Zábavné hry pro dospělé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6865
28.3.14 08:35

Zábavné hry pro dospělé

Ahoj děvčata a chlapci ;)
Sháním tipy na nějaké venkovní hry. Zítra má fotbalový tým zakončení s posezením a grilovačkou. Bude nás tam do 20ti lidí. A já bych ráda připravila i nějaký program…přece jen se mi nechce sedět od brzkého odpoledne až do noci a jenom popíjet a jíst… :roll:
Takže nějaké tipy na zábavu? Nemusí být naráz pro všechny, ale aby se ostatní dívali a bavili se.
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
28.3.14 09:56

Aktivity nebo Tabu? Twister, to se da hrat i venku. Nebo zavzpominat na casy minule-polivka se vari, Honzo vstavej,… Ja si dat pivko, tak by me to bavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
28.3.14 09:57

Ahoj, někde jsem viděla velké Člověče, nezlob se! Udělají se týmy, barevně se rozliší - trička, čepice (po třech, po čtyřech lidech), udělá se herní pole, velká kostka a hraje se. :D No a hra Activity je super, ta se dá hrát kdekoliv. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
28.3.14 13:36

@meringa Jak se hraje Polívka se vaří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.3.14 13:38

Kufr. Dva týmy napíšou na lístky slova (téma se dohodne, třeba - profese, činnost, domácí potřeby, názvy filmů…). Lístky si předají. Na střídačku pak jeden z týmu dané heslo předvádí a ostatní hádají. Může to být na čas, na body… nemusí sehrát na lístky, domluvené slovo může jeden pošeptat „kapitánovi“ do ucha…

Házení míčem v kruhu, kdy ten, kdo nechytí, jde o úroveň níž a níž (ve stoje, v kleče, v sedě, v leže na zádech, na břiše…)…

Klasika fanty - roztřel flaškou nebo hod míčem - splnění úkolu nebo odevzdání fantu… (tady je problém, aby vymyšlené úkoly nebyly příliš infantilní nebo naopak… drsné…)… my měli jednou takhle zahrádní párty, já odešla domů se starat o děti a netušila jsem, že se venku hraje. A najednou zvonek, tak se jdu podívat… no a soused, že k němu přišel jeden z našich hostů a že se u dveří uklonil a zarecitoval jim básničku. Tak že se jde taky připojit do hry (no přišel na pivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný