Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
dostala jsme zahradni susak, ale prestoze byl psany asi na 4 pracky a ja tam dala jednu, tak sep roste zlomil
No ej fak,t ze trochu foukalo, ale zadny vichr to nebyl…
No a ted k veci - tak jsme se nastvala a koupila se znackovy: http://www.leifheit-shop.cz/…-zdarma.html a doufam, ze vice vydrzi, ale ted reism problem - zda ho mam nechat na puvodnim miste - to je idelani nebot je na volnem prostranstvi, je to na jihu takze cely den slunicko, ale problem je, ze jsme na kopic a dost casto tu fouka - tak se bojim, aby se zase nezlomil…
Nebo ho mohu dat do zavetri na dum, ale to je na vychod takze tam moc nesviti a temer tam neproudi vzduch tkaze to tu bude hur schnout a navci je to blizko domu a plotu ![]()
Jako s timto susakem mate zkusenost - moh ho nechat na „pruvanu“
A jeste jeden dotaz kdyz tam pisi, ze to je na 4 pracky - fakt na nej mohu dat 4 pracky (plne) a prezi je to?
Diky moc
já mam tedy skušenosti pouze s klasickými tyčemi a na tom šňůry.Záleží také na tom,jestli je otočnej nebo ne.Pokud ne tak bych ho asi nekupovala.Otočnej jo.Jakmile zafouká vítr,tak se bude točit taky a tím pádem má menší odpor větru a neměl by se zlomit.dala bych ho klidně na to samé místo jako ten předchozí,akorát bych skoušela postupně,co udrží.
mám sušák obyčejnej za 800, na doporučení švagrový, která ho používá asi 5 let a je spokojená, mám ho teda 1 rok, ale jsem spokojená a moc, točí se a ani ve vichru se nezlomil, spíš by jsem řekla, že to předtím jste měli smůlu na nějaký kazový
jinak mě ty 4 pračky unese ![]()
Teda skoro tři tácy bych za to teda nedala.
Sežen si někde čtyři lešenářský trubky,svařit do téčka, na to přivařit háčky, natáhnout šnůry a máš to skoro zadarmo. Do země se to betonuje, takže ti to vydrží do konce života. Pravda, moc estetický to není. Já to mám teda za barákem a nemůžu si stěžovat.
bála by jsem se toho, že ty šňůry automaticka zajíždí nebo co, aby jsi nakonec neměla sušák, co se nezlomí, ale nepůjdou mu vytáhnout šňůry
já by jsem teda do něj nešla, ale je to asi tím, že nemáme korunu ![]()
nápodobně.Já si teda myslím,že to nevipadá tak zle,když se to natře,tak není co řešit.Má to i jednu víhodu navíc.Pověsíš si na to klidně i houpačku pro děti.Já mám ještě k tomu trám na peřiny a je to super.Šňůry používám zásadně jen s motaným lankem.Na jednu šňůru se mi vejdou dva povlaky na peřiny a jeden na polštář všířce.Pověsím na to až 6,7 praček.Pokud máš místo,tak doporučuji
ahoj, ja mam od viledy, myslim ze jsem ho kupovala v obi, nebo baumaxu uz nevim stal neco kolem 1500kc a jsem snim spokojena, vydrzel i vitr a pracek se mi tam vejde tak 4-5
mam ho pres rok a jak rikam parada ![]()
U nás ten susák z téček je,co já pamatuju.Lezly jsme na něj jako malí.Jen vyměňuju šňůry a podle potřeby natřu.Je prostě nezničitelnej.
Tenhle zrovna nemám, ale něco poobonýho, a problém není. No ale jak tu byla před dvěma roky vichřice Ema, no tak to s ním cloumalo solidně
Aby ne, cca 200 m od nás to rvalo smrky i skořenama ![]()
Ahoj, ja tenhle susak mam, tedy model o neco vetsi L500 a drzi vyborne. Jednu pracku pradla dam na jednu stranu a jeste misto zbyde takze celkem tak na 4-5 pracek. Zasouvani snur je super, vubec se nezaspini ani nezamotaji, to ze by se neotevrel je blbost, je fakt kvalitni, vydrzel i vichrice co nedavno byly. Byl sice drazsi ale ja urco nelituju.
Holky diky moc za rady.
Ja jsme puvodne mela take takovyo bycejny cca za 1000,– - no a vydrzel asi 5 let byla jsme spokojena - mela jsem ho prave i na vetru a vse prezil - tedy az do lonskeho roku kdyz se nekolikrat slozil a pak se zlomily ty plasty.
No a ted jsme dostala novy stal cca 700,– no kdo ho vyrabi uz nevim no a povesila jsme na nej jednu pracku - poctive jsme to rozvesila na vsechny strany - trochu fouklo a najenodu lezel na zemi trubka uplmne ohnuta a plasty zlomene. Ted jsme to vzala do obchodu, ze to zkusim zreklamovat, tak jsme zvedava co mi na to vyrobce rekne - mylsim, ze jsem fakt nepochybila…
No a to jsem se tak nastvala, ze jsme manzelovi rekla, ze tam chci trubky a klasicky natahnout snury, ze tohle me fakt neba, abych kazdy ork kupovala novy susak a jeste koukala jestli zrovna fouka nebo ne a manzel rekl, ze sem u to na zahrade nelibi a ze na to neni prostor, ze tento se da slozit apod apod…
Tak jsme prave patrala po sousedkach a vsechny meli ten co jsme koupila a rikaji, ze jsou moc spokojene, ze sice je to drazsi, ale ze se to vyplati. Sousedka ho ma uz par let a nemuze si vynachvlait dobre se sklada a prave jak se ty snury zatahuji tak neni problem, ze se zamotaji - coz se mi u tech predchozich stavalo. Navic drzi krasne vypnuty coz se mi u tech predchozich take moc nedarilo.
No jenze sousedka ho ma prave trochu schovany - tak jsme se prave bala, aby se zase nezlomil…
No jinak uznavam, ze cena je dost vysoka - ja ho nastesti sehnala v akci za 2200 + jeste s tim klipem zadarmo - tak alespon neco ![]()
Takze diky moc za rady.