Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
potřebovala bych poradit, jak vtipně zabalit peníze kamarádovi na svatbu. Rozhodla jsem se, že nebudu kupovat žádné věcné dary, ale dám mu určitý finanční obnos, ale chtěla bych ho předat nějakou originální formou. Zabalit peníze do obálky dokáže každý. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti nebo případně nějaký nápad, jak to udělat?
Díky za rady! ![]()
ahoj, tak já jsem koupila skleněný rámeček a peníze rozmístila pod něj, vypadalo to jako obbraz. A moje švagrová koupila malej stromeček, penize srolovala do ruličky a navěsila na něj.
minuly tyden na svatbe dostali novomanzele penize zamrazene v kusu ledu, dalsi parta kamaradu jim dala stare video,ve vnitr kazetu a v te kazete penize(protoze si od nas manz.par pral domaci kino,tak takova recese)
Ahoj, já jsem rozměnila na papírové padesátikoruny, abych měla co nejvíce bankovek a pak jsem je rozmístila do rámečku jako obraz a mělo to úspěch ![]()
Pak jsem také viděla kytku a v té byly srolované peníze, také to nebylo špatné .-)
My jsme od kamarádů dostali fotoalbum, kde byly místo fotek papírové 50,– Kč a od kolegů z práce jsme dostali dřevěnou truhličku a v té čokoládové penízky a kovové 50,– Kč
zrovna kamarádka z našeho fora to řeší a vymyslela, že dá kovové padesátky do průhledné pokladničky, může to být i průhledná zašpuntovaná váza…
My dostali cihlu a v těch „pórech“ zastrkané bankovky…
Potom láhev plnou čočky, hrachu, fazolí, mezi nimi bankovky a jedna jako etiketa byla viditelná.
Z papíru vyrobený parníček, místo komínů srolované ruličky bankovek.
Láhev dobrého vína a k ní na mašličce připevněnou malou papírovou kostku se samými šestkami, uvnitř složená bankovka.
Ostatní už tady někdo přede mnou zmínil…
Ahoj, já jsem viděla udělanou kytku a místo květů byly bankovky. Pak jsem ještě viděla draka toho co se pouští na podzim a na ocase měl místo papírků bankovky. Známí dostali pirátskou truhlu se zlatem (byla plná drobných).
Viděla jsem i flašku plnou bankovek s etiketou v případě potřeby rozbij flašku.
Velka vaza do ni nasypat kaminky,ruzne dekorace dat vetvicky daji se koupit a pytlicky s penezi rozvesit na vetvicky
nam kamoska koupila takovy ten obal na doklady, do nej vlozila vtipne hlasky a k nim jednotlive bankovky. dala nam celkove asi 2000 (uz si to moc nepamatuji), ale po 100 na kazdou stranku… a ke kazde napsala nejakou vtipnou poznamku nebo na co by ty penize mely byt (jako treba: na kytku pro manzelku, na dobrou veceri, na „vyrobu“ miminka apod.). Bylo to uzasne, vtipne a krasne…
A tech penez nemusi byt ani tolik, kdyz jsou takhle rozhozeny na jednotlive bankovky… ![]()
a od jinych kamaradu jsme dostali detskou plastovou lahvicku (vyvarila a ted ji pouzivam pro miminko) plnou minci… taky uzasne…
![]()
klasické zašoupávací fotoalbum s nápisem: Album českých velikánů.
My dostali dort z toaleťáku a na tom zastrkaný papírový peníze, poskládaný do „harmoniky“. Navrchu byla figurka ženicha s nevěstou a ještě to mělo nějaké růžičky, foto bohužel nemám, ale vypadalo to super ![]()
Rozlousknout vlašský ořech a vyndat jádro. Potom tam dáš peníze a slepíš skořápku dohromady. V každém ořechu nemusí být peníze tak aspoň trochu pohledaj. Louskání bude příjemné
Já jsem kamarádce ke svatbě koupila malý stromeček v květináči a na něj rozvěsila bankovky jako na Vánoce a zem v květináči jsem pokryla kovovými. Mělo to velký úpěch! ![]()