Čím vyčistit koberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Jenka
8.7.10 09:37

Čím vyčistit koberec

Prosím vás jaké máte zkušennosti s různými čistidly na koberce.U mě žádný nějak extra nezabral :cert:
Chtěla bych spíše celý koberec tak nějak dát na zahradu když budou ty pařáky příští týden zase a řádně ho vydrhnout,ale čím??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2921
8.7.10 10:17

Ahoj, ja mam dobrou zkusenost s Larrinem,ale uz je to par let..Byl za par kacek a ucel splnil, narozdil od Vanishe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.7.10 10:25

Koberce nemám, ale tepuju sedačku a poprvé jsem vyzkoušela na radu mamky žlučové mýdlo. Nastrouhala jsem ho, nechala v menším množství vody do rána rozoustit a vytepoval dobře :palec: Jinak já teda používám jak Larrin, tak Vanish a s oběma jsem spokojená byla, ale to mýdlo bylo nejlepší. Ale nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
9.7.10 10:26

Ahoj,
manžel čistil koberec včera.Nastrouhala sem do teplé vody žlučové mýdlo,nechala rozpustit a pak se tím koberec vydrhnul.
Takže žlučové mýdlo můžu také doporučit :palec:

• Citovat
  • Upravit
141
10.7.10 06:28

ahoj a když budu koberec čistit mýdlem nebudou tam fleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
11.7.10 23:39
apel píše:
ahoj a když budu koberec čistit mýdlem nebudou tam fleky?

Na krabičce žlučového mýdla přímo píšou, že je i na čalouněný nábytek. Já jsem s ním teď čistila i sedačku do auta pro mimčo a paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
2.4.12 19:23

Ahojky,
nenasla jsem vice podobne tema,tak to zkusim tady :mrgreen: na drevene podlaze zustali po predchozich majitelich fleky, vypada to, ze tam meli lep.paskou na koberce prilepeny koberec, nevite, cim bych to z toho dreva mohla dostat dolu?
diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.4.12 19:58

sussik my měli doma to samé po nastěhování, vyčistila jsem to benzinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
2.4.12 21:31
@Januliiik píše:
sussik my měli doma to samé po nastěhování, vyčistila jsem to benzinem

oje to bude smrad :roll: :P a neznicilo ti to drevenou podlahu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.4.12 12:36
ne :-) smrad vyvětráš :-) ale nebudeš mět fleky :-) ale zase záleží jak citlivou máš podlahu, já bych to vyzkušala na nějakém kusičku a pak až čistila dál
@SussiK píše:
oje to bude smrad :roll: :P a neznicilo ti to drevenou podlahu? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.5.12 14:48

prosím o dalsí nejaký tip na vycistení kusového koberce… zkousela jsem vanis, ale to je na prd, vubec to neucinkuje, jako kdybych necistila…neco daleko ucinejsiho potrebuju. Co to je to zlucove mydlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.5.12 14:53

@eldarka s tím vanishem souhlasím, vůbec mi nešla vytvořit nějaká pořádná pěna, tak si počkám na rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.6.12 15:52

Díky za radu na žlučové mýdlo, také vyzkouším.
Naprosto souhlasím, že výrobky od Amway jsou výborné a fungují - osobně vyzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný