Zařizovali jste svatbu v zahraničí?

1268
9.5.10 15:19

Svatba v zahraničí

Čistě ze zvědavosti mě zajímá, jestli někdo má zkušenosti se svatbou v zahraničí?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
9.5.10 15:46

Cau koceno
nemam ale copak copak?Chcete se brat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
9.5.10 16:08

hojky :-D
noooo ještě nevím :wink: ale protože je pár lidí, které bychom „museli“ pozvat a já je zrovna nemusím, tak by tohle byla fajn možnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
9.5.10 16:12

A budeš se v té cizině vdávat za čecha a nebo za cizince? Jen jsem zvědavá, zdali chcete jen prchnout do exotiky a nebo se brát v domovině vyvoleného:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.5.10 16:17

cha no tak to jsem zvedava kde se hodlate brat..jen at to neni daleko abychom tam s Emickou dorazily taky :wink:
mmch ze ses nepochlubila a co vlastne zenich-ten o tom vi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
9.5.10 16:36

Jančo: vdávala bych se za čecha :-D

Tami: byl to jeho nápad :lol: ale jako fakt jsme se o tom jen bavili :-D … jsem jenom zvědavá, jestli s tím tady má někdo zkušenost :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.5.10 17:29

Ahoj, já osobně ne ale kamarádka ano a přes tuto agenturu. Moc si to chválila, tak třeba Ti ten odkaz bude k užitku :-) Přeju hodně štěstí :wink:

http://www.svatba-v-raji.cz/terminyaceny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
10.5.10 11:55
Viktorie píše:
Ahoj, já osobně ne ale kamarádka ano a přes tuto agenturu. Moc si to chválila, tak třeba Ti ten odkaz bude k užitku :-) Přeju hodně štěstí :wink:http://www.svatba-v-raji.cz/terminyaceny/

a na kolik je tahle svatba vyšla? a to tam jedou jen nevěsta a ženich a svědci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.5.10 19:37

Bel jé ahoj,já kdysi našla stránky jedné CK která dělá svatby v Řecku což není tak drahé jako jinde u moře. Obřad a zařízení dokumentů stojí asi 12tis. když dáš do vyhledávače svatby v řecku určitě to najdeš.
já to mám naplánované skvěle jen ten můj si mě nechce vzít :mrgreen: :roll:
Myslím že ta tajná svatba někde v klidu na pláži je super. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
14.5.10 08:38

http://www.ckalex.cz/svatby/

Bel tady máš jednu cestovku co dělá svatby v Řecku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
24.6.10 16:20
werunka89 píše:
Viktorie píše:
Ahoj, já osobně ne ale kamarádka ano a přes tuto agenturu. Moc si to chválila, tak třeba Ti ten odkaz bude k užitku :-) Přeju hodně štěstí :wink:http://www.svatba-v-raji.cz/terminyaceny/
a na kolik je tahle svatba vyšla? a to tam jedou jen nevěsta a ženich a svědci?

může vás tam jet kolik chcete, většinou letí jen nevěsta a ženich a za svědky jim jde personál hotelu ( je to přeci jen levnější) na kolik je to vyšlo už nevím ale vím že jsem čekala víc a docela mne to příjemně překvapilo. Mají na stránkách hezky popsanou kalkulaci, tak si to může každý spočítat předem a podle toho se rozhodnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
24.6.10 16:36

Známý se brali před 3 lety v Thajsku a vše si vyřídili sami přes naše velvyslanectví a nestálo je to vůbec nic. Oddal je náš konzul a za svědky jim šli taky naši zaměstnanci. Nekoukala jsem na stránky těch CK, ale mám pocit, že pokud se berou dva Češi, stejně musí být přítomen státní znak a oddávající musí mít na krku tu „medaili“ - kdybyste mě zabily, tak si nevzpomenu jak se jí říká :zed: . Z vlastní zkušenosti nevím, ale to jsou info od těch známých.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.10 13:49

Ahoj,

já měla s přítelem svatbu na Kubě. Vše byla jako z pohádky, bílá pláž, super obřad atd. Zprvu bylo těžké najít nějaké informace, pak ale přítel narazil náhodou na CA Varadero, které dělá svatby v zahraničí a specializuje se na svatbu na kubě. Pokud by tě zajímalo i něco jiného, tak mrkni na www.svatbanakube.cz

Janča

• Citovat
  • Upravit
Kies
29.12.12 18:40

Já se vdávala na Mauriciu, takže určité zkušenosti mám ;)

• Citovat
  • Upravit
magdík123
10.8.13 09:52

@Kies Ahojky, prosim te…mohla bys mi pomoc, teda spise poradit…Prave koukam ps svatbe na Mauriciu. Zajmalo by me jestli jste jeli pres cestovku nebo jak, jak dlouho jste tam pak byli, a hlavne na kolik Vas to vyslo…A zda to splnovalo tvoje predstavy o takovej svatbe…
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný