Z postýlky do postele. Jakou postel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
12.6.15 17:06
@anpa1 píše:
no to já se právě taky bojím, že se to bude hýbat, se na nějakou zajedu podívat do obchodu abych věděla..

Kura:
Postel měla dcerka, jak byla malá měli jsme ji převrácenou a na zemi matraci kdyby spadla, jak porostla tak ji měla vyvýšenou a tím že tam je stan tak neměla bokem kam vypadnout.My byli s posteli spokojení dole pak vznikl at prostor na hračky nebo bunkr, několikrát za tu dobu jsme ji převráceli protože chtěla :) a vydržela. Měla ji od 3 do 9 let a sem tam spal na ní i 15 letý synovec a vydržela :). Nám po plouvoučce klouzala ale nezas tak lehce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.6.15 18:48
@sevilla 122 píše:
Kura:
Postel měla dcerka, jak byla malá měli jsme ji převrácenou a na zemi matraci kdyby spadla, jak porostla tak ji měla vyvýšenou a tím že tam je stan tak neměla bokem kam vypadnout.My byli s posteli spokojení dole pak vznikl at prostor na hračky nebo bunkr, několikrát za tu dobu jsme ji převráceli protože chtěla :) a vydržela. Měla ji od 3 do 9 let a sem tam spal na ní i 15 letý synovec a vydržela :). Nám po plouvoučce klouzala ale nezas tak lehce.

Tak to jsem moc ráda, že vám tak dlouho vydržela, mě se tam právě líbí, že by byl dole prostor na hraní, popř. nějaké skřínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.6.15 18:49
@loveyme píše:
@anpa1 @Gabrielka91
Taky se mi v krámu zdála chatrná, tak sme si řekli že jí kdyžtak přišroubujeme ke zdi. Když si to tam každej zkusí, tak je jasný že se začne vyklat. A přitahovat to nikdo nebude.
Každopádně doma úplně v pohodě. Ani se nehne

Takže drží pořádně jo, to mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
9.11.16 21:16

Oživuji a prosím o aktuální informace a klidně i tipy a fotky.

Chceme synovi koupit první postel po postýlce, ale mám nějaké požadavky. Budeme se brzy stěhovat, ale ještě nevíme přesně, kdy. Postel půjde určitě s námi, takže chci dřevěnou, aby šla rozložit a opět složit bez problémů.

Líbí se mi tato postel, protože má zábranu a má i ty šprušle kolem zdi, takže se zeď neošoupe a neumastí. Navíc mi to přijde útulné. Taky se k tomu dá koupit za pár korun matrace (mají třeba za 1500,– což mi přijde málo). Ten rozměr je plus i mínus, dobré je, že mám přesně na něj místo na současném bytě, špatné (asi?), že postel bude třeba za nějakou dobu opět vyměnit za větší. Ale nechceme zůstat u jednoho, takže by se mohla předat případnému sourozenci.

http://www.ikea.com/…s/S29185437/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
9.11.16 21:29

@Šmušmu máme z ikei podobnou postýlku, stejný rozměr, akorát trošku jiný typ. Má ji dcera už dva roky a jsme fakt spokojení, kolikrát tam ležíme spolu a čteme si, paráda. Rozložit a složit myslím, že to půjde úplně v pohodě. Dokupovali jsme k tomu tu lepší matraci, nepamatuju si, kolik stála, ale dobrý.
Jen dávej pozor, musí se k tomu dokoupit rošt zvlášť, my jsme málem odjeli bez něj :mrgreen:

Vyměnit ji bude třeba určitě, já počítám, že tam bude malá tak do nástupu do školy.
První syn šel z postýlky hned do velké postele, kterou v těch telecích letech celou obouchal od kovových autíček, zavazí mu zbytečně v pokoji. Dcerce jsme koupili už pak tu malou a je to lepší. Pak jí koupíme velkou, až už nebude mít devastační tendence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
9.11.16 21:31

Mame, je podle me super - mame deti 4 a 5 let a vejdou se s hromadou plysaku, myslim, ze jeste par let bude stacit jen ubirat plysaky :-) starsi se nedavno vyjadrila, ze miminkovska postylka byla lepsi, ze mela ty sprusle (mely nejakou dobu predtim gulivera postylku bez te jedne postranice a mely to jako prolezacku), ale.ze pry aspon takhle, ze nase dospelacky jsou uplne pitomy, kdyz tam ty sprusle nemame vubec :-) tak to mas i s nazorem uzivatelky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
9.11.16 21:45

@Moise Píšou, že rošt je v ceně, jen je zvlášť zabalený. A jsem ráda, že to unese i dospělého, my jsme teda oba velcí, takže na ležení to nevidím, ale sednout si na ni bych asi mohla někdy potřebovat. :) Právě ta devastace mě motivuje :D Nechci kupovat velkou postel a myslet si, že to bude „napořád“, to u nás určitě nebude.

@Kauree Díky, názor uživatelky je ten nejdůležitější! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
9.11.16 21:49

My máme z tuto: http://www.ikea.com/…ts/80253809/
Děti 3 a 5 let ji mají postavenou jako na tom obrázku (naučili se po tom žebříku cca ve 2,5 letech) a jsou naprosto spokojeni…Mají prostor na blbiny, lozí nahoru, skáčou z postele dolů, pak se nahání v prostoru pod postelí :) Časem jim pod nimi přibydou skříňky na oblečení a prostor, kde si budou ukládat věci potřebné do školy (aktovka, sešity, knihy, pera, atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
9.11.16 21:55

@Šmušmu tak už to asi dávají dohromady, u té naší to taky píšou, že je v ceně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný