Bolest ramene

393
27.1.13 08:52

Bolest ramene

Ahoj holky prosím poraďte. Už druhý den mám bolest v rameni a krku. V sobotu ráno jsem se probudila s bolestí a od té doby žádná změna k lepšímu, zkoušela jsem opatrně rozcvičit bohužel mi to nepomohlo.Jsem plně kojící takže si ani nemůžu vzít prášek na bolest. Samozřejmě v pondělí hned valím k doktorce, ale do té doby fakt nevím jak to vydržím. Proto prosím jestli někdo z Vás si tím prošel a má nějakou radu tak sem s ní :,( díky, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
AlenaK11
16.4.13 10:01

Bolest v ramene a krku v těhotenství

Dobrý den, váš problém máte již jistě vyřešen, ale našla jsem váš příspěvek a jelikož jsem měla stejný problém a jak vy sama píšete, pří kojení se nesmí prášky na bolest. Kamrádka mi poradila gel na bolest, který jsem si koupila v lékárně. Jmenuje se to Biofreeze a gel mi pomohl opravdu rychle a neobsahuje žádné látky, které se nesmí používat když kojíte. Přeji Příjemný den. Alena

• Citovat
  • Upravit
393
16.4.13 14:49

@AlenaK11 Dobrý den, děkuji za radu, příště určitě otestuji. Jinak jsem používala hřejivé náplasti a trochu mi pomohly, ale, co mi opravdu pomohlo byly elektroléčby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
1.3.14 10:06

Ahoj všem,
nemáte někdo zkušenost s bolestí ramene v noci v klidu?
přes den v pohybu dobrý, jen když chci dát ruku hodně dozadu tak bolest cítím,
jinak ne, v noci když na něm ležím dobré, ale jak přelehnu na levo tak se mužu zbláznit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.3.14 10:16

Ahoj. Mám něco podobného a mám to od kabelky. Nosím kabelku křížem přes jednu stranu těla, mám jí hodně těžkou a strany nestřídám (nosit ji na druhé prostě neumím). Takže mně pomáhá rameno opatrně protahovat a chvíli kabelku nenosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
1.3.14 10:44

@MalinaQ a nepomohlo by misto kabelky nosit batuzek? Chápu, ze nekdy by člověk vypadal jak blbec:-) ale za zdraví mi to stoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.3.14 10:55

@mlsalkaM Jojo, však já už se snažím batoh využívat co nejčastěji. Ale nedá se nic dělat a jsou dny, kdy prostě kabelku musím. No a když se sejde takových dnů víc za sebou, tak to právě končí bolestí. Jak jsem si zjistila, tak ideální kabelka je buď psaníčko nebo kabelka kterou neseš jako tašku na nákup. Tělo se s tím umí líp vyrovnat, než když máš kabelku na rameni. No a samozřejmě střídat strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
1.3.14 11:34
@MalinaQ píše:
Ahoj. Mám něco podobného a mám to od kabelky. Nosím kabelku křížem přes jednu stranu těla, mám jí hodně těžkou a strany nestřídám (nosit ji na druhé prostě neumím). Takže mně pomáhá rameno opatrně protahovat a chvíli kabelku nenosit.

hm, tak já kabalku nenosím vůůůbec :think:
jen batoh :roll:
já to asi mám od kydání, spíš by mě zajímalo jak ramenu odlehčit, ruku si člověk zaváže, nohu taky, ale rameno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.3.14 13:40

@hedabedna Jo, to by mohlo být od toho. Rameno bolí většinou od jednostranné zátěže a předpokládám, že vidle držíš pořád stejným způsobem. Máš pravdu, že rameno nezavážeš, takže jde jenom zpevnit ty správné svaly, cvičit je pravidelně a taky se protahovat. A taky masáž by ti mohla ulevit. Nejlepší by bylo zajít si někam na rehabilitace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
1.3.14 16:13
@MalinaQ píše:
@hedabedna Jo, to by mohlo být od toho. Rameno bolí většinou od jednostranné zátěže a předpokládám, že vidle držíš pořád stejným způsobem. Máš pravdu, že rameno nezavážeš, takže jde jenom zpevnit ty správné svaly, cvičit je pravidelně a taky se protahovat. A taky masáž by ti mohla ulevit. Nejlepší by bylo zajít si někam na rehabilitace…

no zkoušela jsem to opačně, ale to by mi to pak trvalo asi sto let :lol:
byla jsem na rehabilitaci s krční páteří, mohla jsem jí to blbá říct, nějak jsem si nevzpomněla :roll:ten krk převyšoval, ted už je dobrý, ale zas zůobí to rameno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.3.14 20:44

No jo, jsou prostě věci, u kterých nejde vyměnit strany :D To je dobrý, že už na rehabilitace chodíš, alespoň nebudeš muset nikoho hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
1.6.16 19:54

Ahoj hrozně mě Pícha v rameni už to trvá dlouho občas když se špatně otočím nebo tak hned mě tam pichne u doktorů už jsem byla chce abych šla na operaci ale bojím se že to stejne nepomůže :( nemáte nějaké rady aby to přestalo nebo mám jít na operaci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí