Nevěsta těhulka

11.3.14 01:17

Nevesta tehulka

Ahoj vsichni!
Mate nekdo zkusenosti s nevestami tehulkami?
Muj partner by si me rad vzal jeste tehotnou, ale rikam si, zda by to nebylo lepsi po sestinedeli? Na druhou stranu, zda by to nebylo slozitejsi byt nevestou a novopecenou maminkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25134
11.3.14 01:21

@slunecnice111 Já jsem se vdávala v 6.měsíci a neměnila bych, tak nějak jsem to tak i chtěla… s tím naším drakem si nedokážu svatbu pak představit…
Pokud je zdrav. stav OK, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
11.3.14 01:46

@slunecnice111: v sestinedeli si to neumim vubec predstavit a ani dnes (5,5 mesice). Pit bych nemohla tak jako tak a jeste bych mela nervy v kyblu, zda stihnu dite nakrmit, kde ho prebalit, abych mu nerozhasila rezim,…pokud teda mluvis o normalni svatbe a ne pouze o podpisu na meste. Vdala bych se urcite tehotna, mas sanci si to uzit. Nebo az bude ditko vetsi na hlidani k babicce. Urcite ale ne v sestinedeli…to myslim budes rada, ze budes moct byt doma, budes se potrebovat dospat a budou s tebou nejspis mlatit hormony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
11.3.14 02:07

Taky jsme to resila a nakonec jsme se brali, kdyz mela mala 6.mesicu. a bylo to supr! ale ona byla fakt extremne hodna…ale zazila jsme i svatbu, kdy byla nevesta tehotna a bylo to taky fajn. i pro ni. takze jestli se citis dobre, tak se neci ceho bat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.3.14 02:50

Zkušenost nemám, ale určitě je to jednodušší v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
11.3.14 05:47

Ja se vdavala v 7 mesici a nemenila bych. Pokud nemas zdravotni komplikace, sla bych do toho. Ja byla naprosto v pohode, svatbu jsem si uzila, navic jsem se nechtela kvuli miminko nervovat, takze jsem vse prozila naprosto v klidu a svatba to byla jako kazda jina.
Svatba s miminkem muze byt fajn, ale taky to muze byt des. Nevis, jake miminko bude, jak bude spat, jak bude pit, kojit ve svatebnich satech taky nebude moc jednoduche a predstava, ze treba dite vyzaduje kojeni kazdou hodinu, tak budes mit ze svatby prd. Kdyz uz s ditetem, tak treba s rocnim, o ktere se ti na svatbe bude starat babicka, kamaradka,… ale taky muze byt dite zavislak na mamince a i v roku se od tebe nehne.
Navic myslim, ze i papirovani kolem porodu je jednodussi, pokud jste sezdani.
Preju, at se rozhodnete spravne a at si svatbu uzijete, at uz budes tehotna nebo mlada maminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.3.14 05:47

Buď v těhotenství, kdy sice nemůžeš alkohol, ale jinak si to můžeš užít dosyta, nebo pak až bude dítko starší. S kojencem by to asi bylo víc starosti, než radosti - aby neřval při obřadu, aby ti nepoblil šaty, jak ho kde dát spinkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.3.14 05:49

Jo a jestli chce přítel teď, tak toho využij, nikdy nevíš, po porodu toho na něj bude moc a třeba by se začal cukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
11.3.14 06:16

Za mě určitě. Vdávala jsem se teď v sobotu, ve 35tt a bylo to krásný, neměnila bych :)
Pokud se cítíš dobře tak do toho jdete.
Navíc s bříškem budeš jeste krásnější nevěsta, já se nemůžu vynadívat na naše sv. fotky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
11.3.14 06:29

@slunecnice111 já jsem se s bříškem vdávat nechtěla, přišlo mi to vždycky takové honem-honem, ať není svobodná matka, takže nás čeká svatba teď v květnu :palec: Malý bude mít 13 měsíců. Svatbu ale nebudeme mít klasickou (na to bych neměla nervy :lol:), bereme se v zahraničí 8) Každopádně pokud ti bříško nevadí, cítíš se dobře, tak směle do toho :palec:
Je pravdou jak píšou holky, že po porodu nevíš co bude, únava, nevyspání, malé nemusí „spolupracovat“, nebudeš mít možná vůbec chuť řešit přípravy, a jak tak čtu na beremese.cz, tak někdy dávají holkám fakt zabrat :jazyk:
Ale na druhou stranu, kamarádce se dcerka narodila loni v květnu a svatba byla v srpnu :nevim: Velká svatba… Ale malá byla v pohodě, kamarádka nemohla kojit, takže měla o starost míň. Obě to zvládly dobře, i když přiznala, že ty přípravy byly chvílemi na slučku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
11.3.14 06:31
@Hinata píše:
Za mě určitě. Vdávala jsem se teď v sobotu, ve 35tt a bylo to krásný, neměnila bych :)
Pokud se cítíš dobře tak do toho jdete.
Navíc s bříškem budeš jeste krásnější nevěsta, já se nemůžu vynadívat na naše sv. fotky :oops:

klobouk dolů před tebou :potlesk: já jsem v 35.tt skoro nechodila :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.3.14 06:40

Já jsem se vdávala na konci 8 měsíce a řekla bych že je to lepší než pak s miminkem

Příspěvek upraven 11.03.14 v 06:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.3.14 06:53

Urcite radeji v tehot.nez s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
11.3.14 06:53

U nas pripravy v plnem proudu, saty rezervovane a ejhle, asi 3mesíce pred svatbou jsem zjistila, ze jsem tehotna :P Takze jsem se vdavala asi v 5mesici a svatbu jsem si uzila naprosto luxusne :palec: Veselili jsme se do 4hod :dance: Jediny co me fakt mrzelo bylo, ze jsem musela menit saty :oops: :? Ale daji se vybrat i tak krasne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
11.3.14 07:20

Byla jsem v 20.tt, když jsme se brali.
S malým dítětem si to moc představit nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný