Zábavné hračky pro kluka

1704
13.12.18 12:02

Tak můj syn má 20 měsíců a baví ho duplo (to už staví sám, sedí u toho a vydrží dlouho), pak dětské nářadí - opravujeme auta, pak garáž a parkujeme a pak vaření (hlavně mixér), ale celkově míchání, krájení (dřevěné krájecí ovoce atd.), vaření kafíčka… Jinak si rád prohlíží knížky, čteme, cvičíme, u plastelíny už taky vydrží dlouho. Doma má odrážedlo, tak v mezičase jezdí na odrážedle a taky občas vozí kočárek a stará se o plyšáky (opakuje po starší ségře).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
862
13.12.18 12:03

Super je GEOMAG. Já kupovala dceři až jako 5 leté Geomag kids, ale malé neteři jsem kupovala Geomag baby.
Jestli vadí odkaz, klidně smažu, ale není to reklama.
 http://www.geomagworld.cz/geomag_baby.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
13.12.18 12:04

Mě moje děti naučily, že nejlepší hračky jsou takové, se kterými se dá hrát dle vlastní fantazie. Takže ač si každoročně k ježíšku přejou nějakou plastovou blbinu, už když ji kupuju tuším, že bude nakonec ležet v koutě.
Nejlepší investice u nás byla zatím do lega (ať už Duplo pro prťata, tak klasické co jsme začali kupovat od 4 let), houpací prkno, tee pee (anebo něco podobného, kde si bude moct udělat svoji skrýš), dřevěná vláčkodráha a kuchyňka (ano vyhraje si v ní i kluk). Super je také Play-Doh modelína nebo kinetický písek (ten teda doma nemáme, ale děti ho mají ve školce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
13.12.18 12:06

Já plánuji voskovky do vany, budou mu tedy už tři roky. Tak nějak pozoruji, že si s hračkama moc nehraje, spíš s našemi věcmi, bohužel.. Jinak bude dárek dřevěná vláčkodráha, kterou může složit, je celkem nerozbitná.. Miloval kolem dvou let motorku odrážedlo.
Ještě ho baví magnetické knížky, kde je normální říkanka obrázek a k tomu vložený placatý magnetek, který dítě může sundat přendat atd.

Příspěvek upraven 13.12.18 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
13.12.18 12:06

u nás vedou teda auta, kuchynka, plastelína, sem tam lego. Strašně záleží na dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.12.18 12:07

U nás pro dvouletého frčí: duplo, magformers, modelina a dřevěná vlackodraha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.12.18 12:08

@Freesia vidíš na to jsem zapomněla, to ho taky baví hodně, soudě podle toho, ze na to v noci neustale někde slapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
13.12.18 12:10

Ještě mě napadá, že v tohle věku milovali kuličkovou dráhu a toto https://montessorihracky.cz/…9880238.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.12.18 12:48

Tatrovka, ponk s nářadím, kuchyňka, skluzavka, dřevěné vkládací kostky, dřevěná vláčkodráha, odrážedlo, hrající mikrofon od FP, Albi tužka, letošní Ježíšek přinese tablet od FP, pak takovou dřevěnou krabičku, kde je tabule a různé zvířátka s magnetkama, dá se na tu tabulku i malovat, autíčka a trikolovou kolobezku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24138
13.12.18 12:53

@marketa.konval tak ve 2 letech děti nejvíce bavilo lego duplo. Syna ty sady, kde bylo alespoň jedno auto nebo prostě sady, kde byla kolečka a dala se tvořit různá auta a základny na vožení zvířátek a panáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24138
13.12.18 12:54

Jo a jakákoliv vláčkodráha. Ta byla v té době taky super a syn si s ní vyhrál celkem dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8473
13.12.18 13:14
@marketa.konval píše:
Ahoj poradíte mi prosím nějaké zábavné hračky pro kluka jsou mu 2. Nevím co už mu mám koupit nic mě nenapadá, něco co by ho zaujalo a vydržel si s tím hrát. (A nejlépe přes internet kdybych to mohla koupit) Určitě mi poradíte. Děkuji moc :mavam:

Kup mu pytel cocky, nasypej na plech, k tomu lzice, maly bagr, maly nakladak, kelimky… To bylo jedine, u ceho ten muj ve 2 letech vydrzel chvili sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
13.12.18 13:22

Dřevěná vlackodraha, duplo. A kupa modelů auticek. Když mu byly dva dostal první, dnes mu je 3,5 a má jich kolem 50! A hraje si se všemi, dělá parkoviště, bouracky, kolony… Z dupla jim staví servis nebo garáže… apod
A doplním ještě, že s tím prvním tři týdny spal a hrál si s ním.od rána do noci. Dnes nemá ani jedno kolo a ani jedny dveře :lol:

Příspěvek upraven 13.12.18 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
13.12.18 13:23

@marketa.konval Moje dítě měla VŠECHNY hračky, a jediný, s čím si hrálo, byli lidi. Samo s ničím. Lego nic, magnetická stavebnice nic, panenky nic, kuchyňka nic… jo když jsem si s ní prodávala jako že obchod, nebo já stavěla a ona podávala, to jo.

Záleží, jaké máš dítě.

Jinak z Lega se u nás ujal jen vlak na baterky, že jezdil sám. Ale musela jsem to já postavit a být k ruce, abych to vrátila na koleje - sama to tam neuměla dát tak, aby to jelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
13.12.18 13:34

@Slečna Ferka Když ty holky jsou prostě často jiné, víc na lidi a vztahy a hry příběhů… Mám starší holku a mladšího kluka a ten rozdíl je obrovský, asi fakt každé pohlaví přemýšlí jinak a proto upřednostní i jiný typ zábavy od malička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí