Z ničeho nic oteklý palec

Anonymní
27.1.13 14:58

z ničeho nic oteklý palec

Ahoj holky, z ničeho nic mi hodně otekl palec na noze a spodní část chodidla u palce, dost mě to bolí ani na to nemůžu šlápnout, ale nic jsem nedělala stalo se to přes noc, nevíte co to může být? A co s tím? Na pohotovost se mi nechce :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
482
27.1.13 15:03

Ahoj mě to takhle udělalo a pak jsem zjistila že mě zarůstá nehet… začalo mě to i hnisat nemohla jsem se ani dotknout…když jsem omylem zavadila i o peřinu tak jsem málem brečela..z ničeho nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.13 15:04
@janísek007 píše:
Ahoj mě to takhle udělalo a pak jsem zjistila že mě zarůstá nehet… začalo mě to i hnisat nemohla jsem se ani dotknout…když jsem omylem zavadila i o peřinu tak jsem málem brečela..z ničeho nic

Děkuju za reakci, koukala jsem na to a nehet v pohodě, fakt to nechápu, nejdřív jsem myslela, že to mám přeleželé, ale pak to nateklo :think: Dneska je to druhý den.

• Citovat
  • Upravit
482
27.1.13 15:08

No mohla by to být taky DNA..to je taky hrozná bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.1.13 15:09

Ahoj já to měla úplně stejný, taky přes noc. Ve spánku jsem si ten palec vykloubila ani nevím jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.13 15:11
@Aldamor píše:
Ahoj já to měla úplně stejný, taky přes noc. Ve spánku jsem si ten palec vykloubila ani nevím jak

Děkuju :) No u mě je taky možné všechno :think: A co jsi s tím dělala? Právě nevím zda to ledovat, nebo něco na to mazat, zatáhnout?

• Citovat
  • Upravit
241
27.1.13 15:20

Zajdi si k obvoďákovi ať ti to nahodí, sama to neuděláš zkoušela jsem to měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.13 15:28
@Aldamor píše:
Zajdi si k obvoďákovi ať ti to nahodí, sama to neuděláš zkoušela jsem to měsíc :D

Koukám, že miluješ chození k doktorům jako já :lol: :lol: v pondělí si tam zajdu, stejně tady nic nevymyslíme :) Jen jsem myslela, že je třeba nepatrná šance se tomu vyhnout.

• Citovat
  • Upravit
241
27.1.13 15:35

Ano taky je mám chuť láskou sežrat :D tak pak napiš jestli to bylo ono nebo něco co jsem ještě nestihla mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.1.13 16:43

Ahoj
Taky mě zajímá, co to je. Mě natekl před rokem a půl prostředníček. Už bolí jen někdy, ale oteklý je stále. A před cca měsícem mi sám od sebe natekl prostředníček na druhé noze. Ten teda ještě pobolívá. Ale je to snesitelné. Ale ve spánku je u mě cokoliv nepravděpodobné, protože spím skoro bez hnutí. Manžel mě ještě stále nepochopil, jak tak můžu spát a prý jsem divná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
27.1.13 16:52

Muze to byt dna, bohuzel z krve se nemusi zjistit… Taky muze byt na vinne treba pricna klenba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.1.13 17:22

Me taky napadla ta DNA. Muj tatka ji ma a jeden z prvnich priznaku byva ten palec. Je to pry bolest, ze nemuzes mit ani nasazenou ponozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.13 17:38

Určitě dám vědět holky co to teda je. :)

Ta DNA, myslím si, že je to dost nepravděpodobné, vzniká z nesprávné životosprávy a z nadměrné konzumace masa, já jsem vegetarián a pohybu mám taky dost. Potkává převážně muže po 40, mě je 25 a ještě jsem žena :) Navíc až tak hrozná bolest to není, ponožku normálně snesu, bolí to jen když na to šlápnu, nebo se snažím ten palec ohnout.

• Citovat
  • Upravit
30420
27.1.13 22:37

Mě tak nějak podobně začínal zarůstat nehet a přitom mě nehet vůbec nebolel a než jsem se rozhodla jít k dr, tak jsem se dobrý měsíc trápila, ale to už jsem fakt nemohla našlápnout, dát si fusekli, vlézt do bot…to mě dohnalo na chiru, ale už nikdy více :poblion: :poblion: :poblion:

ať ti to u dr dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.13 17:06

Byla jsem u doktora, zítra udělá náběry na CRP, kys. močovou, ASLO, rematoidní faktor a poslal mě na rengen. Jako závěr tu zatím mám artralgia art. což značí s největší pravděpodobností ten zánět. Zítra ještě napíšu co a jak :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex