Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem
, měla bych oooobr prosbu. Táta bude mít narozeniny a rádi bysme pro něj nějakou básničku, která vyjádří vše, co pro nás za celý život udělal. Vzal si mamku, když už měla nás 3 děti, potom nám do počtu udělali ještě jednoho brášku
Od malinka se o nás staral, jako ten nejlepší táta. I teď, když už jsme všichni dospělí a máme své rodiny, tak je prostě pořád táta na pravém místě. Moc si to zaslouží a o to víc, když má teď zdravotní problém, tak aby věděl, že nás na to je hodně
Chci poprosit, zda by se tady našel někdo, kdo by se do toho pustil. Určitě se domluvíme i na odměně ( ráda za to zaplatím ). Pokud se někdo najde, tak dejte prosím vědět a já se pak do zprávy rozepíšu, aby bylo jasné, oč mi přesně jde a co by báseň měla obsahovat. Děkuju moc a budu se těšit ![]()
Hele, já jsem hodně psala, teď už moc ne. Ale řeknu ti rovnou, že takhle bych to psát nemohla. To musí někdo, kdo ho zná a ne cizí člověk jen podle nějakých informací. Do toho bych se nevžila a výsledek by stál za prd
@iviiila-ch obávám se že to nikdo nedokáže napsat tak dobře jako vy co ho znáte. Ale myslím že určitě něco vymyslíš, sedni si na to s manželem, maminkou a zkuste něco tvořit…