Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky pomoc právě sme dotáhli z obchodu malou žábu v kelímku se slizem, jsou v tom jěště jakoby ty vajíčka, ale nějak nechápu co s tím jako? na kelímku napsáno pouze nevhodné mladším tří let a jinak nic. Mám to dát třeba do vody jako, že by z toho byly další žáby nebo co? Na netu sem nic nenašla. To je zase dotaz co? ![]()
@belik píše:
Holky pomoc právě sme dotáhli z obchodu malou žábu v kelímku se slizem, jsou v tom jěště jakoby ty vajíčka, ale nějak nechápu co s tím jako? na kelímku napsáno pouze nevhodné mladším tří let a jinak nic. Mám to dát třeba do vody jako, že by z toho byly další žáby nebo co? Na netu sem nic nenašla. To je zase dotaz co?
Já myslím že se stím nic nedělá, my máme človíčka ve slizu a taky se stím nic neděje
Kluk si s tím jenom normálně hraje ![]()
Ahoj Stoková děkuji, já sem si to nalila na ruku a úplně sem se vyděsila a rychle to vrátila do toho kelímku a malej už to nechce, prej je to špinavý, zkrátka další dobrej kup ![]()
je to jenom na hraní. Čím větší kekel, tím asi lepší dneska. Ale díky, mám lepší náladu
. Tyhle hračky taky moc nechápu, ještě frčí ty smradlavé postavičky z popelnic? Kolegyně syn to tahal všude s sebou, už jsem vypadla z pracovního procesu a dítě mám na tyhle trendy ještě malé.
Jo tak ti smradoši frčeli ještě určitě vloni, ale letos nevím nevím
jinak přítel zrovna vstal, tak sem mu obsah kelímku vylila do dlaní a nějak se mu to moc nalepilo a část mu tam zůstala a musel to umýt, ale jinak jsem docela normální a vyrovnaný člověk
![]()