Jak dát originálně peníze ke svatbě

1074
18.3.14 12:55

jak dát originálně peníze ke svatbě

Ahoj, otázka je jasná. Nějaké originální provedení? díky moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
18.3.14 12:58

My dostali v pokladnicce a v padesatikorunach, bylo to super :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38135
18.3.14 12:59

Ja jsem davala ve stokorunach vlozene do svatebniho alba na fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
18.3.14 13:00

Mi jsme na svatbě dostali peníze například nalepené na kmenu a bylo to dané v květináči jako by malej stromeček, další byli v okrasné míse kde byl barevný písek, další jsme měli zarámované v obraze :lol:, v dětských botičkách (byla jsme těhotná když jsme měli svatbu) já teď dělala dort na svatbu (ale čekají miminko) z plenek a nahoru jsem dala pokladničku s penězma, nebo jsme nafoukly balonky a do toho jsme dávali peníze ;)

Příspěvek upraven 18.03.14 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
18.3.14 13:01

My jsme dostali takové hezké přání přímo na tento dárek uzpůsobené :) zkus se podívat po papírnictvích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
18.3.14 13:02

Zuzkub: díky, ale já právě tohle nechci, chci být originální.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
18.3.14 13:03

Ahojda,
kamarádka upekla bábovku do které zapekla 3 kinder vajíčka, ve 2 byly hračky, v jednom 2000,–. :palec:
My dali dárkový poukaz do zahradnictví, zahrabaný v bedně plné minioblázků, pěěkně se pronesli!!! :lol: (chtěli koupit něco na zahradu)
Nebo dostali dětskou vaničku plnou 10korun, čekali minčo.

Ono záleží komu to je, jestli čekají rodinu, nebo něco zařizují?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
18.3.14 13:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
18.3.14 13:05

V rámečku na fotky.
srolované do malé ruličky a tu každou zasunout do špejle, která se opatrně na konci rozřízne - to se pak dá zapíchat do květináče, přidělat ke kytici atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
18.3.14 13:05

Všem moc díky za nápady…některé jsou suprový:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
18.3.14 13:07

My jsme třeba dělali obraz z papírových peněz, nebo jsme uvázali papírové peníze na květinu (palmu) s hezkým květináčem, nebo jsem mince zabalila do celofánu jako bombóny, vložila do přihrádek od bomboniéry, dala do toho papírového obalu, co v něm bývá ta bomboniéra a v pc jsem vytvořila - Na sladký život.

Příspěvek upraven 18.03.14 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.14 13:07

Ja nevim, zda je to zrovna originalni, ale jako svatebni dar jsem davala penize ve forme, ze jsem koupila skleneny ramecek na fotku (na poveseni)ve formatu A4,na pc jsem vytiskla napis - V NOUZI ROZBIJ SKLO… Papir s penezi jsem strcila za sklo ramecku, zabalila a fertig…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
18.3.14 13:08

Kamarádka dostala knížku, něco jako album na fotky a tam byly různě nalepený a pozastrkaný peníze a vždy k tomu nějaký psaní jako třeba „na nové trenýrky po svatební noci“ atd…a k tomu fotky a kresbičky…bylo to moc hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
18.3.14 13:10

Sbírali jsme 50 koruny, pak je asi po 5 svázali jako bonbon a dali do pevného obalu od velkýho Ferero :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
18.3.14 13:10

Ja dala kamaradce malovanem kastrolku s poklickou mince (10, 20, 50) a protoze castka kterou jsem chtela dat zaplnila asi pulku, tak jsem pridala i cokoladove, od jinych kamaradu pak dostala papirove srolovane dane do strikacky, jakoze financni injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný