Zábava v dešti Blansko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3337
5.8.23 05:56

Zabava v dešti Blansko

Ahoj všichni z okolí Blanska. Jedeme tam dnes na týden na dovolenou, bohužel počasí nám nepřeje. Je v okolí Blanska nějaký aquapark, nebo krytý bazén kde je více než jen klasický plavecký bazén? Uvítám typ i na nějaké další zajímavé vyžití pro desetiletou dceru. Jediné co snad nějak dopadne, jsou Punkevní jeskyně. Plány které jsem měla, bohužel v takovém počasí padají. Děkuji za každý nápad.
Jsem hrozně otrávená, dovolená v ČR po pěti letech a opět nám proprší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
5.8.23 07:02

Tak akvaparky v okolí úplně nejsou, v Boskovicích je krytý bazén nebo se dá jet do Kuřimi. Co se týče památek, je toho spousta - Macocha, Sloupsko-dospělé jeskyně, jeskyně Balcarka. Může navštívit hrad a zámek v Boskovicích, v Boskovicích je dále synagoga a židovský hřbitov. Bývala tam také laser aréna a je tam kino. Pokud chcete výlet do přírody, za Boskovicemi je krásné Pilské údolí nebo přehrada. Pokud chcete výlet trošku dál ve Velkých Opatovicích mají kartografické muzeum. A určitě doporučuji zahradnictví v Doubravici nad Svitavou - mají tam pštrosy a další zvířata + vypnutí pro děti.
Víc mě asi nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
5.8.23 07:04

Ahoj, kousek od Blanska je dům přírody, v Kuřimi je aquapark, v Rájci- Jestřebí je zámek, v Boskovicích taky a pak je to kousek do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.8.23 07:07

Ještě dávám odkaz na tipy v Blansku a okolí:
https://www.navylet.cz/…akce/blansko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
5.8.23 07:45

Co Brno - Smoulove na Vystavisti, Bruno Park…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
5.8.23 07:57

Tak jedine prochodit jeskyne Katerinska, Sloupsko-Sosuvske, Balzarka..i to westernove mestecko je nekryte, zoo Brno taky, ale pry zoo Olomouc se da projit pres pavilony suchou nohou, ale nebyla jsem a v Olomouci je i aquapark, ten je docela dobry, Spilberk v Brne, v Brne v tech velkych nakupacich typu Olympia muzou byt vystavy, nasla jsem tuto https://www.olympia-centrum.cz/…ysly-e39751/ a Vida! Science centrum…ja bych jeden den jela Olomouc a jeden den Brno s tim, ze od utery uz ma byt po desti, jeste bych dala za deste nejake ty jeskyne, nebo v tydnu kdyz by prselo…Jinak za hezciho pocasi doporucuji Rudicke propadani a prochazku kolem rybniku Olsovec v Jedovnicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.8.23 08:20

@pralinka2727 v Kuřimi je welness Centrum, jsou tam i tobogány. Jinak taky ve Vyškově. Dále pak všechny jeskyně, takže Balcarka, Sloupsko šošůvské, Kateřinské atd. Potom to máš kousek do Brna a tam je vyžití habaděj :mrgreen: z bk jsi tam za 30 minut. Jinak Blansko zámek, Boskovice zámek, hrad a byla tam menší botanická u letního kina, Rájec zámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
5.8.23 10:09

Brno je kousek, vem děti do Vida. Tam strávíte celý den. Dole je i jídelna, dá se najíst na místě. Šmoulové nic moc… předražena výstava tak na hodinu…
Pěkné je u Technické muzeum, nahoře je technická herna, celodenní program v dešti v pohodě, jen svačinu s sebou.
Pokud zajímá děti pravěk a pod, tak do Antroposu. Je tam i model mamuta a momentálně výstava obrazů Buriana.
V centru je v Paláci stechticen krásná výstava loutek…Malý aquapark je i v Kohoutovicích, nebo v krizi nějaký kino…

• Citovat
  • Upravit
3337
5.8.23 22:31

Mic vám všem děkuji, určitě něco vybereme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat