Dárek pro novomanželé

Marry11
13.5.10 19:12

Dárek pro novomanželé

Holky neporadili byste co máme dat novomanželům jako menší dárek at máme něco v ruce?chceme dat peníze, ale ještě bychom chtěli mít něco v ruce nějakou drobnost ale jakou? :nevim: :think: Díky za jakýkoliv nápady, případně bychom i koupili něco do 2500 kč ale co? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
13.5.10 19:16

my jsme teď dávaly s holkama kamarádce víkendový pobyt v českém ráji. Drobnější jsme kupovaly spíš tkaové ty různé srandičky co sedí spíš na danou osobu. Teď na jedné svatbě dávaly holky z práce zarámované společné fotky s nevěsstoua u toho byly peníze. Nechtěli to dát jen tak.

No a pak mě napadá nějaký poukaz na společnou masáž nebo něco podobného (poukaz na wellness) to se hodí vždycky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
13.5.10 19:18

My jako novomanželé dostali zarámované peníze, všechny druhy bankovek a pod tím bylo napsáno - V PŘÍPADĚ NOUZE ROZBIJ SKLO a byl to moc pěkný. Jinak drobnost neporadím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.5.10 19:19

Nevěsta je už ve 4 měsíci, tak asi už nikam nepojedou.

Napodlo mně koupit rodinnou kroniku my ji máme doma, ale ještě jsme se nedostaly k tomu ji vyplnit a od svatby budeme mít 3 roky :think: :pocitac:
Celkově spolu budem 6 let a ještě jsme nenapsali ani čárku jen na papír

• Citovat
  • Upravit
15674
13.5.10 19:22

Já bráchovi a švagrové koupila kalendář na vlastní fotografie a místo nich tam nalepila bankovky a mince. Takže 2v1 :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
13.5.10 19:26

Mi ted jdeme za necely mesic na svatbu a mame v planu koupit fotoalbum,do toho dat penize a jeste poukazy bud na masaz a nebo lanove centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.5.10 21:00

My jedněm kamarádům k svatbě „adoptovali“ zvíře v Pražské ZOO. Stojí to různě, my vybrali jedno za tisícovku, ze ZOO nám poslali fotku zvířete, jejich jméno bylo rok na kleci :mrgreen: a ještě jim poslali jedny vstupenky. Měli docela radost, prý to je jejich první adoptivní potomek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.5.10 21:02

myslim, ze neurazi spolecenska hra, moc pekne jsou drevene pro dva od gigamicu, my dostali pylos k vanocum a super, i se to da vystavit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.5.10 21:03
Gina108 píše:
My jedněm kamarádům k svatbě „adoptovali“ zvíře v Pražské ZOO. Stojí to různě, my vybrali jedno za tisícovku, ze ZOO nám poslali fotku zvířete, jejich jméno bylo rok na kleci :mrgreen: a ještě jim poslali jedny vstupenky. Měli docela radost, prý to je jejich první adoptivní potomek :lol:

Brácha taky „dostal“ zvíře ze ZOO :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
13.5.10 21:15

Zvíře ze ZOO je dobrý, to se mi líbí :palec: Škoda, že jsme to neslyšeli dřív, zrovna jsme před měsícem na jedné svatbě byli, tak to by byl originální dárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
13.5.10 21:57

Marry, když je novomanželka už těhotná, co koupit plenkový dort?

www.plenkovedorty.cz

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný