Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To ke těžké, když ho neznámé. Kosmetický balíček, tričko, knihu, parfém ( nemusí být dráhy originál)
@Anonymní píše:
Prosim poradte. Pritel bude mit 29. narozeniny. Jsme spolu hodne kratce a ja netusim co mu dat. Byt to zenska, koupim kytku a vubec mi to blbe nebude, ale chlapovi? Ma rad sport, hraval fotbal, nevim o nicem na co by byl zatizeny. Jsem na rd, takze opravdu jen malickost. Prosim o anonymitu, nakukuje sem a nemusi vedet vse:-)
Má rád jídlo? Udělala bych mu nějaký slaný dort
@Anonymní píše:
Prosim poradte. Pritel bude mit 29. narozeniny. Jsme spolu hodne kratce a ja netusim co mu dat. Byt to zenska, koupim kytku a vubec mi to blbe nebude, ale chlapovi? Ma rad sport, hraval fotbal, nevim o nicem na co by byl zatizeny. Jsem na rd, takze opravdu jen malickost. Prosim o anonymitu, nakukuje sem a nemusi vedet vse:-)
Co třeba lístek na nějaký fotbalový zápas? Dá se koupit přes net. Jestli se tedy u vás hraje třeba prvoligový fotbal, play off hokej atd.
Napada me tricko, vonavka..to jsou takove jistoty, co davam ja a nic se tim nepokazi
pak treba nejake dobre jidlo. Bud uvarit nebo ho nekam pozvat. Nebo mu muzes dat tu kytku. Jednou jsem ji takhle priteli z legrace dala a pry to bylo originalni, protoze nikdy zadnou nedostal ![]()
To je prave to-taky ho poradne neznam.. Takze-je to sefkuchar, takze jidlo nee, moc varit neumim:-) vino a hezka noc-jsme na zacatku, takze to je bezne:-) na obleceni si narozdil ode me docela zaklada, tak to si taky netroufnu a parfemu ma snad 15. K tomu teda jeste dodam ze to neni zadny sampon, jen si to proste muze dovolit tak si doprava..
Já když byla krátce se svým chlapem, koupila jsem mu velký čokoládový fotbalový míč
a ten se radostí málem po*ral
má rád čokoládu a fotbal taky hrával ![]()
Holky 14 dni.. jak rikam, byt to baba, dam mu kytku a nazdar. Chci jen drobnost, ale neco mu dat musim a zase ne uplnou hovadinu:-)
@Anonymní píše:
Holky 14 dni.. jak rikam, byt to baba, dam mu kytku a nazdar. Chci jen drobnost, ale neco mu dat musim a zase ne uplnou hovadinu:-)
Tak to už jste daleko, hezká noc po 14 dnech
![]()
Udělej nějaký menší balíček - klobásky, víno, sýr, tyčku salámu, arašídy…
Nebo jestli je kuřák, tak třeba nějaký pěkný zapalovač.