Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj! Chceš něco sportovně zaměřeného a adrenalin? Mě okamžitě napadl paintbaal (ani nevím jak se to píše). Na tom se chlapi dost vyblbnou a můžu říct, že já bych do toho šla taky ![]()
jjj, painball je dobrej, ale záleží na tom, kolik chceš investovat a jestli to chceš platit všechno ty, pod 500 za jednoho se u paintballu rozhodně nedostaneš, bowling je levnější, ale nudnější, golf netuším, ale na green vás asi bez průkazu nepustí. Pokud to budou většinou chlapi, tak co takhle motokáry?
Ahoj, predem se omlouvam za anonym, ale nechci aby se to oslavenec dohmatnul, snad me pochopite

Manzel bude mit letos v rijnu 30tiny a ja bych mu chtela zorganizovat vecirek nebo prima den s prateli, kolegy z prace. Resim to uz nyni, nebot jsem tehotna a v dobe narozenin budu mit uplne jine starosti.
Chtela bych sezvat jeho kamarady, kolegy z prace, nase spolecne pratele a usporadat oslavu. Mam predstavu, aby to bylo s programem, spis sportovne zamereny. Golf, bowling, ping pong nebo neco podobneho, klidne i adrenalin. Cca pro 25 - 30 lidi. Maly raut nebude na skodu, piti asi kazdy sam za sebe. pouze Praha a okoli.
Budu rada za kazde napady, ja uz si s tim lamu hlavu dlouho a jeste musim vymyslet, jak je vsechny kontaktovat a manzela tam dostat
Diky moc za napady