Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
prosím, poraďte mi, nevím si rady…
Ráda bych v okolí Pardubic (cca do 40 ti km) svatbu, nejlépe nějaký penzion (20-50 lidí), se zahradou, příp. u lesa, u louky, kde bychom mohli za příznivého počasí uspořádat svatbu i s obřadem venku v přírodě, příp. za špatného počasí uvnitř. Dětský koutek by byl super … lépe i s restaurací, jinak příp. zajistíme catering.
Nemůžu nic sehnat, nevím si rady … Pokud máte nějaké zkušenosti, byla bych moc ráda za postřehy a nápady, možná i za nápady z jiných míst (když nic nenajdeme, budeme si muset zajet dál… ![]()
Moc moc děkuji
Edita
ale byla tam pouze hostina…moc pěkné…jinak se můžete vzít na Kunětické hoře kousek odtud…
Kamaradka se vdavala na zamku Kacina, ale venku. Vevnitr to mela zamluvene jen v pripade spatneho pocasi, coz se nekonalo. Fotky mela krasne - ja bohuzel mela pred porodem, tak jsem nejela. Brali se v cervnu a je z Pardubic, ale fakt netusim, jak daleko Kacina od Pardubic je…
Jidlo meli nekde nedaleko, ale to si fakt nepamatuju, ale zkusim se zeptat…
Sečská přehrada, Kunětická hora, Lichnice, Kačina, Žleby - ty jsou fakt nádherný. Možností je hromada.
Mám pocit, že směrem na Pardubice je i zřícenina Potštejn ( nebo Potčtejn).Na svatbě jsme tam byli asi před 6 lety, bylo to celkem fajn. Hostina pak byla kousek dál, ale to by ti asi nevyhovovalo, už nevím, kde, ale byla to nějaká jakoby sokolovna.
Naporti té Kačině je taky nějaká hospoda, taková fakt ošklivá, ale třeba tam mají někde urkytý nějaký sál:) a v těch Žlebech by to taky nemuselo být špatný:)Pěkný to je ještě v Kutný Hoře ve Vlašským dvoře, ale to je uprostřed města.
A co zámek Nechanice nebo Chlumec n. Cidlinou? To už je daleko? Známí měli obřad i hostinu právě na zámku v Chlumci a moc si to chválili…
Ahoj, neměl někdo svatbu na Lichnici??? Nemůžu k tomu nikde najít info
![]()
Ahojky, my měli svatbu v lázních bohdaneč, obřad venku, hostina uvnitř, ubytování dostupné přes ulici, naprostá, maximální spokojenost, jestli chceš víc info nebo i foto, písni SZ ![]()
@Reinka
http://chrudimsky.denik.cz/…tebcanu.html
Takže to nejspíš lze uskutečnit, asi by bylo nejlíp, zkusit si zjistit telefon, přímo tam a zavolat.
@lyrica jop, tohle jsem taky četla, co jsem tak pochopila, tak to patří pod matriku v Třemošnici, ale ani na jejich stránkách nic není ![]()
@Reinka aha, no tak zkus zavolat na tu radnici, jinak to asi nevykoumeš
Minimálně ti poraděj, kam jinam se ozvat, to budou vědět.