Z čeho háčkovat na zimu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14535
15.9.11 09:05

Z čeho háčkovat na zimu?

Ahoj háčkařky, z čeho háčkujete na zimu? Chtěla bych to na čepičku, aby to bylo silnější a nekousalo to. Jsem vcelku stále začátečník, takže je pro mě všechno vlna :oops: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
15.9.11 09:12

No, vlna asi bude nejlepší :mrgreen:
Hledala bych merino vlnu, možná i směs s akrylem, větší návin (aby nebyla moc tlustá, z toho se líp plete).
Já tu mám zrovna Merino (firma Vlnap), já teda spíš pletu a je to příjemný materiál… Na háčkování možná moc tlustý, nevím…
 http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
15.9.11 09:13

Já z Merina od Vlnapu i háčkuju a jsou to teplý čepky, takže můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
15.9.11 09:27

čepku do třeskutých mrazů háčkuji z dvojité Glorie. Pokud by čepička byla z reliéfních sloupků, tak by stačila i jednoduchá, ta stačí i na slabší zimní čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.9.11 09:29

Taky doporučuju Merino od Vlnapu. Mají hodně barev a je to příjemný materiál. Jen pozor, musíš pak výrobek prát v ruce nebo v programu na vlnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
15.9.11 09:31

Jé díky, tak já si dneska pro nějaký zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
15.9.11 09:39

Souhlas s holkama, jinak já jsem měla doma kupu staré bílé a růžové žinylky a tu jsem dělala dvojitě a moc se mi osvědščila, ale to je horší s praním, jinak je měkounká a krásně hřeje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.11.11 14:17

Holky dá se nějak čepička zmenšit,když už je uháčkovaná?Nebo ji musím vypárat a uháčkovat znova?Nedá de něčí třeba ztáhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
18.11.11 09:54

No to záleží jak zmenšit, jako v obvodu asi myslíš? Jestli je to pro holku, já bych klindě vzala kousek na kraji a stáhla bych to k sobě (bude to vypadat jako mašličky těstoviny nebo její půlka respektive, záleží jak se to bude líbit Tobě, to bych sešila k sobě a na to plácla kytičku, ale záleží, jestli se to hodí. Ale těmahle „žabkama“ by sis pomoct mohlo, ale jen zkouším, nikdy jsem to nedělala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
01Lucie01
22.10.12 14:18

hačkování

Ahoj holky, potřebuju poradit z čeho mám háčkovat čepičky. Koupila jsem si přízi už ani nevím, jak se jmenovala, uháčkovaná čepice mi stála na stole jak byla tvrdá, no hrůza, prosím poraďte :-( chci udělat krásnou jemnou čepičku. Díky za radu. Lucka

• Citovat
  • Upravit
14535
22.10.12 15:46

Merino a Comfort je fakt super heboučký a měkký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
01Lucie01
22.10.12 21:08

Děkuji, vyzkoušim a co Camilla? O té se hodně píše, že je dobrá…

• Citovat
  • Upravit
86
10.10.13 12:20

Obnovuji dikuzi :) holky když háčkujete na zimu čepičky, podšíváte fleesem? nebo fakt stačí jen to merino? mě se to zdá takové slabé na zimu :-( spíš bych je nechala na chladnejší podzim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat