Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A proč jsi ji začala brát 3. den menstruace? Začíná se od prvního dne, což ti určitě řekl doktor i lékárník. A neco ti poradím, v té krabičce máš takový kus papíru, jmenuje se to příbalový leták a tam se dočteš spoustu zajímavých věcí. Třeba jak tu ha brát nebo od kdy jsi chráněna.
@terien píše:
A proč jsi ji začala brát 3. den menstruace? Začíná se od prvního dne, což ti určitě řekl doktor i lékárník. A neco ti poradím, v té krabičce máš takový kus papíru, jmenuje se to příbalový leták a tam se dočteš spoustu zajímavých věcí. Třeba jak tu ha brát nebo od kdy jsi chráněna.
To vím ale doktor mi řekl ze mám právě začít brat od třetího dne
@Terkkaaa tak bývá to tak, že jsi chráněná po týdnu, já bych radši pro jistotu ještě pár dní počkala.. a jak pise terien, koukni se do pribalovyho letáku a máš jasno
btw na netu se dá taky najít pribalovek leták, stačí si to vygooglit na netu podle názvu antikoncepce ![]()
@terien píše:
mě dr taky vždycky říkal že mám začít brát až 3.den
@Ravedd píše:
mě dr taky vždycky říkal že mám začít brát až 3.den
Já to teda nikdy neslyšela, ale budiž
@Lalelale píše:
@terien možná jiný druh HA? V letáku mám 1. Den, jiné dny ani neuvádí
Nevím, v ha jedu přes 20 let a nikdy jsem ani neslyšela, že by se brala jinak, než od 1. dne
@terien píše:
Nevím, v ha jedu přes 20 let a nikdy jsem ani neslyšela, že by se brala jinak, než od 1. dne
Souhlas
Mám Ayreen a brala jsem i jiné HA a vždy mi doktor radil začít až třetí den, dost spinim mimo menstruaci, tak abych si prý byla jistá, že je to ms ![]()
Zdravím vás. Mam dotaz. Mam poprvé HA (Ayreen) a chci se zeptat kdy jsem tedy chráněna. Začala sem ji brát 22.2.2020 což byl muj 3 den Menstruace. S přítelem bysme chtěli dnes zkusit bez kondomu. Myslíte že můžeme nebo to stale nebude fungovat?
Děkuji za odpovědi