Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
my jsme teď dávaly s holkama kamarádce víkendový pobyt v českém ráji. Drobnější jsme kupovaly spíš tkaové ty různé srandičky co sedí spíš na danou osobu. Teď na jedné svatbě dávaly holky z práce zarámované společné fotky s nevěsstoua u toho byly peníze. Nechtěli to dát jen tak.
No a pak mě napadá nějaký poukaz na společnou masáž nebo něco podobného (poukaz na wellness) to se hodí vždycky. ![]()
My jako novomanželé dostali zarámované peníze, všechny druhy bankovek a pod tím bylo napsáno - V PŘÍPADĚ NOUZE ROZBIJ SKLO a byl to moc pěkný. Jinak drobnost neporadím ![]()
Nevěsta je už ve 4 měsíci, tak asi už nikam nepojedou.
Napodlo mně koupit rodinnou kroniku my ji máme doma, ale ještě jsme se nedostaly k tomu ji vyplnit a od svatby budeme mít 3 roky
![]()
Celkově spolu budem 6 let a ještě jsme nenapsali ani čárku jen na papír
Já bráchovi a švagrové koupila kalendář na vlastní fotografie a místo nich tam nalepila bankovky a mince. Takže 2v1
.
Mi ted jdeme za necely mesic na svatbu a mame v planu koupit fotoalbum,do toho dat penize a jeste poukazy bud na masaz a nebo lanove centrum.
My jedněm kamarádům k svatbě „adoptovali“ zvíře v Pražské ZOO. Stojí to různě, my vybrali jedno za tisícovku, ze ZOO nám poslali fotku zvířete, jejich jméno bylo rok na kleci
a ještě jim poslali jedny vstupenky. Měli docela radost, prý to je jejich první adoptivní potomek ![]()
myslim, ze neurazi spolecenska hra, moc pekne jsou drevene pro dva od gigamicu, my dostali pylos k vanocum a super, i se to da vystavit ![]()
Gina108 píše:
My jedněm kamarádům k svatbě „adoptovali“ zvíře v Pražské ZOO. Stojí to různě, my vybrali jedno za tisícovku, ze ZOO nám poslali fotku zvířete, jejich jméno bylo rok na klecia ještě jim poslali jedny vstupenky. Měli docela radost, prý to je jejich první adoptivní potomek
Brácha taky „dostal“ zvíře ze ZOO
.
Zvíře ze ZOO je dobrý, to se mi líbí
Škoda, že jsme to neslyšeli dřív, zrovna jsme před měsícem na jedné svatbě byli, tak to by byl originální dárek ![]()
Marry, když je novomanželka už těhotná, co koupit plenkový dort?
Holky neporadili byste co máme dat novomanželům jako menší dárek at máme něco v ruce?chceme dat peníze, ale ještě bychom chtěli mít něco v ruce nějakou drobnost ale jakou?
Díky za jakýkoliv nápady, případně bychom i koupili něco do 2500 kč ale co?