Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím si rady… Malá bude mít začátkem června narozeniny a já vůbec nevím, jakou hračku jí mám koupit. Ty klasické - panenky, kočárek, tříkolku, autíčka, kostky atd. doma má a mě nic nenapadá. S čím si vaše děti nejvíc vyblbly? Děkuju předem za každý nápad.
a co duplo nebo puzzle? U nás k Vánocům také bodovaly oblečky na panenku - miminko, cestovní postýlka a autosedačka.
Jo a teď si taky strašně hraje s pirátskou lodí - manžel to někde koupil v akci. Jinak Klárka má hodně ráda pohádkové sešity se samolepkama a nebo knížky s magnetky či fixou.
Naše malá dostala ke 3. narozenínám domeček od Lega s panáčky a je to teď její nejoblíbenější hra. Taky CD s písničkami a princeznovské šatičky s korunkou jsou celkem oblíbené.
My máme sice kluka, ale řeším totéž, asi dostane kuchyňku ![]()
Dupla už máme hodně, koloodrážedlo taky…
Tak u nás určitě frčí odrážecí kolo, šlapací kolo a z těch „levnějších“ stan, bazén, puzzle, pexeso, domino, tabule. A třeba lego ho nebaví, takže nemáme.
my kupovali plastelinovy tvoritka od play dooh - je nekolik motivu - my koupili vytvareni zmrzliny - neco takoveho
Jé, děkuju všem za rady, určitě něco vyberu! Myslím, že lego nebo něco „tvořivého“ by mohlo mít úspěch. Díky.
obnovuji téma, prosím o nápady
Napadli mě razítka, skládací kostky…
U nás slaví úspěch magnetické puzzle
a lego duplo 3-6 let,my máme třeba toto .
Ale máme kluka, tak pokud myslíš pro holčičku, tak jen ta benzínka asi nebude to pravé ![]()
Valško, to to utíká… s těma třetíma narozeninama jsi mě nrmálně zaskočila. Malé přeju vše nej… ![]()
A jinak zkus mrknout na to, co jsem objevil minulý týden: