Nevěsta těhulka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
11.3.14 07:22

@slunecnice111 Já se vdávala asi ve 4měsíci a bylo to super. Do šatů jsem se ještě vešla krásně, tak jsem nemusela shánět těhotenské a užila jsem si to. Jen bez alkoholu. A s mimčem si to teda už nedokážu představit…Ty starosti a chystání…leda až by byl starší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.14 07:22

No priznam se, ze jsem celou noc o tom premyslela :idea:
Vzdy jsem si prala krasnou svatbu, krasne saty a hlavne abych si to uzila.
S pritelem jsem o tom mluvila, nez jsem sla spat. Jenze on chce neco male, jednoducheho a saty, uces nebo kytku nechce resit.
Na druhou strany tento tyden budeme slavit vyroci 15 let a uz jsem se bala, ze se nikdy nevezmeme, tak asi bych mela chytit prilezitost za pacesy, aby z meho mudrovani o svatbe nakonec nevycouval :nevim:
Kazdopadne co jsem se divala, tak i tehotenske saty jsou pekne, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.14 07:25

@marrlinka ja jsem puvodne myslela svatbu az po sestinedeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.14 07:34
@Hinata píše:
Za mě určitě. Vdávala jsem se teď v sobotu, ve 35tt a bylo to krásný, neměnila bych :)
Pokud se cítíš dobře tak do toho jdete.
Navíc s bříškem budeš jeste krásnější nevěsta, já se nemůžu vynadívat na naše sv. fotky :oops:

Musim se priznat, ze mas mou poklonu. Pokud se budu vdavat, tak tedy asi ve 30 tt. Ma draha polovicka vse resi na posledni chvili a ja kdybych si to naplanovala na srpen, tak je fakt, ze s malym mrnouskem se neda nic naplanovat a kdo vi, zda bych si to vubec uzila.
Dodala jsi mi optimismus, ze by to nemuselo byt spatne ted nez pozdeji s nervy v kyblu.
Zdravotne jsem v poradku, tuk tuk, jen se trochu brzo unavim a tvrdne mi odpoledne brisko. Tak snad bych to mohla v poho zvladnout a vecer pri oslave by si to spis uzil zenich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.3.14 07:45

Tak já se těhotná vdávat nechtěla, chtěla jsem si svatbu pořádně užít. Měli jsme větší svatbu, když byl dceři rok a půl a měla jsem pro ni zajištěno hlídání, byla na obřad, oběd a pak ještě chvíli odpoledne a pak si ji kamarádka odvezla domů. Je to asi na každém, jak to má, já se prostě nechtěla vdávat s břichem, chtěla jsem si dát i něco k pití a taky se pořádně vyřádit na parketě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
11.3.14 07:48

Tak já se v dávala ve čtvtém měsíci a bylo to super nic na mě nebylo vidět, dokonce sem vážila o tři kila míň než před těhotenstvim a tancovala sem celý večer. Akorát sem se nemohla napít ale to mi ani moc nevadilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
11.3.14 07:53

Vdavala jsem se v 8m ale byla to takova ta rychlovka na radnici. Ja chci poradnou svatbu az bude mala vetsi a rozumnejsi. Chceme se podruhe vzit v kostele. Ale v sestinedeli bych se opravdu nevdavala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5204
11.3.14 07:55

Já se taky vdávala těhotná a předsudky typu „honem pod čepec, když je těhotná“ ty mi přijdou v 21.století dost ujetý.
U nás to vyplynulo z toho, že jsem první dítě potratila, takže jsme se domluvili, že se vezmeme, bylo to takové zařizování na zabavení bolavé duše…no a v průběhu příprav jsem zjistila, že jsem opět těhotná.
Takže pokud se cítíš dobře, tak bych do toho šla…šaty teď dělají taky nádherné, určitě si vybereš.
Měla jsem to tak nějak jako @Martina 25, vdávala jsem se ve 4 měsíci, předtím pořád-denně jen zvracela, takže to byla jediná má obava, ale naše slečna to v břichu asi cítila a ten den jsem opravdu byla fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
11.3.14 07:59

Ja jsemse vdavala ve 23tt a bylo to fajn. Rozhodne nemuzu rict, ze bych si to neuzila. Akorat jsem se neozrala. Ale bylo mi to vsechno tak prijemne jedno. Ja jsem pak mela prvni tri mesice po porodu takove tezke, problemy s kojenim, psychika na nule. Takze pokud ne v tehot., tak pak az treba s dvouletym ditetem, to uz je bez problemu hlidatelne a pritom uz si to muze uzit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
11.3.14 08:02

Ja se vdavala ve 23.tydnu av pohode, nedokazu si to predstavit vdavat a s miminkem, do toho nekde kojit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
11.3.14 08:04

@janicka006 Já sem měla taky jedinou starost a to abych nezvracela, ale jako zázrakem mi bylo pár dní dobře :-) U nás to bylo podobné, plánovali jsme svatbu a já zjistila že jsem těhotná, napřed sem se s břichem vdávat nechtěla ale přitel mě přemluvil aby jsme to už neodkládali…No nakonec sem v tom čtvrtém měsíci stejně žádné břicho neměla…Všichni se mě pak ptali, jestli jsem vážně těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.3.14 08:08

Ja se vdavala ve 14tt a vse ok. Bylo mi uz dobre, alkohol k zivotu a oslave nepotrebuji (ackoli to nekdo nedokaze pochopit), tak jsem si to uzila moc dobre.
Nejdriv jsem to chtela nechat, az bude mimino na svete, ale jsem rada, ze mi to muz vymluvil. Potom uz nebyl cas a na rodicaku by mi bylo i lito penez ( i kdyz ve skutecnosti nas svatba vysla na malo).
Proste nelituji, ze jsem se vdavala tehotna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
11.3.14 08:17

Taky bych se raději vdávala teď těhotná, pak s miminkem to nebude jednoduché.
Já byla první měsíce ráda, že jsem ráda :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
11.3.14 08:17

Já se vdávala těhotná, cca 25 tt, na Silvestra jsem byla požádána o ruku a 24.2. jsme se brali a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
11.3.14 08:25

Ahoj, taky si myslím, že je to lepší v těhotenství než v šestinedělí :think:. Myslim že s malym mimčem by sis to tolik neužila a navíc pochybuju že bys měla na svatbu chuť takhle brzo po porodu-to je většinou ženská pohlcená miminkem a je to pochopitelné.
Já se vdávala ve 4.tém-skoro v 5.tém měsíci a bylo to v pohodě :) -neměnila bych. Nebo bych to nechala až třeba půl roku po porodu abych se mohla dát trochu dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný