Co k narozeninam přítelovi?

Anonymní
21.3.14 19:45

Co k narozeninam?

Prosim poradte. Pritel bude mit 29. narozeniny. Jsme spolu hodne kratce a ja netusim co mu dat. Byt to zenska, koupim kytku a vubec mi to blbe nebude, ale chlapovi? Ma rad sport, hraval fotbal, nevim o nicem na co by byl zatizeny. Jsem na rd, takze opravdu jen malickost. Prosim o anonymitu, nakukuje sem a nemusi vedet vse:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
21.3.14 19:48

To ke těžké, když ho neznámé. Kosmetický balíček, tričko, knihu, parfém ( nemusí být dráhy originál)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.3.14 19:48

Víno s dobrým jídlem a hezkou noci.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
21.3.14 19:49

Koupila bych mu tričko tím nic nepokazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
21.3.14 19:50
@Anonymní píše:
Prosim poradte. Pritel bude mit 29. narozeniny. Jsme spolu hodne kratce a ja netusim co mu dat. Byt to zenska, koupim kytku a vubec mi to blbe nebude, ale chlapovi? Ma rad sport, hraval fotbal, nevim o nicem na co by byl zatizeny. Jsem na rd, takze opravdu jen malickost. Prosim o anonymitu, nakukuje sem a nemusi vedet vse:-)

Má rád jídlo? Udělala bych mu nějaký slaný dort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
21.3.14 19:53
@Anonymní píše:
Prosim poradte. Pritel bude mit 29. narozeniny. Jsme spolu hodne kratce a ja netusim co mu dat. Byt to zenska, koupim kytku a vubec mi to blbe nebude, ale chlapovi? Ma rad sport, hraval fotbal, nevim o nicem na co by byl zatizeny. Jsem na rd, takze opravdu jen malickost. Prosim o anonymitu, nakukuje sem a nemusi vedet vse:-)

Co třeba lístek na nějaký fotbalový zápas? Dá se koupit přes net. Jestli se tedy u vás hraje třeba prvoligový fotbal, play off hokej atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.3.14 19:54

Dobré víno a parfém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.3.14 19:54

Taky zalezi, jak kratce?…podle toho bych se taky ridila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
21.3.14 19:55

Napada me tricko, vonavka..to jsou takove jistoty, co davam ja a nic se tim nepokazi :D pak treba nejake dobre jidlo. Bud uvarit nebo ho nekam pozvat. Nebo mu muzes dat tu kytku. Jednou jsem ji takhle priteli z legrace dala a pry to bylo originalni, protoze nikdy zadnou nedostal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.14 19:55

To je prave to-taky ho poradne neznam.. Takze-je to sefkuchar, takze jidlo nee, moc varit neumim:-) vino a hezka noc-jsme na zacatku, takze to je bezne:-) na obleceni si narozdil ode me docela zaklada, tak to si taky netroufnu a parfemu ma snad 15. K tomu teda jeste dodam ze to neni zadny sampon, jen si to proste muze dovolit tak si doprava..

• Citovat
  • Upravit
30420
21.3.14 19:56

Já když byla krátce se svým chlapem, koupila jsem mu velký čokoládový fotbalový míč :-) a ten se radostí málem po*ral :mrgreen: má rád čokoládu a fotbal taky hrával :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.14 19:58

Holky 14 dni.. jak rikam, byt to baba, dam mu kytku a nazdar. Chci jen drobnost, ale neco mu dat musim a zase ne uplnou hovadinu:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.14 19:59

:-( cokosku muzu spis ja, on tomu moc neda:-(

• Citovat
  • Upravit
2259
21.3.14 20:00
@Anonymní píše:
Holky 14 dni.. jak rikam, byt to baba, dam mu kytku a nazdar. Chci jen drobnost, ale neco mu dat musim a zase ne uplnou hovadinu:-)

Tak to už jste daleko, hezká noc po 14 dnech :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.3.14 20:00

Udělej nějaký menší balíček - klobásky, víno, sýr, tyčku salámu, arašídy… :nevim: Nebo jestli je kuřák, tak třeba nějaký pěkný zapalovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný