Svatba v těhu

3460
18.3.14 09:11

Svatba v těhu

Ahoj holky, je tady někdo, kdo se vdával nebo plánuje svatbu v těhotenství? Ne že by se mi do toho úplně chtělo, ale okolnosti nás donutily…Takže termín porodu v červenci, svatba asi květen, možná červen a potřebuju to nějak naplánovat. Svatbu nejraději někde venku jen se svědkama, rodiče, děti. Ale hlavně, co na sebe??? Břicho mam velký už teď, takže budu vypadat jako krabice a netušim, jaký teda šaty. Nejradši bych jen nějaký letní, určitě ne bílý dlouhý svatební…Nemáte nějakej tip na hezký, aspoň trošku slušnější těhu šaty? Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
819
18.3.14 09:14

Já budu v pátém :-) Svatbu máme 26.4.2014, což je za chvíli. Taky jsem se bála, že budu vypadat jak balon, ale šaty jsem sehnala na poprvé v Salonu Valery ve Šternberku a jen za 2500Kč půjčovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
18.3.14 09:14

Ahoj, vdávala jsem se v 6.měsíci (červenec svatba, říjen porod). Já to tak i chtěla a neměnila bych a jsem ráda, že jsme to tak udělali… svatbu pak si nedokážu představit a máme děti brzy po sobě, tak by to bylo prašť jak uhoď…
Pokud jsi OK a nemáš zdravotní problémy a nevadí ti pupek v šatech, tak jdi do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
18.3.14 09:16

Když se vdáváš s prcek, už si to tak neužiješ. Vždycky ho musí někdo hlídat a ze svatby máš prd jak ty tak hlídací osoba-většinou babička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
18.3.14 09:21

Ahoj, vdávala jsem se před týdnem v 30.týdnu těhotenství. Měla jsem pěkné šaty, které byly pod prsy volné a podle některých ani moc nešlo poznat, že jsem v tak vysokém týdnu těhotenství. Počítej jen s tím, že budeš možná trošku už odpoledne unavená. Pokud to však budete mít jen obřad a oběd s posezením jako my, tak bys to měla v pohodě zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
18.3.14 09:28

No já bych si to představovala tak nějak na pohodu. Oddávajícího domluvit, aby přijel za námi na zahradu, dětem se to bude líbit, bude jich tam asi víc než dospělích, pak ugrilovat nějaký maso, jen drobný cukroví, asi ani dort bych nepotřebovala..Bude to už moje druhá svatba, první byla před 14 lety, klasika, hostina, 50 lidí…Takže to už znova nepotřebuju. Spíš rešim ty šaty, kde jaký sehnat. Taky něco na sebe pro děti a pro ženicha :-)A může být vůbec svatba v květnu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
18.3.14 09:35

@rezulka Ahoj, já jsem se vdávala na začátku 7. měsíce. Měli jsme jen obřad a oběd s posezením. Nějaký delší řádění až do noci bych určo nedala.

a šaty, co třeba tyhle?..

http://www.bonprix.cz/…ty-84534002/?…

Příspěvek upraven 18.03.14 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3495
18.3.14 09:35

Ahoj, co třeba něco takového? Já se budu vdávat v šestém měsíci a nechávám si šít podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
18.3.14 09:40

@olinka11 No něco takovýho třeba…ty růžový jsou super :-)Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
18.3.14 09:42

@rezulka jj, jsou krásný, určitě budeš krásná nevěsta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
18.3.14 09:48

@Sofie2013 V dlouhých si připadam jako slon, ale jsou krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
18.3.14 09:50

@olinka11 No nevim…:-) Ještě jakou velikost? Jako mam normálně nebo větší? Tys je měla? Normál mam vel. 36-38, teď 5 kilo navíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
18.3.14 09:57
@rezulka píše:
@olinka11 No nevim…:-) Ještě jakou velikost? Jako mam normálně nebo větší? Tys je měla? Normál mam vel. 36-38, teď 5 kilo navíc…

sháněla jsem taky něco jednoduchýho, ale nesehnala jsem nic, kam bych nacpala prsa :mrgreen:
Nechala jsem si ušít na míru. Máš ještě spoustu času, tak bych objednala normální velikost. Jsou psané, jako těhotenské, tak určitě počítaj s pupíkem. A pokud by byly tip ťop, tak můžeš vyměnit za větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
18.3.14 10:09
@rezulka píše:
@Sofie2013 V dlouhých si připadam jako slon, ale jsou krásný :-)

tak co něco takového http://www.happymum.cz/…ni-saty.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
18.3.14 10:12

@rezulka A proč by nemohla být svatba v květnu, když já ji měla v březnu :-) Pokud si chceš šaty půjčit, tak začni hledat co nejdříve, protože já svoje šaty našla hned v druhém obchodě, ale to jsem měla tip, že tam šaty pro těhotné mají. Jinak to byl problém a to jsem z Ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný