Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Koukám tady na toho magora a nechce se mi věřit, že by někdo byl schopnej vraždit kvůli tak nízké částce… http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?… co vy? Jak to máte? ![]()
@Nimie Hele, třeba ten člověk radši vraždí a využívá pohodlíčka basy, než by musel čelit práci, případně dalším povinnostem dnešní doby. Smutné… Měli by zavést znovu trest smrti.
@Black Cat píše:
@Nimie Hele, třeba ten člověk radši vraždí a využívá pohodlíčka basy, než by musel čelit práci, případně dalším povinnostem dnešní doby. Smutné… Měli by zavést znovu trest smrti.
Tak to by si asi zas nevzal nic ![]()
@Black Cat No jelikoz za tohle fasuje pravidelne predpokladam zvysenou ostrahu tak pohodlicka moc neuziva. To jsou uzavreny oddeleni, v nekterych veznicich dokonce po jednom, kde ti casem tak maximalne hrabne.
A k tomu trestu smrti - u nasilne kriminality je to z hlediska prevence v podstate k nicemu - kriminologicky je prokazany, ze neexistuje zadna korelace mezi moznosti trestu smrti a vyskytem nejzavaznejsi nasilny kriminality. Jinak receno vrah skoro nikdy nezakalkulovava do svyho cinu pripadnej trest - narozdil napriklad od zlodeje, ktery ano. Ale zase popravovat zlodeje by bylo dost krute…;) Fungovat by to mohlo snad u paseraku a dealeru drog…
Já nevím.
Je to jen taková úvaha nad tím, jak je doba zlá.
Co když jednou taky radši někoho zavraždíte, než byste musely zhebnout na ulici… ![]()
@Black Cat píše:
Já nevím.Je to jen taková úvaha nad tím, jak je doba zlá.
Co když jednou taky radši někoho zavraždíte, než byste musely zhebnout na ulici…
Tak to se stanes dost vyraznym unikatem…rekla bych, ze v nasi zemi snad dokonce jedinym sveho druhu
Doporucuju neco ukrast…ale pokud mas cistej rejstrik tak aspon tak za 50 - 100 tisic at se dostanes do tretiho odstavce, protoze jinak nepodminenej trest nemas sanci vyfasovat…;)
@wendy No možná budou lepší daňové podvody…
To bylo vždycky horší, jak vražda…
@Black Cat píše:
Já nevím.Je to jen taková úvaha nad tím, jak je doba zlá.
Co když jednou taky radši někoho zavraždíte, než byste musely zhebnout na ulici…
No to je právě to, co mě zajímá. Jak zoufalý musí být člověk, aby vraždil třeba pro 3000 korun… z takového toho rozumného pohledu mi to totiž příjde… já nevím, zbytečná práce?
když už vraždím, tak aspoň pro pár desítek, ať z toho něco je, 3000 jdou prochlastat během dvou dnů…
@Black Cat Nove uz ti bude muset stacit max. 10 let…vyssi sazbu to nema…teda ty podvody…at uz danovy ci jiny…ale tak i 10 let staci pro seznameni se s prostredim ![]()
@wendy No tak po deseti letech zas zapíchne někoho jinýho… Hele, já mám pocit, že to bude nový fenomén… nové doby. Stát se o něj postará. Chápeš. On se tímhle stylem může postarat o svoje vlastní přežití…
@wendy Jo za daňové podvody? Aha, já zapomněla, v jaké zemi žiju… ![]()
@wendy píše:
A k tomu trestu smrti - u nasilne kriminality je to z hlediska prevence v podstate k nicemu - kriminologicky je prokazany, ze neexistuje zadna korelace mezi moznosti trestu smrti a vyskytem nejzavaznejsi nasilny kriminality. Jinak receno vrah skoro nikdy nezakalkulovava do svyho cinu pripadnej trest - narozdil napriklad od zlodeje, ktery ano. Ale zase popravovat zlodeje by bylo dost krute…;) Fungovat by to mohlo snad u paseraku a dealeru drog…
Nefunguje, staci se podivat do JV Asie, kde za pasovani drog trest smrti maji a vykonavaji.
@beruska9 No jo, jenze u nas je trest smrti zruseny. Co kdyz toho proste nekdo jenom zneuziva? ![]()
Jinak k dotazu - nektere lidi snad i zadarmo…
Ne to je jen takovy blby humor, jeste jakz takz dokazu pobrat, ze nekdo zavrazdi v afektu, pro vrazdu s chladnou hlavou za ucelem vydelku musi podle me byt s tim clovekem neco hodne v neporadku