Písnička k 30. výročí svatby

3140
4.6.10 13:48

písnička k 30. výročí svatby

Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli vás někoho nenapadá nějaký pěkný romantický ploužák, který by se obsahově hodil k podbarvení videa z fotek (dárek pro rodiče k 30. výročí svatby.) Dík za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ms.H
4.6.10 13:54

A máš na mysli český nebo zahraniční?

• Citovat
  • Upravit
50725
4.6.10 13:57

Co třeba Can't Help Falling In Love od Elvise? :mrgreen:

Pak mám ráda ještě od Alice Coopera Be With You a While Má i dobré slova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
4.6.10 14:06

Ahoj, my jsme dělali mamce k 50tinám taky video z fotek a dávali jsme tam takovou tu klasiku - Podívej, kvete růže, Když se narodíme, většinou jen spíme… nebo taky v Stínu kapradiny snil… a nakonec jsme dali „Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap“ :) Myslím, že rodiče asi budou radši za český písničky :) Jo a ještě Tučnýho - měl jsem rád… takže klasika: Zagorka, Tučný, Novák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.6.10 14:11

Záleží na rodičích, chtělo by to upřesnit, jestli mají radši Evu a Vaška nebo Deep Purple :lol: :lol: :lol:

Třeba náš taťka by byl radši za Hendrixe nebo ty Párply - s „kvete růže podívej“ by mě poslal někam :lol: :lol: :lol:

Ještě je dobrý Nickelback Never Gonna Be Alone

Nebo něco od U2? Třeba One ? To jsme měli na svatbě při obřadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
4.6.10 14:25

Naši nemají nějaký extra vyhraněný styl, ale bude to takové to video poslepované ze starých černobílých svatebních fotek, tak jsem si představovala nějakou romantiku a spíš pomalejší. Něco jako You´re beautiful od Jamese Blunta, která by se mi tam líbila melodicky, ale zase neodpovídá textově. Oba rodiče umí anglicky perfektně, takže jestli česky, nebo anglicky je celkem jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
4.6.10 14:27

Z českých bych já dala třeba Vyznání nebo Víš :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný