Z nespavého miminka spavé?

120
5.12.21 14:14

Z nespavého miminka spavé?

Zdravím maminky, máme dvouměsíčního chlapečka co přes den moc nespal, většinou se po 20-30 minutách vzbudil. Teď poslední tři dny najednou začal spát i hodinu, dvě, dneska už spí skoro tři, vzbudil se akorát na mlíko, které stejně nevypil, předvedl scénu ikdyž byl hladovej. A spí dál 🤔já jsem nervózní když nespí, ale když spí takhle hodně, jsem nervózní ještě víc, jestli mu něco není… Je to běžné? Takhle že dne na den? Jinak když nespí tak řve :D máme problém s UM, nemůže najít to, kterému sedne a bude spokojený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.12.21 14:20

@Sarus21 osobně bych lehce zbystřila :think: kor pokud odmítá mléko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
5.12.21 15:17

Taky bych zbystřila. Samozřejmě že se jim cykly mění. Ale že nechce ani mléko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.12.21 15:29
@martina.se píše:
@Sarus21 osobně bych lehce zbystřila :think: kor pokud odmítá mléko :think:

On má s tím jídlem problém už asi měsíc, pár dní je to v pohodě a pak zase scény. Doktorka poradila vyměnit mléko, což mělo efekt dva dny… On jinak prospívá hezky… Třeba včera, potom i v noci a dneska ráno i dopoledne vypil celou flašku bez řečí a odpoledne zase problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.12.21 16:14

Hele ale on ti to nedělá naschvál. Něco ho trápí. Tak proč ty vyrazy- předvedl scénu.
Přestaň být nervní mamka, on to z tebe cítí a sám nemůže být v poho. Je to potom kolotoč problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.12.21 16:15
@Sarus21 píše:
On má s tím jídlem problém už asi měsíc, pár dní je to v pohodě a pak zase scény. Doktorka poradila vyměnit mléko, což mělo efekt dva dny… On jinak prospívá hezky… Třeba včera, potom i v noci a dneska ráno i dopoledne vypil celou flašku bez řečí a odpoledne zase problém..

Evidentně ho odpoledne něco trápilo.. může to být klidně to břicho..ale fakt bych zbystřila, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.12.21 16:53

@Koblizkova1980
Samozřejmě, že když dítě nejí tak sem nervózní, to by asi nenechalo v klidu žádnou mámu. Jenže on má hlad a já nevím jak mu pomoct, dávám mu kapičky na prdiky, probitotika, nahřívám bříško, cvičím nožičky… Měním polohu při krmení, dávám odbrknout během jídla… Hledám ideální mlíko co mu sedne… Ale na to už jsem si zvykla, to prostě už měsíc válčíme, teď mě překvapilo to spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.12.21 17:14

A jakou zajímáte polohu při krmení? Máš ho v náručí nebo leží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.12.21 18:17

@Koblizkova1980 nejdřív v náručí a když se mu to přestane líbit tak v leže na polštáři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí