Dárek pro šestiletého

1654
12.3.14 17:25

Dárek pro šestiletého

Zdravím všechny.
Synovi se blíží šesté narozeniny a jsem s rozumem v koncích. Jeho záliby: tanky, válečná letadla, vojáci, válka :roll:…moc si přeje knihy (čte sám) právě o těchhle věcech a já nějak nevím, jak s tím naložit. Přijde mi to šílený, dostal se k tomu přes jeho otce, který mu dovoluje o víkendu jednou za 14 dní hrát právě World Of Tanks na PC (už jsme to spolu probírali, nelíbí se mi to, ale on s tím odmítá cokoliv dělat, podle něj to je v pořádku a kluk by měl mít takové záliby :zed:, proběhlo x hádek i rozhovorů, ale kladná odezva veškerá žádná). Nejvíc ho samozřejmě zajímá druhá světová válka.
Co si o tom myslíte? Snažila jsem se ho trochu přesměrovat, jestli by nebylo vhodnější vybrat něco jiného, ale to odmítá. Koupili byste? Jinak ještě dostane Chevu, kterou má moc rád a staví si z ní - jak jinak - tanky a letadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
12.3.14 17:28

No tak já bych nějakou knížku koupila levnější, a pokud by se mu to nelíbilo, tak bych to dala někomu komu se to líbí, třeba otci dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.3.14 17:32

@Allons-y klidně mu kup encyklopedii - to zase není tak brutal. Jinak mi napadá toliko: existují dětské skládačky - letadla, tanky a pod - buď plastové, dřevěné, nebo papírové modely. Seženeš už pro věk 4+. Můj dostal 2letadla, už je má dávno složená :palec: Jako pokud ho toto baví, tak bych ho podporovala - právě třeba encyklopedií - v tom není násilí, nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
12.3.14 17:37

@tumpach :D
@martina.se to je super nápad, ty modely, kouknu na to. Na encyklopedii jsem koukala a většinou jsem našla vojenství v konkrétní době, což by chtělo asi nějakou spíš všeobecnou, ještě se podívám lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.3.14 17:39

@Allons-y určitě jsou i všeobecné encyklopedie - my máme třeba letadla - komplet - od prvních až po nejmodernější. Najde tam i ta válečná a uvidíš, že bude mít radost. Ty modely jsou super, já je sehnala tuším v dráčikovi :think: ale seženeš i v modelářstvích a jsou fakt i pro mrňata. Jediné, že je pak třeba k některým dokoupit barvy, ale to se mrkni, každý model je jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
12.3.14 17:41

@martina.se našla jsem http://www.kosmas.cz/…31207/bitvy/, což by snad mohlo být dobré, ale vzhledem k tomu, že ji nikde nemají, si ji neprohlídnu :zed: - na Aukru ji prodává nějaký pán.

Kouknu, díky, on je docela zručný, když ty barvy nebude lízat, tak nevadí, koupim klidně i barvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.3.14 17:45
@martina.se píše:
@Allons-y určitě jsou i všeobecné encyklopedie - my máme třeba letadla - komplet - od prvních až po nejmodernější. Najde tam i ta válečná a uvidíš, že bude mít radost. Ty modely jsou super, já je sehnala tuším v dráčikovi :think: ale seženeš i v modelářstvích a jsou fakt i pro mrňata. Jediné, že je pak třeba k některým dokoupit barvy, ale to se mrkni, každý model je jiný :think:

no doufám, že moje holčička bbude inteligentnější a nebude se zajímat např, o auta, panenky jí moc nezajímají, má ráda vaření, k tomu ji samozřejmě radši nepouštím maximálně zamíchat něco studeného jinak nic, :mrgreen: :lol: :oops:, tak doufám, že se to změní a nebude chtít být pouze kuchařkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.3.14 18:01

Dcera bude mít v říjnu 6 a chceme jí koupit tablet.
Jinak miluje puzzle, takže určitě ty pořídíme.
Klukovi nevím :nevim: nějakou stavebnici auta, vlaku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
12.3.14 19:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.3.14 06:46

@Allons-y zrovna tuto tedy neznám. Ale určitě seženeš, nebojim se, že ne ;) hold kluci, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný