Program na oslavu narozenin

127
14.4.10 13:32

Pořádáme s přítelem rodinnou oslavu 30. narozenin v restauraci, kde má mimo jiné dojít k prvnímu setkání obou rodin. Potřebujeme tedy vymyslet nějaký program, jak předejít trapnému mlčení.
Vzhledem k tomu, že tam budou děti (4, 11-13 let), napadlo nás „zabavit“ rodiče prostřednictvím dětí, akorát nás nenapadá, co pro děti vymyslet tak, aby do toho byly vtaženi i rodiče, popř. jak najít dospělým společné téma.

Máte-li jakékoliv návrhy, budu Vám moc vděčná:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
14.4.10 13:49

Napadlo mě zahrát si Activity :mrgreen: to by se příbuzní hnedle vyloupli :lol: , ale ne, teď vážně.
Kdybych já měla být účastníkem takového setkání, jakýkoli uměle předem připravený program by se mi nelíbil… Nemám to ráda. Jako organizátor bych si asi pohrála se zasedacím pořádkem, posadit vedle sebe osoby blízkého věku, nastřídačku z obou rodin. A tiše doufala, že nějaká témata k hovoru naleznou sami :oops:
Možná uspořádat nějaké centrálně řízené představování, kde by jedna osoba z rodiny jednou, dvěma větami každého uvedla - A tohle je děda Emil, vyhlášený včelař, má doma 5 úlů!… To by trošku mohlo pomoci navázat hovory.
Přeji úspěšný průběh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.4.10 14:07

Jé tak to nezávidím…už proto jsem neměla velkou svatbu,ježili se nám s manželem vlasy,když jsme si to jen představili,jak bývá ticho a trapas než se to „rozjede“…Je lepší s každou stranou v rodině to oslavit zvlášť..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
14.4.10 14:11

Já osobně bych program nedělala, nechala bych zábavě volný průběh… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.4.10 15:16

Nemá to být vyloženě program, spíše takové záchranné lano, když nastane mrtvolné ticho. Zasedací pořádek sice máme rozhozený tak, aby si teoreticky měli co říci,ale člověk nikdy neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.4.10 18:50

Pak dejte vědět,jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
14.4.10 18:58

Já bych taky asi nebyla nijak nadšená ze zábavy typu „tak a ted budeme dělat…“ To přináší téměř vždycky víc negativ než pozitiv. Udělala bych zasedací pořádek ve stylu rodiče k sobě, babičky a dědy taky, sourozence pohromadě a děti, aspon ty větší , tak dát dohromady a třeba i kousek vedle. Aspon to bude nutit vstát i dospělé a jítje zkuknout a třeba se tam potkají a prohodí pár slov nad dětma. Možná by to taky chtělo spojit kuřáky, resp. vyčlenit kuřácký prostor. A když bude zábava váznout, tak holt hodíte do pléna otázku typu, co si ještě dáte. Držím palce, at to setkání i oslava proběhne v pohodě. :-D

• Citovat
  • Upravit
61
20.4.10 14:10

Tak jak to dopadlo,už oslava proběhla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.4.10 08:48

Tak oslava proběhla a byla to katastrofa. Nakonec nebylo žádné akce třeba, protože se dostavila pouze jedna strana rodiny…škoda mluvit. Ale děti si to užily i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.4.10 14:14

Tak ještě že si to užily děti… :dance: A proč nepřišla ta druhá část rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66Kamik66
9.10.11 19:02

Narozky

Mám 15.narozeniny a chtěla bych poradit, jaký program by byl nejvhodnější pro stejně staré kamarádky. Oslava se bude konat asi doma (podle počasí). Tak jestli by jste mi poradil/a moc děkuji
Kamča :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
Joha13
9.4.12 18:15

Oslava

Budu slavit 13. narozeniny a potřebuju poradit s programem na oslavu s přespáním pro 5 stejně starých kamarádek…Konat se bude nejspíše doma, kvůli počasí…za všechny reakce předem děkuji

Johana

• Citovat
  • Upravit
bubu2001
19.4.12 13:57

oslava

asi za tři dny mám 11. narozeniny pozvu si deset kamarádek a bojím se že se budou nudit poradte mi prosím :)

• Citovat
  • Upravit
Martin_Prosek
27.6.12 21:28

Nedávno jsem řešil obdobný problém a to jak zabavit hosty na narozeninové oslavě. Nejhorší bylo vymyslet program i pro děti našich hostů a zároveň i program pro kamarády. Známá mě přivedla na originální zábavu a to kouzelníka. Musím vřele doporučit, dle referencí jsme si vybrali magic Kellmana a byli jsme nadmíru spokojeni. A to jak děti, který dostaly i zvířátko z balónků, tak hlavně kamarádi, kteří mi ještě druhý den psali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný