Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásné nedělní dopoledne, ráda bych se zeptala, jaké používáte sáčky do vysavače a proč? - jestli jednorázové papírové nebo takový ten textilní, který je dodáván s vysavačem a ten pak vysypáváte a perete nebo neperete jen vyklepete? Moc děkuji za všechny názory ![]()
používám jednorázové papírové. Textilní jsme měli u našich a ta představa, jak kdu klepat sáček a vracím se celá obalená prachem…to už není nic na mě. Mám 1+1, 5 sáčků mi vydrží min. půl roku (všude koberce a 2 super línající velké kočky) a stojí 120,–, takže na tom nezkrachuju ![]()
Tak já používám papírové jednorázové,vyhodim,nikde žádnej bordel.Ten textilní jsem jednou kdysi klepala,děs a hrůza. ![]()
taky používám jednorázové. jen nejsou papírové, ale takové silnější textilní. ale je to originálka přímo k vysavači. k čemu je mi vysávání, když pak při klepání hadrového sáčku budu všechen prach inhalovat… a to nemluvím o hygieně.
ahojky, mi teda manžel loni koupil bezsáčkový vysavač, protože sáčky do tehdejšího vysavače byly dost drahé, ale moje mamka má jakýsi nesmrtelný sáček (ona mu tak říká)
který má dole zip a tak jak ho naplní, tak pošle otce ven do kontoše, on to tam vymlátí a podle potřeby se dá ten sáček i vyprat. Takže taky řešení ![]()
Sacky pouzivejte nejlepe papirove - maji lepsi filtraci. Jsou staveny na svou zivotnost a pak sup do kose. Pernamentni sacky pousti mnohem vic prachu a navic se spatne vyklepavaji/cisti. Pri vyberu vysavace je dulezite vedet, jaky ma sacek objem. Sacky totiz vetsinou stoji podobne a je rozdil mit 1,5l nebo 3l objem.