Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj mě to takhle udělalo a pak jsem zjistila že mě zarůstá nehet… začalo mě to i hnisat nemohla jsem se ani dotknout…když jsem omylem zavadila i o peřinu tak jsem málem brečela..z ničeho nic
@janísek007 píše:
Ahoj mě to takhle udělalo a pak jsem zjistila že mě zarůstá nehet… začalo mě to i hnisat nemohla jsem se ani dotknout…když jsem omylem zavadila i o peřinu tak jsem málem brečela..z ničeho nic
Děkuju za reakci, koukala jsem na to a nehet v pohodě, fakt to nechápu, nejdřív jsem myslela, že to mám přeleželé, ale pak to nateklo
Dneska je to druhý den.
Ahoj já to měla úplně stejný, taky přes noc. Ve spánku jsem si ten palec vykloubila ani nevím jak
@Aldamor píše:
Ahoj já to měla úplně stejný, taky přes noc. Ve spánku jsem si ten palec vykloubila ani nevím jak
Děkuju
No u mě je taky možné všechno
A co jsi s tím dělala? Právě nevím zda to ledovat, nebo něco na to mazat, zatáhnout?
Zajdi si k obvoďákovi ať ti to nahodí, sama to neuděláš zkoušela jsem to měsíc ![]()
@Aldamor píše:
Zajdi si k obvoďákovi ať ti to nahodí, sama to neuděláš zkoušela jsem to měsíc
Koukám, že miluješ chození k doktorům jako já
v pondělí si tam zajdu, stejně tady nic nevymyslíme
Jen jsem myslela, že je třeba nepatrná šance se tomu vyhnout.
Ano taky je mám chuť láskou sežrat
tak pak napiš jestli to bylo ono nebo něco co jsem ještě nestihla mít ![]()
Ahoj
Taky mě zajímá, co to je. Mě natekl před rokem a půl prostředníček. Už bolí jen někdy, ale oteklý je stále. A před cca měsícem mi sám od sebe natekl prostředníček na druhé noze. Ten teda ještě pobolívá. Ale je to snesitelné. Ale ve spánku je u mě cokoliv nepravděpodobné, protože spím skoro bez hnutí. Manžel mě ještě stále nepochopil, jak tak můžu spát a prý jsem divná. ![]()
Muze to byt dna, bohuzel z krve se nemusi zjistit… Taky muze byt na vinne treba pricna klenba…
Me taky napadla ta DNA. Muj tatka ji ma a jeden z prvnich priznaku byva ten palec. Je to pry bolest, ze nemuzes mit ani nasazenou ponozku.
Určitě dám vědět holky co to teda je. ![]()
Ta DNA, myslím si, že je to dost nepravděpodobné, vzniká z nesprávné životosprávy a z nadměrné konzumace masa, já jsem vegetarián a pohybu mám taky dost. Potkává převážně muže po 40, mě je 25 a ještě jsem žena
Navíc až tak hrozná bolest to není, ponožku normálně snesu, bolí to jen když na to šlápnu, nebo se snažím ten palec ohnout.
Mě tak nějak podobně začínal zarůstat nehet a přitom mě nehet vůbec nebolel a než jsem se rozhodla jít k dr, tak jsem se dobrý měsíc trápila, ale to už jsem fakt nemohla našlápnout, dát si fusekli, vlézt do bot…to mě dohnalo na chiru, ale už nikdy více
![]()
ať ti to u dr dobře dopadne ![]()
Byla jsem u doktora, zítra udělá náběry na CRP, kys. močovou, ASLO, rematoidní faktor a poslal mě na rengen. Jako závěr tu zatím mám artralgia art. což značí s největší pravděpodobností ten zánět. Zítra ještě napíšu co a jak ![]()
Ahoj holky, z ničeho nic mi hodně otekl palec na noze a spodní část chodidla u palce, dost mě to bolí ani na to nemůžu šlápnout, ale nic jsem nedělala stalo se to přes noc, nevíte co to může být? A co s tím? Na pohotovost se mi nechce