Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, poradíte z jakého eshopu objednáváte výbavičku? Myslím co se týče plínek, dudlíku, povlečení, různých doplňků, vibračních lehátek atd. Líbí se mi feedo.cz ale neznáte něco dalšího? Vím i o malvíkovi. Jinak co doporučíte? Co se Vám osvědčilo, nějaké to vibrační lehátko a které další věci? Jinak co se týče oblečení, miminko se narodí k jaru. Kolik jste měli bodýček apod? Nemám problém prát každý den, takže třeba 30 bodýček nepotřebuji ale tak aby mělo akorát věcičky. Nebo pokud je tu nějaká maminka která o tom pokecáme do zpráv budu ráda ![]()
Ahoj, tak tyto veci me take zajimaji. Dvojcatka se mi narodi v lednu. A dnes jsem si vytiskla seznam vybavicky pro miminko. Hodim sem odkaz.
Tak tady to je. Co se tyce obleceni, tak si myslim, ze pocty jsou tak akorat nic prehnaneho, kdyz clovek vypere a pak hodi treba do susicky.
Něco jsem objednala z feedo.cz - přebalovací podložky a věci do porodnice a nejvíc jsem brala z ajashop.cz - celý pokojíček, odsávačka, lahvičky, kojící polštář, kolotoč nad postýlku už nevím co všechno
z brumlik.cz jsem koupila dost hadříků a z babynabytek doplňky do pokojíčku - kobereček, nálepky na zeď, svítilnu…
Ja teda nechala výplatu na pacipac
původní co jsem měla pár kousků bylo z mimulo a brumik, hodně tu na bazarku ![]()
Jak co, vetsina obchodu ma od urcite castky postovne zdarma, takze neni problem v kazdem obchode vzit jen jednu vec. Neco jsem brala z feedo, neco z prodeti, pilulky,… Proste vyhlednu si produkt, ktery chci, podivam se, kde je cenova nabidka nejlepsi a tam vec objednam.
Prodite, hodně přes mimibazar(H&M apod…), amalkamimi, branakdetem (Lotties - drahé, ale froté věci na mimi mají super), super komunikace a spolehlivost na slune-cz (zde jsem hodně brala pleny Kikko atd atd…
@Včelička992 děkuji
to by jsme mohly společně pokecat v SZ
A JAKÝ BUDEŠ KUPOVAT KOČÁREK? JÁ PŘEMÝŠLÍM NAD BUGABOO BUFFALO ![]()
@Cuddy děkuji feedo mi příjde dost sympatické!
mohu se zeptat kolik plen jste do začátku kupovala?
@Voltiček děkuji uvidím, h&m má teď online eshop tak mohu objednat až domů
to mi vyhovuje, ceny mi ani tak nevadí a někdy jsou super výprodeje ![]()
@young.mommy
S kocarkem si nejsem uplne jista pro dvojcatka, zatim hledam info, ktery je nejlepsi apod.