Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny.
Synovi se blíží šesté narozeniny a jsem s rozumem v koncích. Jeho záliby: tanky, válečná letadla, vojáci, válka
…moc si přeje knihy (čte sám) právě o těchhle věcech a já nějak nevím, jak s tím naložit. Přijde mi to šílený, dostal se k tomu přes jeho otce, který mu dovoluje o víkendu jednou za 14 dní hrát právě World Of Tanks na PC (už jsme to spolu probírali, nelíbí se mi to, ale on s tím odmítá cokoliv dělat, podle něj to je v pořádku a kluk by měl mít takové záliby
, proběhlo x hádek i rozhovorů, ale kladná odezva veškerá žádná). Nejvíc ho samozřejmě zajímá druhá světová válka.
Co si o tom myslíte? Snažila jsem se ho trochu přesměrovat, jestli by nebylo vhodnější vybrat něco jiného, ale to odmítá. Koupili byste? Jinak ještě dostane Chevu, kterou má moc rád a staví si z ní - jak jinak - tanky a letadla…
No tak já bych nějakou knížku koupila levnější, a pokud by se mu to nelíbilo, tak bych to dala někomu komu se to líbí, třeba otci dítěte
@Allons-y klidně mu kup encyklopedii - to zase není tak brutal. Jinak mi napadá toliko: existují dětské skládačky - letadla, tanky a pod - buď plastové, dřevěné, nebo papírové modely. Seženeš už pro věk 4+. Můj dostal 2letadla, už je má dávno složená
Jako pokud ho toto baví, tak bych ho podporovala - právě třeba encyklopedií - v tom není násilí, nic ![]()
@tumpach ![]()
@martina.se to je super nápad, ty modely, kouknu na to. Na encyklopedii jsem koukala a většinou jsem našla vojenství v konkrétní době, což by chtělo asi nějakou spíš všeobecnou, ještě se podívám lépe.
@Allons-y určitě jsou i všeobecné encyklopedie - my máme třeba letadla - komplet - od prvních až po nejmodernější. Najde tam i ta válečná a uvidíš, že bude mít radost. Ty modely jsou super, já je sehnala tuším v dráčikovi
ale seženeš i v modelářstvích a jsou fakt i pro mrňata. Jediné, že je pak třeba k některým dokoupit barvy, ale to se mrkni, každý model je jiný ![]()
@martina.se našla jsem http://www.kosmas.cz/…31207/bitvy/, což by snad mohlo být dobré, ale vzhledem k tomu, že ji nikde nemají, si ji neprohlídnu
- na Aukru ji prodává nějaký pán.
Kouknu, díky, on je docela zručný, když ty barvy nebude lízat, tak nevadí, koupim klidně i barvy ![]()
@martina.se píše:
@Allons-y určitě jsou i všeobecné encyklopedie - my máme třeba letadla - komplet - od prvních až po nejmodernější. Najde tam i ta válečná a uvidíš, že bude mít radost. Ty modely jsou super, já je sehnala tuším v dráčikoviale seženeš i v modelářstvích a jsou fakt i pro mrňata. Jediné, že je pak třeba k některým dokoupit barvy, ale to se mrkni, každý model je jiný
no doufám, že moje holčička bbude inteligentnější a nebude se zajímat např, o auta, panenky jí moc nezajímají, má ráda vaření, k tomu ji samozřejmě radši nepouštím maximálně zamíchat něco studeného jinak nic,
, tak doufám, že se to změní a nebude chtít být pouze kuchařkou ![]()
Dcera bude mít v říjnu 6 a chceme jí koupit tablet.
Jinak miluje puzzle, takže určitě ty pořídíme.
Klukovi nevím
nějakou stavebnici auta, vlaku atd.
@Allons-y zrovna tuto tedy neznám. Ale určitě seženeš, nebojim se, že ne
hold kluci, no ![]()