Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já bych odholila celej předek, protože pokud Ti pak udělají kompresi třísla (pokud jdeš třeba na katetrizaci), tak tě olepěj tak, že budeš ráda, že nemáš chlupy na zadku jak chlapi.
@Anonymní píše:
Zdravím,
na předoperačním papíru stojí, že před zákrokem je třeba doma oholit celou končetinu od třísla dolů (včetně oblasti vlastního třísla).
Znamená to, prosím, že i včetně bobra či jen kolem kalhotek?
Ať mě to pak zbytečně nepíchá
Díky za rady.
vzala bych i toho bobra ![]()
@Anonymní píše:Českly řečeno, ohol si nohu celou až k tomu bobrovi, a jeho si nech.
Zdravím,
na předoperačním papíru stojí, že před zákrokem je třeba doma oholit celou končetinu od třísla dolů (včetně oblasti vlastního třísla).
Díky za rady.
@boball píše: Českly řečeno, ohol si nohu celou až k tomu bobrovi, a jeho si nech.
Jinak ať nejsem OT, já bych to radši vzala celý ![]()
@Kočislava píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To zas bude diskuze![]()
Jinak ať nejsem OT, já bych to radši vzala celý
JÁ to taky beru mentem, ale někdo má svého bobra rád ![]()
Díky.
Jdu s křečákama, z třísel se povede vlákno diodového laseru. Neznám nikoho, kdo na takovém zákroku byl, zeptat se dr. nemůžu, by mi bylo trapněji, než tady založit diskuzi.
Zmátlo mě to označení „vlastního“ třísla, tož snad nebudu za nechápavce, že bobra nechám a to tříslo oholím.
Jen se smějte, ale léta kojení dělají své ![]()
@boball píše:
JÁ to taky beru mentem, ale někdo má svého bobra rád
@Anonymní píše:
Díky.
Jdu s křečákama, z třísel se povede vlákno diodového laseru. Neznám nikoho, kdo na takovém zákroku byl, zeptat se dr. nemůžu, by mi bylo trapněji, než tady založit diskuzi.
Zmátlo mě to označení „vlastního“ třísla, tož snad nebudu za nechápavce, že bobra nechám a to tříslo oholím.
Jen se smějte, ale léta kojení dělají své
@Anonymní píše:
Díky.
Jen se smějte, ale léta kojení dělají své
My se ti nesmějeme, jsme jen při pátku rozverné ![]()
Co má kojení společný s bobrem?
Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:48
V práci na interně, kde jsme často připravovali lidi na PTCA, jsme holili i bobry, protože to tak chtěli doktoři a taky kvůli lepení. Některý kolegyně ale bobra jen zkrátily, neholili úplně, zato tříslo vždycky dohladka…
Mám dotaz, jak prosím souvisí neoholenej bobr s kojením? Kojila jsem taky a bobr k nám domů nepáchnul
![]()
Zdravím,
Díky za rady.