Za kolik byste vraždili?

31618
4.5.15 00:39

Za kolik byste vraždili?

Koukám tady na toho magora a nechce se mi věřit, že by někdo byl schopnej vraždit kvůli tak nízké částce… http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?… co vy? Jak to máte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
4.5.15 00:47

@Nimie Hele, třeba ten člověk radši vraždí a využívá pohodlíčka basy, než by musel čelit práci, případně dalším povinnostem dnešní doby. Smutné… Měli by zavést znovu trest smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
4.5.15 00:53
@Black Cat píše:
@Nimie Hele, třeba ten člověk radši vraždí a využívá pohodlíčka basy, než by musel čelit práci, případně dalším povinnostem dnešní doby. Smutné… Měli by zavést znovu trest smrti.

Tak to by si asi zas nevzal nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
4.5.15 00:56

@Black Cat No jelikoz za tohle fasuje pravidelne predpokladam zvysenou ostrahu tak pohodlicka moc neuziva. To jsou uzavreny oddeleni, v nekterych veznicich dokonce po jednom, kde ti casem tak maximalne hrabne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
4.5.15 01:00

A k tomu trestu smrti - u nasilne kriminality je to z hlediska prevence v podstate k nicemu - kriminologicky je prokazany, ze neexistuje zadna korelace mezi moznosti trestu smrti a vyskytem nejzavaznejsi nasilny kriminality. Jinak receno vrah skoro nikdy nezakalkulovava do svyho cinu pripadnej trest - narozdil napriklad od zlodeje, ktery ano. Ale zase popravovat zlodeje by bylo dost krute…;) Fungovat by to mohlo snad u paseraku a dealeru drog…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
4.5.15 01:00

Já nevím. :nevim: Je to jen taková úvaha nad tím, jak je doba zlá.
Co když jednou taky radši někoho zavraždíte, než byste musely zhebnout na ulici… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
4.5.15 01:06
@Black Cat píše:
Co když jednou taky radši někoho zavraždíte, než byste musely zhebnout na ulici… :nevim:

Tak to se stanes dost vyraznym unikatem…rekla bych, ze v nasi zemi snad dokonce jedinym sveho druhu :) Doporucuju neco ukrast…ale pokud mas cistej rejstrik tak aspon tak za 50 - 100 tisic at se dostanes do tretiho odstavce, protoze jinak nepodminenej trest nemas sanci vyfasovat…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
4.5.15 01:08

@wendy No možná budou lepší daňové podvody… :think: To bylo vždycky horší, jak vražda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
4.5.15 01:10
@Black Cat píše:
Co když jednou taky radši někoho zavraždíte, než byste musely zhebnout na ulici… :nevim:

No to je právě to, co mě zajímá. Jak zoufalý musí být člověk, aby vraždil třeba pro 3000 korun… z takového toho rozumného pohledu mi to totiž příjde… já nevím, zbytečná práce? :nevim: když už vraždím, tak aspoň pro pár desítek, ať z toho něco je, 3000 jdou prochlastat během dvou dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
4.5.15 01:13

@Black Cat Nove uz ti bude muset stacit max. 10 let…vyssi sazbu to nema…teda ty podvody…at uz danovy ci jiny…ale tak i 10 let staci pro seznameni se s prostredim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
4.5.15 01:15

@wendy No tak po deseti letech zas zapíchne někoho jinýho… Hele, já mám pocit, že to bude nový fenomén… nové doby. Stát se o něj postará. Chápeš. On se tímhle stylem může postarat o svoje vlastní přežití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
4.5.15 01:17

@wendy Jo za daňové podvody? Aha, já zapomněla, v jaké zemi žiju… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.5.15 01:18
@wendy píše:
A k tomu trestu smrti - u nasilne kriminality je to z hlediska prevence v podstate k nicemu - kriminologicky je prokazany, ze neexistuje zadna korelace mezi moznosti trestu smrti a vyskytem nejzavaznejsi nasilny kriminality. Jinak receno vrah skoro nikdy nezakalkulovava do svyho cinu pripadnej trest - narozdil napriklad od zlodeje, ktery ano. Ale zase popravovat zlodeje by bylo dost krute…;) Fungovat by to mohlo snad u paseraku a dealeru drog…

Nefunguje, staci se podivat do JV Asie, kde za pasovani drog trest smrti maji a vykonavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
4.5.15 01:20

@beruska9 No jo, jenze u nas je trest smrti zruseny. Co kdyz toho proste nekdo jenom zneuziva? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.5.15 01:22

Jinak k dotazu - nektere lidi snad i zadarmo…
Ne to je jen takovy blby humor, jeste jakz takz dokazu pobrat, ze nekdo zavrazdi v afektu, pro vrazdu s chladnou hlavou za ucelem vydelku musi podle me byt s tim clovekem neco hodne v neporadku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí