Z jakého e-shopu objednáváte výbavičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
8.7.16 17:53

@young.mommy Omlouvám se, že nepíšu k tématu, ale zaujalo mě, že v úvodním příspěvku 2× zmiňuješ vibrační lehátko. A k čemu je to dobrý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 18:11

@Petule030 mám spoustu kamarádek kterého mají a moc si ho chválí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.7.16 18:17

Ahoj, tak já nechala výplatu na slůně. cz. kupovala jsem tam i postylku a přebalovak. Malvik je strašně drahy a feedo používám na pleny a skleničky. Nejbaby.cz je zase super na levné nové oblečky a bezva hračky. Vždy jsem zadala hledanou vec na heureka.cz a podle toho objednala. Ale nejčastěji to vycházelo nejlevněji právě v těchto obchodech. vibracni lehátko je skvělé na bolesti bříška. Vibrace rozhybou střeva a lépe " prdi " :lol: my ho tady využily i na pozdější krmení. Super věc. A během těhotenství si do malvika zajedte každý měsíc dávají tehulkam něco zdarma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
8.7.16 18:24
@young.mommy píše:
@Cuddy děkuji feedo mi příjde dost sympatické! :palec: mohu se zeptat kolik plen jste do začátku kupovala?

Pri nakupovani obleceni a latkovych plen se nabizi zakladni otazka, zda mas susicku. Ja nemam problem kazdy den vecer hodin pradlo do pracky a za 2 hod ho skladat do skrine, takze nuceho moc nepotrebuji. Plen na ruzne utirani mam asi 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 18:32

@Cuddy ano sušičku mám :) takže proto jsem psala že nepotřebuji zas 30 bodýček. Ptala jsem se na pleny, ale myslela jsem ty k přebalování třeba od pampers, kamarádka nakupovala během těhotenství a udělala si zásobu na rok ale nevím zda to risknout takhle, třeba miminku nebudou vyhovovat, do začátku jsem přemýšlela nad přemium care a pak uvidím. Právě nevím jestli stačí balík jedniček a pak dvojky, nebo víc jich vzít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.7.16 18:45

To strašně záleží na velikosti miminka. Rodila jsem v říjnu a jedničky jsme dostávaly jeste k vánocům ale už mu byly malé. Kynul kilo měsíčně. Takže nám by stačily dva tři balíky jedniček a dvojky taky tak na dva měsíce. Teď je mu devět měsíců a mame čtyřky. Někteří mají čtyřky až po roce. Asi bych si extra velké zásoby nedělala, nevíš jak moc rychle poroste. A co se týče oblečení tak do půl roka vyrostl cca 15 cm takže moc věcí není potřeba. A pokud máš susicku tak myslím že je to ideální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
8.7.16 18:58

Aha, tak ja jsem brala balik premium care 88 ks a pak budeme mit latkovky i na prebalovani. Takze to bohuzel neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
8.7.16 19:07

E-shop mamitati.cz, mají pěkné ceny a posílají na mejl slevové kupony. Jinak plenky beru značky Monperi, monperi.cz, české, rozložitelné v přírodě, cenově i kvalitativně srovnatelné s pemperskama a šetřím tak přírodu, prodávají jen přes e-shop, mají i ubrousky a přebalovací podložky, jsem s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.7.16 06:50

@young.mommy Jé, to jsme nevěděla, i Zara jej zřídila, mrknu, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.16 22:11

@Voltiček ano, jsou tam i výprodeje je to super! O zaře vím že měla, ale eshop měla jen německá zara ne? už má i česká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí