Nápad na originální dárek k 1. narozeninám

232
8.3.14 20:13

Nápad na originální dárek k 1. narozeninám

Zdravím maminky, dceři bude 11. dubna rok a já stále přemýšlím nad dárkem. Napadl mě plastový dětský domek, nebo klasika vodící tříkolka, ale tu už kupuje tchýně. Pak ještě taky přemýšlím nad oslavou, vychází to na pátek, ale to jsou všichni v práci. Takže nevím, jestli udělat malinkou oslavu jen my 3, já tatka a Helenka, toho 11tého. Udělat jí dort z ovoce a smetany na rozpatlání, sfoukla by svíčku ve 13:07 co se narodila a na sobotu by se nechal udělat dort od známé pro hosty. Co myslíte? Jak jste to měli vy, nebo jak by jste to udělali? Chci aby malá měla co nejhezčí 1. narozeniny a my hezké vzpomínky :) je to naše prvorozená, takže vše poprvé :). Předem všem díky za typy a nápady :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30419
8.3.14 20:18

Myslím, že tvé malé to bude srdečně jedno, jak originální dostane dárek, nejvíc se jí bude líbit blyštivý balicí papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.3.14 20:20

Vzpominky? :O :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.3.14 20:21

:mrgreen: mrněti to bude naprosto šumák. Oslavu bych udělala naráz s prarodiči, jeden dort stačí. Dárky děti rozbalily a hrály si s nimi normálně. Ale největší a nejdelší úspěch co do délky hraní si s jednou hračkou byla vypláchnutá pet lahev od vody s kolíčkem uvnitř.
Zpětně hodnotím tak, že kdyby nebyly fotky a video, po těch letech bych si vůbec nepamatovala, jaké byly dětské reakce, kdo tam byl, co se jedlo a pilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.3.14 20:23

Taky tě asi zklamu, u nás na první narozeniny nejvíc zabodovaly nafukovací balonky :roll:, i dort mu byl celkem šumák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.3.14 20:23

Neměla jsem namysli jako aby dostala něco co nikdo jinej nemá a aby to bylo dokonalý, nebo jak to mám jinak říct, ale všude čtu to samé…chtěla bych něco co vydrží dlouho ne něco s čím si bude hrát pár měsíců. Asi jsem to napsala blbě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.3.14 20:25

@ynax Já si zavzpomínám ráda ;)..každý je asi jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.3.14 20:25

@lassa jenže to nepoznáš, malej dostal třeba k vánocí mazec dárků, o všech jsme si mysleli, že jsou ty nej a víš co ho nejvíc zabavilo a baví do teď? chytání dřevěných magnetických rybiček za 150 Kč :zed:
ale chápu tě, taky jsem chtěla něco extra a je mu to buřt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
8.3.14 20:30

Tak určitě je to tak, že 1. narozeniny jsou spíš pro rodiče, dítě si to ještě vůbec neuvědomuje. Tak jde spíš o to si to užít se svou rodinou, o dárkách to vůbec není, takže fakt zbytečně neutrácej za něco velkýho čím si nejsi jistá že využijete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.3.14 20:30

@lassa Myslím, že dítěti bude úplně šumák co dostane a kdy se bude slavit. :roll: A dám ruku do ohně, že na první narozeniny bude mít „vzpomínky“ tak akorát podle fotek, které jí jednou ukážete. Možná Tě pak poplácá po rameni, jaká jsi super matka, že jsi kvůli ní vymýšlela nějaké opičárny, ze kterých v daný moment nemohlamít absolutně rozum. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.3.14 20:32

@lassa však neříkám, že ráda nevzpomínám. Ale po těch letech si prostě na ty první narozky bez fotek nevzpomenu… další zážitky a tohle prostě stejně nebylo tak extra. Lepší narozeniny byly až když bylo dítko starší - tak od 4 let, kdy si řeklo, jaký dort by chtělo, jaký dárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.3.14 20:35

Taky malou baví třeba igelitky apod… ale ten domeček plastový, o kterém jsem psala, stojí sice od 3tis. výš ale vydrží třeba do 6ti let. A myslím si že když ne hned, tak později by jí začal bavit určitě, navíc si myslím, že je to i dobrá skrýš na hračky. Tak jestli někoho nenapadne něco podobně praktického a co vydrží dlouho. Prostě spíš jeden pořádný dárek :) než plno blbostí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
8.3.14 20:37

@lassa tak my máme kluka nevím, asi největší účel splnilo odrážedlo :think:
a ten domeček, nevím jaký myslíš, ale koupila bych nějaký spíš na zahradu…

nebo co je třeba dobré ten stan+míčky+tunel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.3.14 20:37

@ynax Od toho jsou fotky, aby to připomenuli ;). Tak určitě je to potom lepší, ale první jsou první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.3.14 20:40

@catherine100 Nevím jestli na tom odrážedle bude malá už umět :think:, ale viděla jsem takové to obyč za 300..tak to už se dá koupit kdykoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný