Co k svátku miminku?

853
2.4.10 09:07

Co k svátku?

Ahoj, jdu si pro radu na možná trošku ujetý dotaz, ale..moje neteřinka bude mít příští týden svátek. Je maličká, tři měsíce, ale i tak jsme pozvaní na oslavu. Nechceme přijít úplně s prázdnou, ale otázkou je, co přinést. Ona má od rodičů a babičky s dědečkem asi úplně všechno, co si může takový mimčo představit. Nemáte nějaký tip na klidně i úplnou maličkost, co by potěšila nebo se mohla hodit nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
2.4.10 09:12

tak mě napadá (ale je to pro starší) takové to malé leporelo - naše malá si s ním hraje tak od 4-5 měsíců a vydrželo jí doteď, pořád ho skládá sem tam a teď už i vydrží chvilku koukat na obrázky :lol:

mají jich spousty a stojí to pár korun :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.4.10 09:22

Podle mě nikoho neurazíš kousátkem, natahovací vrnící příšerkou na zavěšení, leporelem se zvířátkama.
Není špatný ani třeba fešácký tričko velikosti 68 (74) s krátkým rukávem nebo punčocháčky.
Já byla lačná po ponožkách s „podrážkou“, ale na ty je pro takovýho špuntíka ještě brzy.
Teď mě napadly vodolepky (zvířátka z jakýsi pěny, stačí namočit a drží na kachličkách) nebo hračky do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
2.4.10 09:38

To leporelo vůbec není špatnej nápad. Akorát ještě dotaz? Kde se to dá koupit? Normálně v knihkupectví nebo v obchodě s dětskýma potřebama? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
2.4.10 09:46

Mates měl a má hodně rád doted takové ty gumové knížky,mají je v DM…
a jdou i do vody…poku teda nemají nějaké pískátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.4.10 10:30

Leporela koupíš normálně v knihkupectví. Pro pididěti jsou skvělý ty malý formáty a pokud mají hodně silný „listy“, je to dobrej bonus. Někdy mají v knihkupectví i ty gumový knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.10 10:41

Já bych koupila nějakou veselou hračku na zavěšení, co třeba vrní při natažení. A pro rodiče balík plen. Těch totiž není nikdy dost. Malej tenkrát dostal při narození od manželových kolegů z práce kousátko, chrastítko, tričko s kraťáskama a pak obrovskej balík Pampersek. Udělalo nám to obrovskou radost. :wink:

• Citovat
  • Upravit
17226
2.4.10 10:42

Ahojky, my jsme vždycky ocenili nějaké ponožtičky, protože i když leží na zádech, tak šoupe nožičkama a prodíral patičky :-) Nebo jsme byli rádi i za nějaké to kousátko nebo gumovou knížku, jak tu bylo napsáno :-) Drahé tzv. vzdělávací hračky jsme si vybírali raději sami, ale ty jsme zatím dali jen k narození a Vánocům. Myslím, že ať koupíš cokoliv, nic neurazí.......miminkům je jedno, kolik to stálo a máme vyzkoušeno, že čím nejobyčenější hračka, tm lepší. U nás dlouho vedl takový plastový jakoby spínací špnedlík, který krásně chrastil a byl za pár korun :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.4.10 11:37

jojo leporelo v knihkupectví a nebo kupuju v levných knihách. Zjistila jsem že to moc lidi nekupují, spíš přinesou klasickou hračku, takže jestli toho mají hodně tak toto by nemuseli mít.

No ponožky u nás se zase neosvědčili :mrgreen: :mrgreen: malé padají z nohou a tudíž nosí jen punčocháky, máme jich jak na stonožku a skoro vůbec je neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
2.4.10 11:49

lepolero i látkové a gumové mívají v hračkárne to bych asi koupila + balík plín..tam i když koupíš už ty vetší od 5 kg nebo 6 kg a víš..snad do 9 kg..tak se budou hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
2.4.10 11:56

Já bych teda plíny nekupovala, pouze po poradě s maminkou, jaký používají - ale každopádně je to praktickej dárek. Na první vánoce Maty dostal minimálně 4 balíky, dost to finančně pomůže, ale fakt se musíš trefit do značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.4.10 12:22

Když leporelo, tak bych se spíš přimlouvala za látkové nebo gumové pro takovýho prcka. Papírové se taky neztratí, ale náš prcek ho dostal až po půl roce, až byl trošku zručnější a stejně ho nechutně ožužlal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
2.4.10 13:22

Holky moc děkuju, koupím nějaké to gumové leporelo, odpoledne vyrazím na lov :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.4.10 23:38
zoubky píše:
Ahojky, my jsme vždycky ocenili nějaké ponožtičky, protože i když leží na zádech, tak šoupe nožičkama a prodíral patičky :-) Nebo jsme byli rádi i za nějaké to kousátko nebo gumovou knížku, jak tu bylo napsáno :-) Drahé tzv. vzdělávací hračky jsme si vybírali raději sami, ale ty jsme zatím dali jen k narození a Vánocům. Myslím, že ať koupíš cokoliv, nic neurazí.......miminkům je jedno, kolik to stálo a máme vyzkoušeno, že čím nejobyčenější hračka, tm lepší. U nás dlouho vedl takový plastový jakoby spínací špnedlík, který krásně chrastil a byl za pár korun :-)

Tak koukám, že spínací špendlík je asi nejoblíbenější hračka, protože náš Maty ji miluje a od kámošky holčička taky a její dnes už 6-letý syn ji taky měl moc rád. :)Hrál si s ní už od dvou měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný