Pomůžete složit báseň pro toho nejlepší tátu? :-)

20
16.3.14 19:11

Pomůžete složit báseň pro toho nejlepší tátu? :-)

Ahoj všem ;), měla bych oooobr prosbu. Táta bude mít narozeniny a rádi bysme pro něj nějakou básničku, která vyjádří vše, co pro nás za celý život udělal. Vzal si mamku, když už měla nás 3 děti, potom nám do počtu udělali ještě jednoho brášku ;) Od malinka se o nás staral, jako ten nejlepší táta. I teď, když už jsme všichni dospělí a máme své rodiny, tak je prostě pořád táta na pravém místě. Moc si to zaslouží a o to víc, když má teď zdravotní problém, tak aby věděl, že nás na to je hodně ;) Chci poprosit, zda by se tady našel někdo, kdo by se do toho pustil. Určitě se domluvíme i na odměně ( ráda za to zaplatím ). Pokud se někdo najde, tak dejte prosím vědět a já se pak do zprávy rozepíšu, aby bylo jasné, oč mi přesně jde a co by báseň měla obsahovat. Děkuju moc a budu se těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
16.3.14 19:36

Hele, já jsem hodně psala, teď už moc ne. Ale řeknu ti rovnou, že takhle bych to psát nemohla. To musí někdo, kdo ho zná a ne cizí člověk jen podle nějakých informací. Do toho bych se nevžila a výsledek by stál za prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
16.3.14 19:42

@iviiila-ch obávám se že to nikdo nedokáže napsat tak dobře jako vy co ho znáte. Ale myslím že určitě něco vymyslíš, sedni si na to s manželem, maminkou a zkuste něco tvořit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný