Žába ve slizu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1034
4.1.14 12:25

žába ve slizu

Holky pomoc právě sme dotáhli z obchodu malou žábu v kelímku se slizem, jsou v tom jěště jakoby ty vajíčka, ale nějak nechápu co s tím jako? na kelímku napsáno pouze nevhodné mladším tří let a jinak nic. Mám to dát třeba do vody jako, že by z toho byly další žáby nebo co? Na netu sem nic nenašla. To je zase dotaz co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
4.1.14 12:27
@belik píše:
Holky pomoc právě sme dotáhli z obchodu malou žábu v kelímku se slizem, jsou v tom jěště jakoby ty vajíčka, ale nějak nechápu co s tím jako? na kelímku napsáno pouze nevhodné mladším tří let a jinak nic. Mám to dát třeba do vody jako, že by z toho byly další žáby nebo co? Na netu sem nic nenašla. To je zase dotaz co? :mrgreen:

Já myslím že se stím nic nedělá, my máme človíčka ve slizu a taky se stím nic neděje :) Kluk si s tím jenom normálně hraje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
4.1.14 12:28

To je ziva zaba jako zviratko pro syna?

• Citovat
  • Upravit
1034
4.1.14 12:32

Ahoj Stoková děkuji, já sem si to nalila na ruku a úplně sem se vyděsila a rychle to vrátila do toho kelímku a malej už to nechce, prej je to špinavý, zkrátka další dobrej kup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
4.1.14 12:34

Crystalline není živá, to bych vážně nedala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
4.1.14 12:50

:lol: :lol: :lol: je to jenom na hraní. Čím větší kekel, tím asi lepší dneska. Ale díky, mám lepší náladu :mrgreen:. Tyhle hračky taky moc nechápu, ještě frčí ty smradlavé postavičky z popelnic? Kolegyně syn to tahal všude s sebou, už jsem vypadla z pracovního procesu a dítě mám na tyhle trendy ještě malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
4.1.14 12:59

Jo tak ti smradoši frčeli ještě určitě vloni, ale letos nevím nevím :think:jinak přítel zrovna vstal, tak sem mu obsah kelímku vylila do dlaní a nějak se mu to moc nalepilo a část mu tam zůstala a musel to umýt, ale jinak jsem docela normální a vyrovnaný člověk :mrgreen: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí