Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No já to asi s bobrem a kojením chápu, zakl. chtěla zřejmě řici, že mozek díky kojení nefunguje tak jak má
Jak říkám já místo mozku z mlíka kostku ![]()
@Anonymní píše:
Díky.
Jdu s křečákama, z třísel se povede vlákno diodového laseru. Neznám nikoho, kdo na takovém zákroku byl, zeptat se dr. nemůžu, by mi bylo trapněji, než tady založit diskuzi.
Zmátlo mě to označení „vlastního“ třísla, tož snad nebudu za nechápavce, že bobra nechám a to tříslo oholím.
Jen se smějte, ale léta kojení dělají své
Já soucítím
, s křečákem budu muset taky. No a abych bylla k tématu, tak radím bobra jen zastřihnout na pár mm, to tě píchat pak nebude. Chlap taky neholí do hladka, páč si stěžuje, že to píchá při dorůstání, ale zástřih mu nevadí. Tříslo když vyholit, tak dohladka.
Držím palce na zákrok
A prosímtě, nevíš jaká je minimální doba od konce kojení, kdy se na to dá jít? Slyšela jsem že rok pauza, je to tak?
@Zmatenáprvomáma píše:
No já to asi s bobrem a kojením chápu, zakl. chtěla zřejmě řici, že mozek díky kojení nefunguje tak jak máJak říkám já místo mozku z mlíka kostku
Huráááá, první emimiňačka, která pochopila a mozek jí nezdegeneroval kojením
![]()
No, přiznám se, že jsem chodívala na brazilsku depilaci a co jsem doma s děckem, vypadám dost zanedbaně..tam dooole:)) Ale snažím se to kočírovat ![]()
Spíš po porodu mi přišlo šílené si tam dolu nechat natáhnout vosk až k pr…:D Takže nevím, kdy zase dostanu odvahu:D
@boball píše: Českly řečeno, ohol si nohu celou až k tomu bobrovi, a jeho si nech.
Výborně řečeno
![]()
Já bych udělala kompromis, tříslo je jasný, místo bobra bych nechala jen decentní políčko středem a i to ještě zkrátila, zbytek oholila dohladka. to by nemělo už nijak zavazet ničemu. Úplně dohola to bych nedala asi, připadala bych si nepatřičně, takto to aspoň bude vypadat upraveně. ![]()
@Gina108 píše:
A prosímtě, nevíš jaká je minimální doba od konce kojení, kdy se na to dá jít? Slyšela jsem že rok pauza, je to tak?
Kvůli hormonálnímu pozadí je nutná min. 4 týdenní doba od ukončení kojení.
Ale čekací lhůty jsou mnohem, mnohem delší, půl roku ve státním (pokud bys chtěla laser), tak je spíš protekční termín… Z mé zkušenosti.
Bobr a kojení… není to vlastně jedno? ![]()
Já bych to chápala „vlastní tříslo“ jako bobra
.., ale kdyby asi chtěli i bobra, tak by napsali ohanbí ![]()
@Anonymní píše:
Kvůli hormonálnímu pozadí je nutná min. 4 týdenní doba od ukončení kojení.
Ale čekací lhůty jsou mnohem, mnohem delší, půl roku ve státním (pokud bys chtěla laser), tak je spíš protekční termín… Z mé zkušenosti.Bobr a kojení… není to vlastně jedno?
Díky. No tak to už bych mohla, ale ta křeč. žíla není zas tak velká, prostě přímo úměrná velikosti mojí odvahy k operaci
![]()
Ahoj kamarádka byla na operaci s křečákem a sestry jí holily a prej jí bobra oholily do půlky takže na půl byla malá holčička a na půl zarostla
já bych oholila bobra do proužku úzkýho
a ještě zastříhla ![]()