 let a nikdy jsem ani neslyšela, že by se brala jinak, než od 1. dne

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
29.2.20 14:34

Mám Ayreen a brala jsem i jiné HA a vždy mi doktor radil začít až třetí den, dost spinim mimo menstruaci, tak abych si prý byla jistá, že je to ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí