Z jakého e-shopu objednáváte výbavičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.7.16 16:48

Z jakého eshopu objednáváte výbavičku?

Holky, poradíte z jakého eshopu objednáváte výbavičku? Myslím co se týče plínek, dudlíku, povlečení, různých doplňků, vibračních lehátek atd. Líbí se mi feedo.cz ale neznáte něco dalšího? Vím i o malvíkovi. Jinak co doporučíte? Co se Vám osvědčilo, nějaké to vibrační lehátko a které další věci? Jinak co se týče oblečení, miminko se narodí k jaru. Kolik jste měli bodýček apod? Nemám problém prát každý den, takže třeba 30 bodýček nepotřebuji ale tak aby mělo akorát věcičky. Nebo pokud je tu nějaká maminka která o tom pokecáme do zpráv budu ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Včelička992
8.7.16 17:02

Ahoj, tak tyto veci me take zajimaji. Dvojcatka se mi narodi v lednu. A dnes jsem si vytiskla seznam vybavicky pro miminko. Hodim sem odkaz.

• Citovat
  • Upravit
Včelička992
8.7.16 17:04

Tak tady to je. Co se tyce obleceni, tak si myslim, ze pocty jsou tak akorat nic prehnaneho, kdyz clovek vypere a pak hodi treba do susicky.

http://www.promrnousky.cz/…-pro-miminko

• Citovat
  • Upravit
7735
8.7.16 17:05

@young.mommy ja objednavala hodne z nejbaby  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
8.7.16 17:08

Něco jsem objednala z feedo.cz - přebalovací podložky a věci do porodnice a nejvíc jsem brala z ajashop.cz - celý pokojíček, odsávačka, lahvičky, kojící polštář, kolotoč nad postýlku už nevím co všechno :lol: z brumlik.cz jsem koupila dost hadříků a z babynabytek doplňky do pokojíčku - kobereček, nálepky na zeď, svítilnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
8.7.16 17:11

Ja teda nechala výplatu na pacipac :-D původní co jsem měla pár kousků bylo z mimulo a brumik, hodně tu na bazarku :-)

• Citovat
  • Upravit
30901
8.7.16 17:22

Jak co, vetsina obchodu ma od urcite castky postovne zdarma, takze neni problem v kazdem obchode vzit jen jednu vec. Neco jsem brala z feedo, neco z prodeti, pilulky,… Proste vyhlednu si produkt, ktery chci, podivam se, kde je cenova nabidka nejlepsi a tam vec objednam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
8.7.16 17:32

Prodite, hodně přes mimibazar(H&M apod…), amalkamimi, branakdetem (Lotties - drahé, ale froté věci na mimi mají super), super komunikace a spolehlivost na slune-cz (zde jsem hodně brala pleny Kikko atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:39

@Včelička992 děkuji :) to by jsme mohly společně pokecat v SZ :) A JAKÝ BUDEŠ KUPOVAT KOČÁREK? JÁ PŘEMÝŠLÍM NAD BUGABOO BUFFALO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:39

@eviku-miluna děkuji mrknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:40

@Mexie děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:40

@Kattynka000 děkuji :) já budu nejspíš kupovat vše nové uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:41

@Cuddy děkuji feedo mi příjde dost sympatické! :palec: mohu se zeptat kolik plen jste do začátku kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 17:42

@Voltiček děkuji uvidím, h&m má teď online eshop tak mohu objednat až domů :) to mi vyhovuje, ceny mi ani tak nevadí a někdy jsou super výprodeje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
8.7.16 17:45

@young.mommy
S kocarkem si nejsem uplne jista pro dvojcatka, zatim hledam info, ktery je nejlepsi apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4